O ΣΚΑΪ επισπεύδει την έναρξη του «All Star Survivor»

4


Το κανάλι του Φαλήρου δεν έχει ευτυχήσει σε νούμερα όσον αφορά τον ψυχαγωγικό τομέα.

Έτσι εναποθέτει τις ελπίδες του στο «All Star Survivor». Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό TV24, αυτή τη φορά ο σταθμός φαίνεται να μην είναι διατεθειμένος να προχωρήσει σε συμφωνία με τα άλλα κανάλια για κοινή έναρξη του δεύτερου μισού της σεζόν στα μέσα Ιανουάριου. Αντίθετα, έχει σκοπό να επισπεύδει την έναρξη του ριάλιτι επιβίωσης ακόμη και πριν από τα Χριστούγεννα.

Όσον αφορά στο «My style rocks» μετατίθεται χρονικά για το επόμενο φθινόπωρο με παρουσιάστρια την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, ενώ σε συνεργασία με τον Ατζούν ο ΣΚΑΪ θα βγάλει στον αέρα και το καινούργιο ριάλιτι «I am celebrity - Get me out of here», στο οποίο επώνυμοι παίκτες υποβάλλονται σε σκληρές δοκιμασίες σε μια εξωτική τοποθεσία.


Πάντως για το Survivor all star έχουν δεχτεί πρόταση μέχρι στιγμής οι εξής πρώην παίκτες: Κατερίνα Δαλάκα, Τζέιμς Καφετζής, Σάκης Κατσούλης, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, Αλέξης Παππάς, Ειρήνη Παπαδοπούλου, Εύη Σαλταφερίδου, Ελευθερία Ελευθερίου, Νίκος Μπάρτζης.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ναι γιατί με το All star θα πάει καλά πιστεύει με το ζόρι θα κάνει 20% και τον επόμενο χρόνο θα το βάλει σε παύση να ξεκουραστεί και θα βγάλει το Celebrity get me out of here αν θέλετε την άποψη μου τα ριάλιτι τελείωσαν και κακώς ξαναγύρισαν αλλά έφτασε η στιγμή του κορεσμού

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαίνεται ότι στον ΣΚΑΪ θα μπει μαύρο, για κάτι μου λέει ότι όσο κι αν προσπαθεί όλο αποτιχαινει συνέχεια, και έχω την υποψία ότι θα βάλουν το κανάλι στο σφυρί, δηλαδή θα πουλήθει, γιατί όσα ριάλιτι και να βγάλει το κανάλι έχει ήδη καταστραφεί η αυτοκρατορία του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το μόνο κερδοφόρο κανάλι είναι να ξέρεις. Όλοι οι άλλοι μπαίνουν μέσα μετά μπουνια και ειδικά ο αλφα

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !