UPDATE (καθαρά νούμερα):Ο υπερεκτιμημένος MAESTRO με δυνατά ποσοστά για πρεμιέρα... - Αναλυτικά η τηλεθέαση (13/10/2022)

21


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΣΑΣΜΟΣ 27,4
ΤΑΙΝΙΑ ALPHA 7.2
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19,7
MAESTRO 34,2
ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ 12.6
ΣΜΥΡΝΗ ΜΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ 8.2
ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ 6,7
ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 5,0
LOVE ISLAND 9.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 1.7
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3.9
TAINIA STAR 7.6
TAINIA STAR 13,1

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

21Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καθόλου υπερεκτιμημένος δεν είναι. Ηθοποιοί, σενάριο, σκηνοθεσία, φωτογραφία, όλα είναι πολύ πάνω του μετρίου, σε πολύ υψηλό επίπεδο μάλιστα. Δεν την διάλεξε τυχαία αυτή τη σειρά το Netflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σάρωσε τα πάντα ο Παπακαλιάτης αλλα εντύπωση μου κάνει κ το πόσο σταθερό κοινό παρακολουθεί την Ελιά…Πολυ πεσμενη η κωμωδία του Αντ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ελιά και Σασμος έχουν σταθερό κοινό αλλά έχουν κουράσει και τα δυο

      Διαγραφή
    2. Το πόσο έχουν κουράσει η ελιά και ο σασμός φαίνεται από τα νούμερα. Εξακολουθούν να σαρώνουν. Όχι μόνο δεν έχουν πέσει τα νούμερά τους αλλά έχουν αυξηθεί και ελαφρώς.

      Διαγραφή
    3. 11.00 μάλλον εσένα έχουν κουράσει και όχι το κοινό. Τα νούμερα άλλα δείχνουν...

      Διαγραφή
  3. Σε σχέση με Σασμό τα αξίζει τα νούμερα του ο Μaestro, εξού και το ότι έκανε μεγαλύτερα και από αυτόν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Με τη διαφορά όμως ότι ο σασμος έχει ανταγωνισμό απέναντι του ενώ ο παπακαλιατης όχι τόσο δυνατό

      Διαγραφή
    2. Γιατί επαιζαν απέναντι ;;;;..;Περίμεναν να τελειώσει ο Σασμός για να ξεκινήσει ..

      Διαγραφή
  4. Δεν το είδα και δεν θα το δω γιατί δεν μου αρέσει η τετριμμένη πένα του Παπακαλιάτη (όπως δεν μου αρέσει και ο ίδιος) που αναδεικνύει τον εαυτό του και οι υποθέσεις του είναι πάνω κάτω ίδιες . Εκτός από αυτό δεν υπάρχει κάπου αλλού να την δει κανείς αφού, σχεδόν απειλειτικά, μας ενημέρωσαν ότι αν δεν τη δούμε την ώρα προβολής της δεν θα μπορέσουμε να την βρούμε πουθενά. Δηλαδή πρέπει κάποιος να στήνεται στην τηλεόραση την ώρα προβολής αλλιώς δεν.. ευχαριστώ πολύ δεν θα πάρω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά ανέβηκε κανονικά στο web tv. Ήταν εκτός τόπου και χρόνου η απόφαση να μην το ανεβάσουν σε μια εποχή που πολύς κόσμος βλέπει σειρές στο ίντερνετ και όχι στη τηλεόραση.

      Διαγραφή
    2. Κι όμως κυκλοφορεί παντού στο ίντερνετ. Φυσικά και μπορεί να τη δει κάποιος αν θέλει.

      Διαγραφή
    3. Έχει ανεβεί στο web του καναλιου

      Διαγραφή
  5. Ο Παπακαλιάτης ξεπατικώνει τους ξένους στο σενάριο. Αλλά αυτό είναι κάτι που το κάνει χρόνια τώρα. Δεν είναι κάτι καινούριο. Από εκεί και πέρα είτε σου αρέσει η γραφή του είτε όχι. Εγώ την βρίσκω βαρετή. Έκανα μια προσπάθεια χθες να δω την σειρά του αλλά δεν την ολοκλήρωσα. Δεν μου αρέσει εμένα ως σεναριογράφος. Η φωτογραφία πολύ καλή αλλά δεν θα καθίσω να χάσω τον χρόνο μου με την σειρά επειδή έχει καλή φωτογραφία. Μπορώ να βρω στο Netflix ένα σωρό τέτοιες σειρές που έχουν όμως και ενδιαφέρον σενάριο για μένα πάντα και τα γούστα μου. Στα νούμερα δεν το συζητώ σάρωσε. Σασμός και Ελιά κράτησαν το κοινό τους. Η κωμωδία του ΑΝΤ1 έχει πάει και καλύτερα η Σμύρνη δεν συγκίνησε τον κόσμο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πολύ δυνατή αρχή για τον Maestro, που έπαιξε βέβαια χωρίς ανταγωνισμό. Σταθερά συνεχίζουν ο Σασμος και η Ελιά, ενώ το Love Island έχει παγιωθεί σε ποσοστά γύρω από το 10% και περιέργως μπορεί να θεωρηθεί μια από τις σχετικές επιτυχίες του ΣΚΑΪ φέτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για την ώρα που παίζει και το κόστος του το love island μόνο επιτυχία δεν ειναι

      Διαγραφή
    2. το νησι του ερωτα θα επρεπε να ειανι πιο τολμηρο,απο την στιγμη που προβαλλεται και μετα τις 11,δεν ξερω ισως καποια γυμνα πλανα,κατι που να συναδει και με την ωρα

      Διαγραφή
  7. τι υπερεκτιμημενος ρε παιδια? η παραγωγη ειναι απιστευτη..το σεναριο με αφελεις κλασικος παπακαλιατης με αντιγραφες απο call me by your name και δε συμμαζευεται ..αλλα σε μια τηλεοραση με χαζοκωμωδιες family τυπου ποιος παπαδοπουλος , μοναστηρια βεντετες και πο ...ες του love island, αυτο ειναι οαση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. κλασσικος παπακαλιατης τον βλεπουν απελπισμενες γυναικουλες που νομιζουν πως ετσι κανουν σεξ κι εχουν σχεση το ιδιο κοινο που βλεπει fifty shades of grey...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φοβερή εικόνα το maestro, πολύ δυναμικό ξεκίνημα από άποψη τηλεθέασης! Όσο για τα σχόλια περί ανταγωνισμού, ας φρόντιζαν τα κανάλια να είχαν ανταγωνιστικό πρόγραμμα απέναντι και να μην αφήνουν κενά στο πρόγραμμα τους (πλην ΑΝΤ1 που είχε κανονικά πρόγραμμα, τη Σμύρνη, άσχετα αν δεν τα πήγε καλά)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Maestro = Εθνική Ελλάδος (καπουτσιδη 2015).
    ΟΛΌΙΔΙΟ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΌ ΕΠΕΙΣΌΔΙΟ από τα στερεότυπα δεδομένα που ανέλυσε μέχρι την πρωταγωνιστρια που στην αρχή είδαμε τον μικρό της εαυτό. Ακριβώς αυτό είχε στο πρώτο επεισόδιο της εθνικής Ελλάδος του καπουτσιδη με την Σμαράγδα καρύδι. Τυχαίο;;;
    (Εθνική Ελλάδος τρομερή σειρά!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !