Πρώτο κανάλι ο ΑΝΤ1 από 1η έως και 11 Δεκεμβρίου

20

 



Πρώτη επιλογή των τηλεθεατών, στο σύνολο ημέρας, τόσο στο δυναμικό κοινό 18-54 όσο και στο γενικό σύνολο, ήταν ο ΑΝΤ1 τις δύο πρώτες εβδομάδες του Δεκεμβρίου.


Σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen από 1η έως και 11 Δεκεμβρίου, ο ΑΝΤ1 ήταν πρώτος καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, υπερισχύοντας όλων των καναλιών, στο κοινό 18-54 με μέσο όρο 16,6% και 3,3 μονάδες διαφορά από τον ανταγωνισμό. Στο σύνολο κοινού ήταν, επίσης, πρώτος με μέσο όρο 15,9% και 1,4 μονάδες διαφορά από το δεύτερο κανάλι.

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ας μη χαιρονται..αμα τελειωσει το μουντιάλ πάτος πάλι ο αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα αρχίσουν να βγαίνουν τώρα δελτία τύπου και για τα 11ήμερα; Άντε και σε πανηγυρισμούς 4ημέρου την επόμενη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το κάνει ο ALPHA συνέχεια. Εδώ ο ALPHA στέλνει δελτία τύπου πρώτο σόου ο Κοκλώνης ενώ εκανε 13% αχαχαχαχαχαχαχαχ

      Διαγραφή
    2. Έχει βγάλει ο άλφα δελτίο τύπου για πρωτιά 11μέρου;

      Διαγραφή
    3. Μα ο Κοκλώνης είτε σου αρέσει είτε δεν σου αρέσει πρώτο σόου είναι έστω και με 13. Το σόου του μέγκα έρχεται δεύτερο με μονοψήφια και οι ψυχαγωγικές του οπεν και της ΕΡΤ τελευταίες ακόμα πιο χαμηλά.

      Διαγραφή
    4. 4.24 να το κοιτάξεις αυτό το κόλλημα που έχεις με τον Κοκλώνη και τα ψέματα που αραδιάζεις. Χτες μας έγραφες μούσια ότι δήθεν έκανε μονοψήφια απέναντι στο μουντιάλ και ξεμπροστιάστηκες ως συνήθως. Σήμερα μας γράφεις ότι ο alpha βγάζει δελτίο τύπου για τον Κοκλώνη που βγαίνει πρώτος με 13. Πάλι ψέματα, διότι 13 έκανε μόνο το προηγούμενο Σάββατο απέναντι στο μουντιάλ και όταν ο alpha βγάζει δελτίο τύπου για πρωτιά, το σόου πιάνει 16. Δεν σου φτάνουν οι σφαλιάρες κάθε μέρα, συνέχισε να μας διασκεδάζεις αχαχαχαχαχα

      Διαγραφή
    5. Εντάξει ο Ανώνυμος που έχει κόλλημα με τον Κοκλώνη. Και εσείς όμως που τον υπερασπίζεστε συνέχεια, τί είστε; Υπάλληλοι του; Και πριν βιαστειτε να μου τα χωσετε εγώ είπα πρώτη εχθές για τα διψήφια του σόου απέναντι από το Μουντιάλ και σας είπα και που το είδα.

      Διαγραφή
    6. Δεν υπερασπιζόμαστε κανένα Κοκλώνη ρε κοπελιά. Σιγά την προσωπικότητα. Την αλήθεια υπερασπιζόμαστε απέναντι στην προπαγάνδα του κάθε ψυχάκια που μας θεωρεί ότι τρώμε κουτόχορτο.

      Διαγραφή
    7. Οπότε και ο ΑΝΤ1 δικαιούται να βγάλει πρώτη η κωμωδία του στο prime time για το εκτός υπηρεσίας. Γελοίες καταστάσεις. Και ναι ο ALPHA το έκανα και σε βδομάδα μάλιστα εδώ το είδα δημοσιευμένο. Και το MEGA επίσης το έχει κάνει.

      Διαγραφή
    8. @6:25 ο alpha δεν έχει καμία ανάγκη να βγάλει για εβδομάδα, αφού κάθε εβδομάδα πρώτος βγαίνει. Οι απελπισμένοι βγάζουν για τα διαστήματα που τους συμφέρει.

      Διαγραφή
    9. Φυσικά και είναι πληρωμένα παπαγαλάκια. Άλλωστε είναι γνωστό ότι ο συγκεκριμένος πληρώνει για αναρτήσεις και θέματα σε πολλά site. Ας μην ανοίξουμε αυτή τη συζήτηση . Ισχύει ότι ο ALPHA έβγαλε δελτίο τύπου για να μιλήσει για πρωτιά την ώρα που ο Κοκλώνης δεν ήταν πρώτος. Το πρόσχημα πρώτο σόου είναι για γέλια και για κλάματα. Ειδικά η διεύθυνση επικοινωνίας του ALPHA γελοιοποιείται και οι δημοσιογράφοι όλοι γελούν μπροστά στα μούτρα τους κιόλας (ας μην αναφέρω πρόσφατο συμβάν).

      Διαγραφή
    10. Εδώ βγάλει δελτία τύπου για την πρωτιά του Deal μιας μέρας κι άλλα τέτοια τραγικά. Πίμη , καλύτερα σταμάτα να γράφεις σχόλια κι ασχοληθείτε εσύ και το team σου με την εικόνα που βγάζετε σαν επικοινωνία, γελάνε όλα τα κανάλια μαζί σας. Φιλικά πάντα.

      Διαγραφή
    11. Ποιο Σάββατο δεν βγήκε πρώτος ο Κοκλώνης που έβγαλε δελτίο ο alpha;

      Διαγραφή
    12. Εδώ και τρία Σάββατα και ο ALPHA στέλνει δελτία σε σάιτ και περιοδικά ότι είναι πρώτο σόου κι έφτασε μέχρι 25 σε ένα 15 στο τάδε κοινό αχαχαχαχαχαχα. Η κατάντια του ALPHA να πρέπει να προωθήσει τον Κοκλώνη.

      Διαγραφή
    13. Κατάντια είναι όλων των καναλιών που βγάζουν γελοία δελτία τύπου προσαρμοσμένα στα μέτρα τους.

      Διαγραφή
  3. Ας είναι καλά το Μουντιάλ γιατί με το δικό του, το κανονικό του πρόγραμμα ο αντ1 πατώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η χαρά του αντ1 θα κρατήσει όσο και το Μουντιάλ. Μετά θα κοιτάει τις πλάτες του άλφα και του μέγκα μη σου πω και του σταρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ας χαρεί και ο ΑΝΤ1 λίγο. Ήρθε ο άγιος Βασίλης στο κανάλι του Αμαρουσίου νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν καταλαβαίνω γιατί δεν μπορεί ο ΑΝΤ1 να πανηγυρίζει για την πρωτιά του το διάστημα αυτό. Επειδή δεν είναι το Μουντιάλ μια 100% δική του παραγωγή; Και τί με αυτό; Πλήρωσε ένα σωρό λεφτά για να το πάρει με στόχο αυτή την πρωτιά. Και τα κατάφερε. Τα έκανε σαλάτα με την πλατφόρμα του αλλά κατάφερε να πετύχει στην ελεύθερη τηλεόραση αυτό που ήθελε. Φυσικά και θα βγάλει δελτίο και θα το πανηγυρίσει. Άξιο απορίας θα ήταν αν δεν έλεγε τίποτα και το έπαιζε ταπεινός και έκανε σαν να μην συνέβη τίποτα. Με αυτόν τον ανταγωνισμό στην αγορά η ταπεινότητα πάει περίπατο και δεν την αναζητούν κιόλας όλοι αυτοί. Εδώ βγάζουν δελτία για εκπομπές μετά την πρώτη εβδομάδα προβολής τους για την πρωτιά που κατάφεραν όταν η εκπομπή τελειώνει το καλοκαίρι και δεν ξέρουν αν θα είναι τότε ακόμα πρώτη δεν θα βγάλει ο ΑΝΤ1 για το Μουντιάλ που το χρυσοπλήρωσε και του ανέβασε όλες σχεδόν τις ζώνες καταφέρνοντας να ρίξει έστω και με αυτό από την πρώτη θέση μεγαθήρια; Και δελτίο θα βγάλει και θα το πανηγυρίσει και αν μπορούσε θα πέταγε και πυροτεχνήματα. Όλοι το ίδιο θα έκαναν αν ήταν στη θέση του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα συμφωνήσω. Γιατί πχ ο Σασμός είναι παραγωγή του alpha; Εξωτερική παραγωγή είναι της JK Productions και ο alpha πληρώνει για τα δικαιώματα της. Σε τι διαφέρει με το μουντιάλ πχ δεν το καταλαβαίνω. Απορώ με τη λογική τους.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !