Στέφανος Κωνσταντινίδης: «Κακώς τα πήρα στο κρανίο, έπρεπε να μην το γράψω αυτό για τη Φαίη Σκορδά»

3


Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης μίλησε στην εκπομπή «Breakfast@star» και στη Μαίρη Αργυριάδου σχολιάζοντας τις παρουσιάστριες της πρωινής ζώνης αλλά και την δήλωση που έκανε πρόσφατα για τη Φαίη Σκορδά.

«Οι καλύτερες συνεργασίες που είχα ήταν με τη Χριστίνα Λαμπίρη και τους Καραβάτου – Κατσούλη. Η Κατερίνα Καραβάτου θα πρέπει να επανέλθει με ένα πρότζεκτ και όχι με μια σχολιαστική εκπομπή. Πρότζεκτ έχουν κάνει άλλες κι άλλες που δεν έχουν την ποιότητα της Κατερίνας», δήλωσε αρχικά ο Στέφανος Κωνσταντινίδης για τις συνεργασίες του.


«Η Κατερίνα Καινούργιου είναι αληθινή, αυτό που σκέφτεται δεν το φιλτράρει. Οι τεχνικοί λένε ιστορίες για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου. Πιστεύω πάντα τους ανθρώπους πίσω από τις κάμερες», σχολίασε ο δημοσιογράφος ο οποίος φέτος βρίσκεται καθημερινά στο πλευρό της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

«Δεν έπρεπε να κάνω αυτό το post για τη Φαίη Σκορδά, κακώς τα πήρα στο κρανίο. Ο κόσμος βλέπει τα κοινωνικά θέματα σε εμάς και όχι στον Λιάγκα, είναι απίστευτο», πρόσθεσε στη συνέχεια.
«Εάν ήξερα ότι θα έχω φάει αυτές τις πεσιματικές, δεν θα είχα γράψει αυτή τη δήλωση για τη Φαίη. Τα πήρα κρανίο, κακώς βέβαια. Έπρεπε να είχα πάρει ανάσες και να μην έγραφα τίποτα», είπε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης 

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Έτσι κάνουν νούμερα τα νούμερα. Την πέφτουν δεξιά και αριστερά για να προκαλούν σούσουρο και ίντριγκα και μετά αφού κατακάτσει η σκόνη τρέχουν να τα μαζέψουν. Αν καταλάβατε μόλις έριξε δόλωμα στο Λιάγκα. Για να δούμε θα ξεκινήσει μαναφούκι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εν τω μεταξύ πιό αχώνευτος πανελίστας δεν υπάρχει και απορώ με τα νούμερα που κάνουν επίσης με την πιό αχώνευτη παρουσιάστρια. Κατ' εμέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !