Οι σημαντικές αλλαγές στο MasterChef

1


 

Η αντίστροφη μέτρηση για το νέο κύκλο του «MasterChef» έχει ξεκινήσει. Σωτήρης Κοντιζάς, Λεωνίδας Κουτσόπουλος και Πάνος Ιωαννίδης, μπήκαν στο στούντιο και τα γυρίσματα ξεκίνησαν. 


Ο Σταύρος Βαρθαλίτης, πρώην νικητής του πρότζεκτ και μέλος της πρωινής εκπομπής «Breakfast@STAR», βρέθηκε στο πλατό του διαγωνισμού και οι τρεις κριτές έκαναν τις πρώτες αποκαλύψεις.


«Φέτος το πρόγραμμα θα είναι πολύ πιο στακάτο. Ποδιά, σπίτι, μαγειρική. Θα υπάρχει διαφορά στην επιλογή παικτών», είπε ο Σωτήρης Κοντιζάς. Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος ο οποίος ξεκαθάρισε: «Θα είναι πολύ πιο δύσκολο, περισσότερο πολύπλοκο και διαφορετικό».


Ο Πάνος Ιωαννίδης αναφέρθηκε στα συναισθήματά του, λίγο πριν ξεκινήσει ο νέος κύκλος. «Το συναίσθημα είναι πολύ έντονο, πολύ δυνατό. Κάθε χρόνο περνάμε ωραία, έτσι και φέτος. Θα δυσκολέψουμε τους παίκτες πολύ. Όσο προετοιμασμένοι κι αν έχουν έρθει, θα τα δουν αλλιώς τα πράγματα», ανέφερε.

Κατά τη διάρκεια της live συνέντευξης, η dream team του σόου μαγειρικής αποκάλυψε και τις τρεις σημαντικές αλλαγές που θα δούμε στους κανονισμούς.

Στις οντισιόν θα υπάρχει η λευκή και η μαύρη ποδιά. Η λευκή θα είναι το εισιτήριο για το σπίτι.

Θα μείνουν κάποια εισιτήρια κατά τη διάρκεια των οντισιόν, οι μαύρες ποδιές, που με κάποιον τρόπο-μαγειρικό, θα σημαίνουν δεύτερη ευκαιρία.

Όταν μπουν οι παίκτες στο σπίτι, δεν θα υπάρχουν οι δεύτερες ευκαιρίες έτσι όπως τις γνωρίζαμε μέχρι τον προηγούμενο κύκλο. Δεν θα ξαναμπούν δηλαδή συμμετέχοντες που έχουν αποχωρήσει αλλά άτομα που πήραν τη μαύρη ποδιά.

Όσον αφορά στην πρεμιέρα; Το «MasterChef» θα βγει στον αέρα το δεύτερο μισό της σεζόν, στις αρχές του 2023. Μετά το τέλος του «GNTM»


Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η σημαντικοτερη αλλαγη που θα επρεπε να κανουν ειναι η διαρκεια των επεισοδιων.Κουραζουν αφανταστα τα καθημερινα επεισοδια τηλεμαραθωνιας διαρκειας.1-1,5 ωρα το πολυ κραταει σε ολες τις χωρες του κοσμου.Τα 4ωρα και 5ωρα επεισοδια ειναι δικη μας παγκοσμια πρωτοτυπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !