Αντ1+ : Το φιάσκο συνεχίζεται... - Με καθυστέρηση η προβολή αγώνων - Τι συμβαίνει;

14



Συνεχίζονται τα παράπονα από τους τηλεθεατές του ΑΝΤ1+ . Μπορεί τεχνικά το πρόβλημα να αποκαταστάθηκε ωστόσο η καθυστέρηση που έχει η μετάδοση του αγώνα προκαλεί εκνευρισμό...

Πιο συγκεκριμένα οι αγώνες που μεταδίδονται από την πλατφόρμα του ΑΝΤ1, έχει καθυστέρηση σχεδόν 40 δευτερόλεπτα από την κανονική του μετάδοση, δημιουργώντας έτσι σοβαρό πρόβλημα κυρίως σε όσους παίζουν στοίχημα on-line  στις στοιχηματικές εταιρίες.

Πάντως με όλη αυτή την κατάσταση, ήδη στον ΑΝΤ1 TV  ξεκίνησαν να τρέμουν... Όποιος κατάλαβε, κατάλαβε.

Δημοσίευση σχολίου

14Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δέν είναι τυχαίο ότι σε όλη την Ευρώπη όλους τους αγώνες τους μεταδίδουν ΤΑ ΚΡΑΤΙΚΑ ραδιοτηλεοπτικά δίκτυα ανά χώρα. Αποδεικνύεται έτσι ότι μόνο αυτοί ΜΠΟΡΟΥΝ να εγγυηθούν την απρόσκοπτη μετάδοση ενός τόσο σημαντικού γεγονότος. έχουν την πείρα αλλά και την ευελιξία να υποστηρίξουν το όλο εγχείρημα τους εν αντιθέσει μέ ένα κανάλι ιδιωτικής πρωτοβουλίας που κανείς δεν γνωρίζει ΑΚΟΜΗ ΠΩΣ πήρε τα δικαιώματα μετάδοσης του χωρίς να έχει ΕΓΓΥΗΘΕΙ την σωστή μετάδοση όλων των αγώνων !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έδωσε πανω απο 12 μυρια και το πηρε

      Διαγραφή
    2. Αυτό που λες δεν ισχύει. Σε πολλές χώρες δεν υπάρχουν κρατικά κανάλια . Επίσης σε πολλές χώρες παίζει σε συνδρομητικό κανάλι. Πριν πείτε κάτι μερικοί, κάντε μια έρευνα. Οκ, όλοι κατακρίνουμε αυτά που έγιναν σήμερα, αλλά ας δούμε πώς θα εξελιχθεί η συνέχεια.

      Διαγραφή
    3. 9.09 στην Ευρώπη δεν υπάρχουν χώρες που να μην έχουν κρατικά κανάλια. Ακόμα και το Σαν Μαρίνο έχει και για αυτό συμμετέχει και στη Γιουροβίζιον. Εδώ είναι οι κάτοχοι των δικαιωματων παγκοσμιως και οσον αφορα την ευρώπη με εξαίρεση την Ελλάδα όλα τα κανάλια ειναι κρατικά: https://en.wikipedia.org/wiki/2022_FIFA_World_Cup_broadcasting_rights

      Διαγραφή
  2. Αλλου είναι το μεγάλο θέμα. Κόβεται παλι η κλινική και από Δευτέρα θα παίζει επανάληψη τη φαμίλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θέλει να μου εξηγήσει κάποιος γιατί τα 40 δευτερόλεπτα δημιουργούν πρόβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tι σκατά ολόκληρο κανάλι πώς ρεζιλεύεται έτσι? Σχολιαρόπαιδα διοικούν και κανουν δημόσιες σχέσεις? Κανένα πρόγραμμα, όλα στο ποδάρι και μια τέτοια διοργάνωση που θέλουμε να τη δούμε πόσος κόσμος να έχεις κόψει όλο σου το πρόγραμμα ( άν θεωρούμε ότι εκτός από τους παγιδευμένους έχεις πρόγραμμα) και να μη μπορείς να το δείξεις σωστά? Γύρνα το σε καφενείο ρε Κυριακού? Ξέρετε κανένα καλό πειρατικό να το δούμε ρε παιδιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν κι αυτοί στα στοιχήματα βλέπουν τον αγώνα πριν παίξει στον Αντ1+. Στον κανάλι όμως δεν υπάρχει καμία καθυστέρηση. Πρέπει να το δούν στον Αντ1+ γιατί τα 40 είναι πάρα πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Όσοι θυμόμαστε παλαιότερες μεταδόσεις αθλητικών διοργανώσεων από τον ΑΝΤ1 (eurobasket, euro 2020) δεν μας κάνουν εντύπωση τα σημερινά τραγελαφικά. Να έχεις τόσους μήνες να προετοιμαστεις, να εισπράττεις 20ευρες συνδρομές από φιλάθλους και να μην μπορείς να υποστηρίξεις το όλο εγχείρημα από τον πρώτο κιόλας αγώνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είστε υπερβολική. Τεχνικό θέμα ήταν που λύθηκε. Από αύριο όμως δεν θα υπάρχουν αυτά. Αυτό με τα 49 δευτερόλεπτα διάφορα το βρίσκω λίγο δύσκολο. Αυτοί που παίζουν στοίχημα και παρακολουθούν τον αγώνα από τηλεόραση.μαλλον θα πρέπει να το βλέπουν από την κάθε στοιχηματική εταιρεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Παιδες ειναι γνωστο οτι το video streaming εχει μεγαλο delay εξορισμου. Δεν μπορει να γινεται streaming χωρις delay, μην γραφονται μπαρουφες!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 42 δευτερόλεπτα δεν είναι όμως πολλά; 42 δευτερόλεπτα για τέτοια διοργάνωση που παίζονται χρήματα και δεν υπάρχει άλλη δυνατότητα να το παρακολουθήσεις από αλλού παρά μόνο από τον ΑΝΤ1+; Αύριο έχει 3 αγώνες το ιντερνετικό κι έναν μόνο το ελεύθερο. Τραγικό.

      Διαγραφή
    2. Επίσης η Cosmote tv η κάποιο άλλο συνδρομητικό γιατί δεν έχει τέτοια καθυστέρηση;

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !