Ξέσπασε η Κατερίνα Καινούργιου για τον Τσαλίκη...

4



Χείμαρρος ήταν ο Γιώργος Τσαλίκης στη χθεσινή του συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου και το «The 2Night Show» για τους Γρηγόρη Γκουντάρα και Ναταλί Κάκκαβα.

Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Super Κατερίνα» – με την άδεια του δημοσιογράφου – και στη συνέχεια ο Γρηγόρης Γκουντάρας απάντησε στα όσα του καταλόγισε για άλλη μια φορά ο τραγουδιστής.


«Θα πω δύο πράγματα και θα το αφήσω εδώ. Πρώτον θα ακούσω πιστά τη συμβουλή του τραγουδιστή και δεν θα μιλήσω γιατί λέω βλακείες. Και το δεύτερο Γρηγοράρα το σπίτι μου είναι πάντα ανοιχτό και φιλόξενο. Όποτε θέλεις έρχεσαι, έχω βρει κάτι σπαλομπριζόλες εκπληκτικές. Αυτό» αρκέστηκε να απαντήσει ο δημοσιογράφος.

Η Κατερίνα Καινούργιου τότε ξέσπασε κατά του Τσαλική και υπερασπίστηκε μέχρι τέλους τον Γρηγόρη Γκουντάρα. Ο δημοσιογράφος δεν έκρυψε τη συγκίνησή του ακούγοντας τα λόγια της παρουσιάστριας για εκείνον.

«Με έχει πειράξει πάρα πολύ αυτό που είδα. Στην αρχή έλεγε ότι διδάσκει την αγάπη… Όταν διδάσκεις την αγάπη και το καλό, το να μπαίνεις στη διαδικασία επί δύο χρόνια να μιλάς για αγάπη και ξαφνικά βγάζεις τοξικότητα. Τις προάλλες έλεγε ότι “στην εκπομπή που είναι πάνελ”. Ο Γρηγόρης εδώ δεν είναι πάνελ. Ο Γρηγόρης και ο Αντρέας και όλοι τους είναι 100 περισσότερο πιο έμπειροι από μένα. Χωρίς αυτούς εγώ θα έκανα μηδέν. Είναι μαζί μου γιατί με αγαπάνε και με βοηθάνε.


Το ότι εγώ φέτος είμαι καλύτερα και η εκπομπή πάει καλύτερα, το χρωστάω στον Γρηγόρη. Για μένα ο Γρηγόρης είναι ο πιο σημαντικός συνεργάτης που είχα όλα αυτά τα χρόνια. Τι δουλειά έχει ο Τσαλίκης να το αναφέρει όλο αυτό και να το συνεχίσει; Δεν κατάλαβα; Με ενόχλησε πάρα πολύ. Για να τελειώνει αυτή η ιστορία, δεν είχε καμιά δουλειά να πάρει ο Γρηγόρης τον Τσαλίκη να τον ενημερώσει για τη δουλειά. Ήταν φίλος του; Ο μόνος που είχε ενημερώσει ο Γρηγόρης για να πάει στο Big Brother ήμουν εγώ. Και εκεί του βγάζω το καπέλο. 

Δεν δέχομαι για τον Γρηγόρη και για εσάς όλους σας να ακούσω μισό αρνητικό. Δεν έχω γνωρίσει πιο κύριο σε όλα αυτά τα χρόνια που δουλεύω» είπε ξεσπώντας η Κατερίνα Καινούργιου. 

«Να ξέρετε ότι όλες οι πρωινές εκπομπές και παρουσιάστριες πρώτης γραμμής έκαναν πρόταση στον Γρηγόρη Γκουντάρα φέτος να είναι δίπλα τους. Και εκείνος επέλεξε να είναι εδώ για έναν λόγο. Επειδή με αγαπάει και σε αγαπώ και εγώ. Σου χρωστάω πάρα πολλά» κατέληξε η παρουσιάστρια, με τον δημοσιογράφο να ξεσπάει σε κλάματα. 

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ένα δάκρυ κύλησε από τα μάτια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάθε μέρα ξεσπάει αυτή. Ριάλιτι έχει κάνει τη φάτσα της. Κάθε μέρα ένα νέο ξέσπασμα της Καρντάσιαν από τα λιντλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Γκουντάρας δεν είναι απλώς στο πάνελ της Καινούριου, η εκπομπή φέτος πάει καλύτερα γιατί επέστρεψε αυτός και ένας γάιδαρος εδώ απέναντι αυτή την στιγμή πετά αχαχα Έλα τώρα που πάει η εκπομπή φέτος καλύτερα γιατί επέστρεψε ο αποτυχημένος ως παρουσιαστής Γκουντάρας! Της αρέσει η όχι της Καινούριου δεν του βγήκε ως παρουσιαστής και της αρέσει ή όχι έχει δικαίωμα κάποιος άλλος να σκέφτεται διαφορετικά από εκείνη για τον φίλο και συνεργάτη της και να το εκφράζει δημόσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορεί αν δεν βγάλει την ίντριγκα και κατινιά η Κατίνα. Τι λόγο είχε αυτή να κάνει τέτοια υπερανάλυση και καλά για να υπερασπιστεί τον "φίλο" της;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !