Το άγριο χώσιμο Μικρούτσικου στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου...

4



Ο Ανδρέας Μικρούτσικος σχολίασε τις δηλώσεις που έκανε η Ναταλία Γερμανού στη χθεσινή εκπομπή της, για την επαγγελματική στάση που διατηρούσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και την εξουσία, που της είχε δοθεί στα πρώτα χρόνια της τηλεοπτικής της καριέρας.

Μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» ο παρουσιαστής δεν συγκράτησε τον εκνευρισμό του, καθώς όπως είπε υπάρχει μια ομάδα ανθρώπων, που εξαιτίας της, έχασαν τις δουλειές τους.

«Εγώ εκείνο που ξέρω για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χωρίς να την έχω συναντήσει ποτέ και τηλεοπτικά την έχω δει σε άθροισμα δέκα λεπτά, είναι ότι υπάρχει ομάδα τεχνικών, κάμερες, πανελίστες, παρουσιαστές που έχασαν τη δουλειά τους. Άνθρωποι που έχασαν τη δουλειά τους από ένα πλάσμα μηδενικού ταλέντου. Διαφωνώ με τη Ναταλία» είπε αρχικά.


«Δεν μπορώ να παίξω το παιχνίδι των φαντασμάτων αν ο άνθρωπος που της έδωσε την εξουσία έχει φύγει από τη ζωή. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι όταν εξαιτίας ενός ανθρώπου κακομαθημένου, άνθρωποι έχουν χάσει τη δουλειά τους, δεν είναι “ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτο”. Είναι ένας τοξικός άνθρωπος που ανέβηκε κάποια σκαλοπάτια και έφαγε κεφάλια. Αυτό για μένα είναι γραφή» συμπλήρωσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Αυτός που της έδωσε την εξουσία είναι ηθικός αυτουργός και φταίει με φυσικό αυτουργό. Μετέτρεψε μια κοπέλα άμυαλη σε killer. Αυτή είναι άποψή μου» είπε, ενώ πρόσθεσε «Εδώ μέσα πάντως οι μισοί έχουν χάσει τη δουλειά τους, είναι ντροπή αυτό. Όποτε βγαίνει τους ακούω».

Οι δηλώσεις της Ναταλίας Γερμανού 
Η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της, μέσα από την εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», σχολίασαν τη συνέντευξη που έδωσε η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου στην Ελένη Μενεγάκη.

Με αφορμή τις δηλώσεις της εγκυμονούσας παρουσιάστριας, πως έκανε λάθη και πως πλέον ντρέπεται που συναντά πολλά πρόσωπα, η Ναταλία Γερμανού άδραξε την ευκαιρία και σημείωσε ότι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, δόθηκε εξουσία σε πολύ μικρή ηλικία.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Γυναίκα είναι έγκυος μπορείτε να το σεβαστείτε αυτό??? Τώρα έγινε Τέλος ντροπή και μόνο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλά έγκυος είναι, δεν πέθανε.
      Δεν νομίζω η ιδια να σεβάστηκε εγκύους ή φτωχούς όταν έδιωχνε τον μισο Άλφα.

      Διαγραφή
    2. Υποτίθεται όμως πως όλοι αυτοί δεν είναι σαν εκείνη. Έχουν καλύτερο χαρακτήρα. Το πρώτο πράγμα που λένε οι γιατροί στις έγκυες είναι να μην στενοχωριούνται. Η ψυχολογία παίζει μεγάλο ρόλο στην εγκυμοσύνη όπως και γενικότερα στην υγεία. Αυτή έκανε ότι έκανε στο παρελθόν. Να πουν την γνώμη τους όλοι αυτοί αλλά με προσοχή σε κάποιους χαρακτηρισμούς. Αφού είναι και καλύτεροι της. Η Κουτσελίνη για παράδειγμα είπε την γνώμη της αλλά πρόσεξε πως την είπε και σεβάστηκε την κατάσταση της. Οι δηλώσεις της Ζήνας με αυτές τις δηλώσεις για το ίδιο πρόσωπο και το ίδιο θέμα είναι η μέρα και η νύχτα!

      Διαγραφή
  2. Ελπίζω κάπως οι δικοί της να την προστατέψουν και να μην της επιτρέψουν να ακούσει τις δηλώσεις αυτές στην κατάσταση που είναι. Αυτοί δεν υποτίθεται πως είναι καλύτεροι της;; Αν είναι θα έπρεπε να προσέχουν τί λένε, πώς τα λένε και την κατάσταση στην οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται. Ντροπή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !