Αρνητικές αντιδράσεις προκαλει η απόφαση του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ να μην επιστρέψει χρήματα στους διαδικτυακούς του συνδρομητές

6


Αρνητικές αντιδράσεις προκαλει η απόφαση του ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για τα χρήματα που έδωσαν οι συνδρομητές της πλατφόρμας ώστε να δουν τους αγώνες του Μουντιάλ που θα μετέδιδε η τηλεοραση. Δεν δίνει την επιλογή επιστροφής χρημάτων αλλα δίνει τρεις μήνες συνδρομή επιπλέον δωρεάν.


Παράλληλη Μετάδοση του FIFA World Cup Qatar 2022™ σε ΑΝΤ1 TV & ANT1+


Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε να μεταδώσει όλους τους αγώνες του FIFA World Cup Qatar 2022™ στον ΑΝΤ1 TV, παράλληλα με το ΑΝΤ1+ με σκοπό να μην χαθεί ούτε μία στιγμή από την κορυφαία ποδοσφαιρική διοργάνωση.


Κατά τη διάρκεια μετάδοσης αγώνων του Παγκοσμίου Κυπέλλου, δημιουργήθηκαν τεχνικά προβλήματα στο ΑΝΤ1+. Η εταιρία του εξωτερικού που ανέλαβε το development της πλατφόρμας δεν κατάφερε να ανταπεξέλθει στον μεγάλο όγκο ζήτησης που υπήρξε. Η αδυναμία αυτή προκάλεσε αναστάτωση στους χρήστες του ΑΝΤ1+ και γι’ αυτό ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αντέδρασε από την πρώτη μέρα, δίνοντας ελεύθερη πρόσβαση στη θέαση των αγώνων. Η ομάδα του ΑΝΤ1+ συνεχίζει να εργάζεται για την αποτελεσματική επίλυση των προβλημάτων που προέκυψαν.


Με αίσθημα ευθύνης και απόλυτου σεβασμού προς τους συνδρομητές του AΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ αποφάσισε για όλους όσοι πήραν την 6μηνη προσφορά, με 50% έκπτωση, από τις 17 Οκτωβρίου 2022, αλλά και σε όλους εκείνους που θα εγγραφούν στο ΑΝΤ1+ έως και τις 6 Δεκεμβρίου 2022, την αυτόματη και δωρεάν επέκταση της συνδρομής τους για επιπλέον 3 μήνες.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Από τρίτη βλεπω στο site ότι θα μεταδίδει το ελευθερο κανάλι μόνο δυο από τους τέσσερις αγώνες της ημέρας. Μήπως αναβαθμισαν το server του αντ1+ και μεταδίδει αυτό τους άλλους δύο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θα τους μεταδίδει ο ΑΝΤ1+ και μετά σε επανάληψη στον ΑΝΤ1 νομίζω.

      Διαγραφή
    2. Δε φαίνονται επαναλήψεις αγώνων στο site ant1. Επανέρχονται Ρουκ Ζουκ και εκατομμυριουχος από Τρίτη

      Διαγραφή
    3. επειδη μαλλον δεν γνωριζετε απο ποδοσφαιρο και μουντιαλ,λογικο δεν ειναι ολος ο κοσμος ποδοσφαιροφιλοι,απο Τριτη ξεκινα η τριτη αγωνιστικη των ομιλων εκει στο Καταρ και οι δυο αγωνες καθε ομιλου θα ξεκινανε την ιδια ωρα,για προφανεις λογους.Οποτε μαλλον θα επρεπε να εχουμε και αγωνα στο Μακεδονια Τιβι,αλλα μαλλον ο δευτερος αγωνας θα μεταδιδεται μαγνητοσκοπημενος αλλα στιγμη.Παντως ο Αντ1 εκει που ειχε ποσοστα Σιβηριας μονοψηφια και βαλε,εχθες πλησιασε το 20% στο συναμικο κοινο,ο Χατζηνικολαου δε που ειχε μονιμα μονοψηφια ποσοστα τον τελευταιο καιρο επιασε το 20% με το δελτιο του

      Διαγραφή
  2. Λογικό μου φαίνεται να μην είναι ευχαριστημένοι με αυτό που τους δίνει ο ΑΝΤ1, αυτοί πλήρωσαν για ένα συγκεκριμένο προϊόν που ο όμιλος πρόσφερε μόνο στην πλατφόρμα του και τελικά εξαιτίας των τεχνικών προβλημάτων το έδωσε δωρεάν σε όλους τους τηλεθεατές του. Σε ένα μεγάλο ποσοστό οι άνθρωποι αυτοί δεν νοιάζονται για όλα τ' άλλα που προσφέρει η πλατφόρμα ακόμα κι αν τους τα δίνει δωρεάν για 3 παραπάνω μήνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν θέλει να κάνει ένα καλό να βάλει τους αγώνες που παίζουν ίδια ώρα δωρεάν και ξεκλείδωτα από την σελίδα του μιας που δεν μπορεί από Μακεδονία και όχι από το plus που θα πέσει....
    Α και τα μεγαλύτερα ΦΑΟΥΛ είναι που δεν δίνει τα χρήματα πίσω και αναγκάζει όλα τα κορόιδα ο άπληστος Αντ1 να πληρώνουν και να έχουν και δώρο με 3 μήνες για να βλέπουν Κων & Ελένης πράγμα που έπρεπε δωρεάν να είναι όπως σε όλον τον κόσμο συμβαίνει και ότι δεν έβαλε συνδρομή μηνιαία, εβδομαδιαία, ημερήσια μόνο για Μουντιάλ αλλά δεν τον κόβει ότι μετά το Μουντιάλ το ΧΑΟΣ.

    Εμείς τα λέμε εμείς τα ακούμε μου φαίνεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !