Φαίη Σκορδά: «Στις συζητήσεις με τον ΑΝΤ1 τους έλεγα “να πάω στο Μακεδονία TV” και έλεγαν...»

4



Με αφορμή την τηλεοπτική σύμπραξη της Μαρίας Ηλιάκη και του Νικόλα Ράπτη στο Μακεδονία TV, η Φαίη Σκορδά  σχολίασε αρχικά πόσο λατρεύει τα κανάλια από τα οποία ξεκίνησε τα πρώτα της βήματα.

Και στη συνέχεια προχώρησε στην αποκάλυψη: «Θα σας πω κάτι να γελάσατε. Όταν κάναμε αυτές τις κουβέντες με τον ΑΝΤ1 για το τι θα έκανα, αν θα έμενα ή αυτό… τους έλεγα, “να πάω στο Μακεδονία TV;” και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Έλεγαν ότι τρελάθηκα! “Στο Μακεδονία TV θέλετε να πάω;” τους έλεγα και με κοιτούσαν όλοι έτσι… Γιατί το αγαπάω πολύ το Μακεδονία TV».

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Κι όμως σε αυτό το κανάλι, βλ. Μακεδονία TV, η Σκορδά ξεκίνησε πολύ δυνατά τη σεζόν 2004-2005. Εκείνη τη σεζόν στην πρωινή ζώνη γινόταν κυριολεκτικά μάχη (κάτι σαν το φετινό) με Μενεγάκη στον ANT1, Αρναούτογλου και Βέφα στο Mega, Κορομηλά στο Star, Καραβάτου στον Alpha, Βαγιάνη στην ΕΡΤ, Μπεκατώρου στο Τηλεάστυ και σκληρό gossip στο Alter. Κι όμως η εντελώς άγνωστη τότε Φαίη Σκορδά κατάφερε πολλές φορές μέσα στη σεζόν να περάσει και την παντοδύναμη Ρούλα στο Star και την αγαπημένη του Alpha - τότε - Καραβάτου. Μη μιλήσουμε για Βαγιάνη, Μπεκατώρου και Alter. Και τότε τους πρώτους μήνες του 2005 άρχισε το όνομα της να φιγουράρει για πρώτη φορά σε μεγάλα έντυπα της εποχής ως ένα κορίτσι της επαρχιακής τηλεόρασης που κατάφερε κάποιες φορές να έρθει ακόμη και τρίτη πίσω από τον Αρναούτογλου και τη Μενεγάκη.

    Βέβαια τότε ο ANT1 στήριζε πολύ και το δεύτερο κανάλι του με τους παίκτες του Fame Story 3, τους πρωταγωνιστές της Λάμψης και του Καλημέρα Ζωή και την Καλομοίρα να βγαίνουν πρώτα στη Μενεγάκη και μετά από λίγες μέρες στο Μακεδονία TV στέλνοντας έτσι μεγάλα ποσοστά και στη Σκορδά. Έτσι η Φαίη ανανέωσε με τον όμιλο ANT1 και για τη σεζόν 2005-2006 και μετά ήρθε το Alter...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ε προφανώς το λέει έτσι τώρα. Δεν νομίζω να πήγαινε ποτέ στο μακεδονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δηλαδή το Μακεδονία TV θα αποκτήσει επιτέλους νέο πρόγραμμα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. και γιατι τοτε πηγε σε μικροτερο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !