Χωρίς τη «Μέρεντιθ» το Grey's Anatomy μετά από 19 σεζόν

1


Η 19η σεζόν του «Grey’s Anatomy» έρχεται αλλά η Έλεν Πομπέο... φεύγει. Αυτό άφησε να εννοηθεί το νέο τρέιλερ που ήρθε στη δημοσιότητα από το ABC για τη νέα σεζόν που έρχεται τον Φεβρουάριο.

Το βίντεο δίνει μια μικρή γεύση από το «αντίο» της Μέρεντιθ Γκρέι στο νοσοκομείο «Gray Sloan Memorial». Αυτό σημαίνει ότι η Πομπέο θα φύγει από τη σειρά, σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα και πρόκειται για μία μεγάλη αλλαγή, καθώς η σειρά επικεντρωνόταν σχεδόν αποκλειστικά στην ηρωίδα της. Ωστόσο, πληροφορίες από ξένα sites αναφέρουν ότι υπάρχει πιθανότητα να εμφανιστεί σε μερικά επεισόδια, χωρίς όμως να είναι βασικός χαρακτήρας.


Το απόσπασμα από το 1ο επεισόδιο που έχει τον τίτλο «I'll Follow the Sun» δείχνε τη Μέρεντιθ να αποχωρεί, μιας και προετοιμάζεται για ένα λαμπρό μέλλον μακριά από το Σιάτλ. Θα μετακομίσει στη Βοστώνη προκειμένου η κόρη της να παρευρεθεί σε ένα νέο σχολείο. Τα νέα επεισόδια του «Grey’s Anatomy» θα είναι διαθέσιμα από τις 23 Φεβρουαρίου, στο Hulu

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Για αυτήν την σεζόν θα λείπει σε αρκετά γιατί θα είναι παραγωγός και θα παίζει σε μια νέα μίνι σειρά στο Hulu. Θα επιστρέψει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !