The Voice : Κάνει πρεμιέρα χωρίς τον Σασμό για ανταγωνισμό...

3


Όταν ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς λένε «ΣΕ ΘΕΛΩ» τότε ξεκινά το μεγαλύτερο talent show παγκοσμίως, στον ΣΚΑΪ! Το The Voice of Greece επιστρέφει για 7η σεζόν και η αναζήτηση του ταλέντου που θα αναδειχθεί η επόμενη Φωνή της Ελλάδας έχει ήδη ξεκινήσει! Την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00 θα παρακολουθήσουμε τις πρώτες Blind Auditions στο νέο, εντυπωσιακό πλατό του απόλυτου μουσικού διαγωνισμού.

Το The Voice of Greece γύρισε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο αναζητώντας τα γνήσια ταλέντα και ύστερα από 6 επιτυχημένες σεζόν υπάρχουν ακόμα πολλά να ανακαλύψεις!

Οι 4 κορυφαίες προσωπικότητες της ελληνικής μουσικής σκηνής παίρνουν τη θέση τους στην καρέκλα του coach! Έχοντας εξασκήσει τα αντανακλαστικά τους, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, ο Πάνος Μουζουράκης, η Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς είναι πανέτοιμοι να μονομαχήσουν για να διεκδικήσουν τις φωνές που αξίζει να είναι στην ομάδα τους!

Ο Γιώργος Λιανός μας βοηθάει να καταλάβουμε τον χαρακτήρα πίσω από τη φωνή ενώ με το απολαυστικό του χιούμορ βρίσκεται στο πλευρό των συμμετεχόντων πριν ανέβουν στη σκηνή.

Ξεχωριστό παλμό στο show δίνει η live παρουσία κοινού στο πλατό ύστερα από δύο χρόνια! Πόσο θα επηρεάσουν τους coaches ή τους διαγωνιζόμενους στις αποφάσεις τους;

Το The Voice of Greece επιστρέφει στον ΣΚΑΪ με το πρώτο επεισόδιο των Blind Auditions, την Κυριακή 2 Οκτωβρίου στις 21.00.

THE VOICE OF GREECE VII

IT’S OUR LUCKY 7!


Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Επειδή δεν έχει Σασμο δεν θα έχει ανταγωνισμό;Έχει πέσει αισθητά στο δυναμικό ο Σασμος δεν καταλαβαίνω γιατί τόση αποθέωση.Υπερεκτιμημενη σειρα.Θα έχει Γη της ελιάς,Κόκκινο ποτάμι τη νέα σειρά στην ΕΡΤ..Αυτά δεν είναι ανταγωνισμός;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πού το είδες ότι έχει πέσει -αισθητά κιόλας? - στο δυναμικό ο Σασμός; Στο 27-29 κινείται!

      Διαγραφή
    2. οχι δεν ειναι.παντα το voice κρυβεται, ποτε δεν εχει σοβαρο ανταγωνισμο,δηλαδη πανω απο ενα προγραμμα.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !