ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Δείτε αναλυτικά τα 15' στο prime time (21/11/2022)

11


Αναλυτικά η τηλεθέαση που σημείωσαν οι σειρές και τα ριάλιτι στο PRIME TIME. 
 Δείτε τα 15' στο δυναμικό κοινό:

Δημοσίευση σχολίου

11Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πεσμένος ο Σασμός. Κι ακόμα είναι οι πρώτες φάσεις των ομίλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το οτι τα εβαλε και με το μουντιαλ και το νικησε δεν σου λεει κατι ε ? ειστε μερικοι για γελια. σας ποναει πολυ η επιτυχια του σασμου που λεγατε οτι η δευτερη χρονια θα πατωσει

      Διαγραφή
    2. Μακάρι να « έπεφταν»και άλλες σειρές στο 20+ με Μουντιάλ απέναντι. Γιατί κάποιες σειρές μετά βίας κάνουν 15-17 και κάποιοι πανηγυρίζουν και λένε πως είναι η επιτυχία της χρονιάς.

      Διαγραφή
    3. Από το 32 στο 20 δεν το λες και λίγο για τον Σασμό. Και σκέψου ότι τώρα ξεκίνησε το Μουντιάλ. Δυνατοί αγώνες θα φέρουν ανατροπές στην τηλεθέαση. Επίσης πρώτη φορά βλέπουμε το Μουντιάλ να παίζεις με ανταγωνισμό. Πάντα έπαιζε καλοκαίρι χωρίς προγράμματα απέναντι.

      Διαγραφή
    4. 10:32 Πού το είδες το 20 του Σασμού βρε κολλημένο; Πάνω από 20 έκανε μέσο όρο. Σταμάτα να δείχνεις με την πρώτη ευκαιρία πόσο σε πονάει η επιτυχία της 2ης σεζόν.

      Διαγραφή
    5. Ε και; Και αν πέσει και άλλο ο σασμός τι πάει να πει αυτό; Ότι δεν είναι η μεγαλύτερη επιτυχία των τελευταίων ετών; Ή ότι ο αντ1 θα συνεχίσει τα υψηλά νούμερα και μετά το Μουντιάλ;

      Διαγραφή
    6. Ότι και να λέτε μερικοί το Μουντιάλ μάλλον θα φέρει ανατροπές στην τηλεθέαση. Όλοι μας περιμέναμε 10αρια και τελικά σάρωσε τόσο το απόγευμα όσο και το βράδυ. Ας λέμε αλήθειες. Κι εγώ πιστεύω οτι θα υπάρχουν ανατροπές στην τηλεθέαση όταν ξεκινήσουν οι αναμετρήσεις για την πρώτη θέση του Μουντιάλ.

      Διαγραφή
    7. 22,5 έκανε χθες ο σασμός, 20 δεν έκανε ποτέ φέτος. 32 έκανε 2-3 φορές φέτος και το θυμάστε όταν σας συμφέρει. Συνήθως κάνει γύρω στο 25-28.

      Διαγραφή
  2. Γη της Ελιάς και Μαύρο Ρόδο είχαν πρωταρχικό λόγο και θέση στο τηλεκοντρόλ των τηλεθεατών!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλέπω ο ΑΝΤ1 τους πήρε νούμερα! Μάλλον όταν θα έρθει η επόμενη φάση στους ομίλους θα γίνουν ανατροπές. Δυνατά ξεκίνησε το Μουντιάλ με φουλ ανταγωνισμό. Δεν το περίμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετική εκκίνηση για το Μουντιάλ, πτώση για τον Σασμο και σταθερότητα στις σειρές του MEGA. Ανεβασμένο το GNTM και πεσμένη η Νύχτα. Ας μην βιαζόμαστε να βγάλουμε συμπεράσματα πάντως, είναι νωρίς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !