ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ (spoiler) : Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

0


Η Άννα και ο Δημήτρης συνεχίζουν να ψάχνουν στοιχεία που θα τους οδηγήσουν στον πραγματικό δολοφόνο της Μυρτώς. Σύντομα, η δικηγόρος ανακαλύπτει κάτι που τη φέρνει πολύ κοντά στο ποιος βύθισε στον θρήνο την οικογένειά της. Τώρα, στο κάδρο των υπόπτων της Άννας βρίσκονται δύο άτομα και επικεντρώνεται στο να συλλέξει στοιχεία για εκείνους.

Μαζί με τον Δημήτρη οργανώνουν ένα σχέδιο για να βρουν τον πραγματικό ένοχο πιστεύοντας πως εκείνος θα πέσει στην παγίδα τους. Αυτή τη φορά, η αλήθεια για τη δολοφονία της Μυρτώς βγαίνει στο φως και όσα μαθαίνονται προκαλούν μεγάλη ταραχή σε όλους. Η ανακάλυψη του πραγματικού δολοφόνου συγκλονίζει την Άννα. Μαζί με τον Δημήτρη πρέπει να βρουν άμεσα ακράδαντες αποδείξεις για την ενοχή του και αποφασίζουν να μην πουν σε κανέναν ακόμη όσα βρήκαν αλλά και ποιος είναι αυτός που σκότωσε τη νεαρή κοπέλα.

Ωστόσο, τις επόμενες μέρες, ο Δημήτρης αντιλαμβάνεται πως όσα κάνουν αρχίζουν να γίνονται επικίνδυνα και πολύ περισσότερο για τη ζωή της Άννας. Μάλιστα, αναγκάζεται να θέσει την Άννα υπό κράτηση, για να την προστατεύσει, προκαλώντας όμως την οργή της δικηγόρου για την άδικη σύλληψή της. Ταυτόχρονα, ένας άντρας με σκοτεινό παρελθόν ίσως μπορεί να βοηθήσει τον Δημήτρη να βρει τα στοιχεία που θα αθωώσουν τον Θοδωρή και θα οδηγήσουν τις έρευνες στον πραγματικό δολοφόνο.

Ο Σταύρος βάζει στο στόχαστρο Άννα και Δημήτρη


Ο Σταύρος βάζει για άλλη μία φορά στο στόχαστρο την Άννα και τον Δημήτρη. Προσπαθεί να τους στριμώξει, καθώς ανακαλύπτει πως στην προσπάθειά τους να φτάσουν στην αλήθεια έκλεψαν κάποια στοιχεία. Ο ίδιος προσπαθεί να τους ξεσκεπάσει, αλλά έχουν καλύψει καλά τα ίχνη τους. Κι όσο ο πραγματικός ένοχος παραμένει ελεύθερος, ένας νέος μάρτυρας δίνει άλλη τροπή στις έρευνες. Παράλληλα, η Άννα, ο Δημήτρης και ο Ανδρέας προσπαθούν να πείσουν τον Θοδωρή να μιλήσει, καθώς μόνο εκείνος μπορεί να δώσει στοιχεία που θα βοηθήσουν στην υπόθεση.

Ταυτόχρονα, η Άννα πείθει τον Δημήτρη να την αφήσει ελεύθερη και μαζί προσπαθούν να βρουν περισσότερα στοιχεία για τη σύλληψη του δολοφόνου. Δεν έχουν, όμως, υπολογίσει πως εκτός από τον χρόνο έχουν να αντιμετωπίσουν και τον Σταύρο, ο οποίος τους κυνηγάει και σφίγγει τον κλοιό γύρω τους. Για να ξεφύγουν, υπάρχει μόνο ένας τρόπος. Κάτι που κανείς δεν φαντάζεται! Τι είναι αυτό που θα τους αφήσει όλους άφωνους;

Πηγή: Mytv

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !