Το είδαμε κι αυτό!! Ο Νίκος Μουτσινάς τρόλαρε το πρόωρο φινάλε του Love Island...

1

 


Πολλά και για πολλούς είχε να σχολιάσει ο Νίκος Μουτσινάς στο «Καλό μεσημεράκι» και στη στήλη της «Χρυσής Τηλεόρασης» στην εκπομπή της Τετάρτης (19/10). Ο παρουσιαστής αρχικά «κατσάδιασε» τους δημοσιογράφους για την ερώτηση περί μητρότητας στην Κόνι Μεταξά που ενόχλησε την performer.


«Γιατί έκατσε και αυτή για ερωτήσεις η κοπέλα; Δεν είπε τίποτα. Μπράβο για την τελευταία ερώτηση. Μα δεν μπορεί να έχουν άγχος οι κάμερες και οι εκπομπές αν θα κάνει η άλλη παιδί, να θα παντρευτεί. Ξεκολλήστε, μα δεν έχει έχει προχωρήσει λίγο η εποχή; Δεν υπάρχουν θέματα; Ας κλείσουμε, ας παίξουν επαναλήψεις. Να αγοράσουμε το “Κωνσταντίνου και Ελένης” από τους απέναντι εννοώ» είπε .

Τρόλαρε όμως χωρίς έλεος και το πρόωρο φινάλε του Love Island με αφορμή τα… μακροπρόθεσμα σχέδια των παικτών που δεν ξέρουν ακόμα ότι το ριάλιτι οδεύει για «αυλαία». Για την ακρίβεια στο επεισόδιο της Τρίτης (18/10) έπρεπε να διαλέξουν ένα ζευγάρι για να… απομονωθεί το βράδυ στη σουίτα. Όταν ακούστηκε το σχόλιο «εντάξει είναι πολύ νωρίς για μας, θα πάμε σε κάνα μήνα», ξεκίνησε το τραγούδι «Μην κάνεις όνειρα γιατί ο Θεός γελάει» της Λένας Ζευγαρά, για να ακολουθήσει το αιχμηρό σχόλιο του παρουσιαστή.

«Πάντως, κοιτάξτε τώρα, έχετε συνειδητοποιήσει – είχαμε την κουβέντα αυτή πριν στο καμαρίνι – πόσο γρήγορα περνάει πια ο χρόνος. Το καταλαβαίνουμε πια ότι περνάει γρήγορα. Θα ‘ρθει ο Ιούνιος που είναι το καλοκαιράκι. Από την άλλη πλευρά, τώρα θα μου πεις πως τα παιδιά δεν μας βλέπουν. Παρ’ όλα αυτά, μην αφήνετε… Ένα μήνα μετά ποιος ξέρει πού θα είμαστε; Εσείς σίγουρα όχι εκεί. Πόσο θα κρατήσει; H Πούτσεκ (σ.σ. αναφορά στο παρατσούκλι της Κλαούντια) είπε όχι; Άρνηση Πούτσεκ, μεγάλη γιορτή, να τη γιορτάσουμε αυτή».

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γενικα, μεχρι τωρα, ο Μουτσινας εχει κραξει πολυ το love island, παντα εμμεσως. Μπραβο του, γιατι αλλες εκπομπες του καναλιου λενε οτι ειναι το ποιοτικοτερο προγραμμα φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !