ΑΝΤ1 και STAR καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τον τρόπο κάλυψης της υπόθεσης του βιασμού...

3



Σε ακρόαση καλούνται από το ΕΣΡ  καλούνται την ερχόμενη Τρίτη οι τηλεοπτικοί σταθμοί ΑΝΤ1 και το Star, για να δώσουν εξηγήσεις για τον τρόπο κάλυψης της υπόθεσης του βιασμού της 12χρονης από τον Κολωνό, σχεδόν 3 βδομάδες μετά την έναρξη των σχετικών μεταδόσεων. 

Ο  τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1  καλείται να δώσει εξηγήσεις το «Πρωινό» που παρουσιάζει ο Γιώργος Λιάγκας, και ειδικότερα για το επίμαχο επεισόδιο  της  19ης Οκτωβρίου, στο οποίο μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής της εκπομπής  δήλωσε πως είχε  στην κατοχή του οπτικοακουστικό υλικό από τον βιασμό της ανήλικης. Το ΕΣΡ αρνήθηκε σε πρώτο χρόνο να εξετάσει την υπόθεση παρά την σοβαρή αυτή δήλωση, την οποία αναίρεσε την επόμενη ημέρα ο δημοσιογράφος.

Το Star καλείται σε ακρόαση καλείται για την  εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για  τα επεισόδια της εκπομπής που προβλήθηκαν στις 13, 14 και 17 Οκτωβρίου 2022.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Νωρίς το θυμήθηκαν. Και έπρεπε να τους έχουν ήδη καλέσει και για την Πάτρα. Και όχι μόνο αυτούς. Όλες τις εκπομπές που ασχολούνται με αυτές τις υποθέσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ευαγγελάτος και η Τατιάνα που το έχουν ξεσκίσει το θέμα δεν θα κληθούν να απολογηθούν; Ακόμα και εδώ δύο μέτρα και δύο σταθμά; Ή για όλους ή για κανέναν. Κατ'εμέ για όλους!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !