UPDATE - Στην κορυφή ο Σασμός - Δυνατά ποσοστά για το GNTM - Ικανοποιητική πρεμιέρα για το Μαύρο Ρόδο! - Αναλυτικά η τηλεθέαση (3/10/2022)

37


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΣΑΣΜΟΣ 31.2
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 17.3
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΠΡΕΜΙΕΡΑ 18.9
ΕΚΤΟΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ 5.9
ΠΑΓΙΔΕΥΜΕΝΟΙ 13.0
THE 2NIGHT SHOW 12,9
GREECE S NEXT TOP MODEL 19.0
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 5.0
ΣΤΟΡΓΗ 5.1
ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΚΟΙΜΑΣΑΙ 5.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3.2
Η ΔΙΚΗ ΣΤΟ OPEN 5.8

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

37Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Παρόλο που εμένα φέτος με έχει κουράσει πρέπει να ομολογήσουμε ότι ο Σασμός σκίζει. Επίσης θα πω για άλλη μια φορά πόσο καταπληκτική σειρά είναι οι Παγιδευμένοι. Ελπίζω στον ΑΝΤ1 να μην αρχίσουν τα πειράματα μετακινοντας την.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δυστυχώς το GNTM κερδίζει και ρόδο (καλά τα πήγε) και παγιδευμένους(έπεσε αισθητά). Ο σασμός σαρώνει, η ελιά αντέχει, εκτός υπηρεσίας και στοργή ανύπαρκτα. Κρίμα για την ΕΡΤ.

      Διαγραφή
  2. Προχθές δεν είδαμε να σαρώνει ο Σασμος.Έτυχε χθες και έκανε νούμερα.Προς τι τόση άσκοπη αποθέωση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κάθε μέρα τυχαίνει και κάνει 25-29.

      Διαγραφή
    2. Δηλαδή το 22 που έκανε και σε μια μέρα που δεν παίζει παραδοσιακά είναι μικρό ποσοστό?

      Διαγραφή
    3. Δεν κάνει 29 κάθε μέρα.Μη λέτε οτι θέλετε

      Διαγραφή
  3. Σάρωσε ο Σασμός ..Το ροδο καλά πήγε...,μπορούσε και καλύτερα...Παγιδευμένοι έπεσαν ,ίσως ανέβουν την Τετάρτη που δεν έχει gntm..Και η Γη έπεσε. .Τελικά μόνο σίριαλ που σαρώνει μέχρι στιγμής είναι ο Σασμός ..Για να δούμε και η νύχτα τι θα κάνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ρόδο με τόση διαφήμιση όλο το καλοκαίρι έπρεπε να πάει καλύτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μέτρια ο Σασμος.Η Ελιά σταθερή κρατάει πολύ καλά.Το Μαύρο Ρόδο μπορούσε και καλύτερα.Οι παγιδευμένοι ελαφρως πεσμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εμένα το αυτή η νυχτα μενει με κέρδισε από το τρέιλερ. Στην αρχή δεν είχα σκοπό να το βλέπω. Έχει πλεονέκτημα σε σχέση με τα άλλα το καλό λιντ ιν βέβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μετά τη ξένη ταινία, το Open έπαιξε σε επανάληψη το Κόκκινο Ποτάμι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο σε όλες τις σειρές που τα πήγαν καλά. Η καθεμία απευθύνεται σε διαφορετικό κοινό και ο καθένας επιλέγει τι θέλει να δει. Παραδείγματος χάριν οι Παγιδευμένοι είναι αστυνομικό, το Μαύρο Ρόδο πιο ατμοσφαιρικό και ρομαντικό. Εμένα η απορία μου είναι ειλικρινά ποιος βλέπει GNTM ; Είναι το χειρότερο μέχρι στιγμής GNTM . Συγγνώμη αλλά απορώ που έχει έστω και αυτή την τηλεθέαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. παιδια μαλλον μερικοι ξεχνανε τους κανονες της απλης αριθμητικης. Παμε λοιπον: το αθροισμα ΟΛΩΝ των ποσοστων κανει 100%!!! δεν μπορουν ολοι να κανουν 30αρια. Ουτε μπορει καποιος που εκανε προημερων 30αρια να συνεχισει να κανει σημερα απο τη στιγμη που μπαινουν νεοι παικτες στο παιχνιδι. Απλα θα ψαλιδιζονται οι διαφορες... Σε γενικες γραμμες, σιγουρα σε αριθμο τηλεθεατων ALPHA-MEGA εχουν τη μεριδα του λεοντος στο primetime.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Έπεσε ο Σασμος,η πλοκή του είναι πιο αργή και απο χελώνα.Το Μαύρο Ρόδο δεν με εντυπωσίασε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι έπεσε ο σασμός, από το 27 πήγε στο 31. Χάλια μαύρα. Να έκανε 13 μάλιστα να λέγαμε ότι σάρωσε. Αλλά 31;

      Διαγραφή
  11. Με 31.2 μέτρια ο σασμος;;;; Αχχαχαχαχαχα είστε γελοίοι κάποιοι και το περίεργο τα σχόλια αυτά δημοσιεύονται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 31% δεν έκανε φέτος ο σασμος.Στην προσπάθεια σας να αποθεωσετε κάτι μέτριο λέτε οτι θέλετε

      Διαγραφή
    2. Διάβασε λίγο πιο πάνω τα νούμερα, δεν είναι δύσκολο. 31,2 έκανε χθες. Στην προσπάθειά σου να τον μειώσεις αυτογελοιοποιείσαι.

      Διαγραφή
  12. Μια χαρά τα πήγε η πρεμιέρα του Ρόδου. Πήρε καλό lead in και το ανέβασε απέναντι σε προγράμματα που έχουν ήδη ξεκινήσει. Αν καταφέρει και κρατήσει τα ποσοστά του αυτά μια χαρά θα είναι για το κανάλι. Το Mega τα πάει καλά στην prime time. Η κωμωδία του ΑΝΤ1 θα έχει την ίδια τύχη με τον Γλυκάνισο και την Στοργή. Αν φτάσουν ως τα Χριστούγεννα οι τρεις αυτές σειρές θα είναι τυχερές. Κρίμα για την ΕΡΤ έπεσε πολύ χθες πολύ το Κάνε ότι κοιμάσαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. η στοργη εχει τελειωσει τα γυρισματα και δεν γινεται να μην προβληθουν τα επεισοδια

      Διαγραφή
  13. Εμένα προσωπικά με έχει κουράσει πολύ η πλοκή του Σασμού, που κάθε επεισόδιο έχει τουλάχιστον 3 βίντεο κλιπ και στο ενδιάμεσο 5 λεπτά πλοκής και πείτε ό,τι θέλετε. Ούτε σε κάποιο κανάλι δουλεύω, ούτε έχω κανένα συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τσακωμοί για σειρές λες και είστε μέτοχοι σε κανάλια ή ηθοποιοί απο τις σειρές.Ο Σασμος έπεσε αισθητά και σε νούμερα και σε πλοκή και το λένε και τηλεθεατές που παρακολουθούν Σασμο.Η σειρά που εμφανιστηκε φέτος και εχτίσε κοινό είναι οι Παγιδευμενοι και συνεχίζει.Η Γη της ελιάς κρατάει το κοινό της και τα πηγαίνει θαυμάσια.Το Μαύρο Ρόδο μια χαρά πήγε.ελεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τσακωμοί για τις σειρές λες και είστε μέτοχοι ή ηθοποιοί απο τις σειρές.Ο Σασμος έπεσε αισθητά και σε νούμερα και σε ποιότητα και το λένε και τηλεθεατές του Σασμού.Οι Παγιδευμενοι είναι σειρά που ξεκίνησε φέτος και χτίζει το κοινό της.Η Γη της ελιάς παραμένει σταθερή και ακάθεκτη.Η Στοργή αξίζει παραπάνω νούμερα.Η πιο αδικημένη σειρά φετος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχω μεγάλη περιέργεια να μου εξηγήσετε τι σημαίνει ότι ο Σασμός έπεσε αισθητά σε νούμερα. Πόσο έκανε και πόσο κάνει τώρα δηλαδή; Για να δω αν διαβάζουμε (και κατανοούμε) τα ίδια πράγματα.

      Διαγραφή
  16. Δηλαδή πόσο έκανε πέρυσι και έπεσε αισθητά. Γύρω στο 25 δεν έκανε; Ε και φέτος γύρω στο 25 κάνει και ακόμα καλύτερα. Άρα λοιπόν δεν έπεσε καθόλου, στα ίδια παραμένει και λίγο καλύτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εξαιρετικά νούμερα για τον Σασμο, το 31% δεδομένου του ανταγωνισμού φέτος, είναι απίστευτα υψηλό νούμερο, πρωταγωνιστής της prime time και φέτος με διαφορά. Αυτά είναι τα γεγονότα, πως να το κάνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Έπεσε ο Σασμος.Αν συγκρίνει κάποιος τα περσινά νούμερα με τα φετινά θα το διαπιστώσει(φέτος έχει φτάσει και στο 20).Τωρα δεν θα τσακωθω για νούμερα και σειρές.Ας πιστεύει ο καθένας οτι του αρέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έπεσε στο 22 μόνο ένα Σάββατο που είχε παίξει εκτάκτως και όλες τις υπόλοιπες μέρες κάνει συνήθως 27-29. Αν έχεις διαφορετικές πληροφορίες φέρε τις να τις δούμε κι εμείς. Σε διαφορετική περίπτωση μπορείς κι εσύ να πιστεύεις ό,τι σου αρέσει.

      Διαγραφή
    2. Πόσο έκανε πέρυσι ο Σασμός θα μας πεις τελικά;

      Διαγραφή
    3. 20 φέτος δεν έφτασε ο σασμός. Το χαμηλότερό του είναι 22, μία φορά και σε μη συνηθισμένη μέρα προβολής του. Τις υπόλοιπες μέρες κάνει συνήθως 25-29.

      Διαγραφή
    4. Εσύ πιστεύεις ότι σου αρέσει. Ότι ο σασμός έπεσε και ότι έκανε 20. Έτσι θα ήθελες να είναι. Όμως τα νούμερα και η πραγματικότητα λέει ότι ο σασμός είναι στα ίδια με πέρυσι και λίγο ανεβασμένος και ποτέ δεν έκανε 20. Εσύ στον κόσμο σου και εμείς με την πραγματικότητα.

      Διαγραφή
    5. Ο Σασμος και η Γη της ελιας εχουν ακροατες απο περυσι. Εκεινο το οποιο μου αρεσει και το βλεπω ειναι οι παγειδευμενοι, μου αρεσει η πλοκη που αστυνομικου εργου. Απο δε τις κομωδια βλεπω το ποιος Παπαδοπουλος


      Διαγραφή
  19. Από το πρωί τσακώνεστε για τα νούμερα λες και πληρώνεστε από τα κανάλια. Τελικά για όλους εσάς έχουν τόση σημασία; Δηλαδή τον Σασμό τον βλέπετε επειδή τον παρακολουθούν οι περισσότεροι ή επειδή σας αρέσει; Γιατί εγώ έχω κολλήσει με τους Παγιδευμένους παρόλο που η τηλεθέαση είναι μέτρια. Και θα συνεχίσω να το βλέπω ακόμη κι αν δεν το βλέπει κανένας άλλος. Μπαίνω και σχολιάζω τις τηλεθεάσεις στο επίπεδο του χαβαλέ και της πλάκας για να χαλαρώσω από την καθημερινότητα. Και όταν πιάνω το τηλεκατευθυνόμενο στο χέρι μου αποφασίζω με βάση το τι μου αρέσει και όχι τί βλέπουν οι πιο πολλοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Λοιπόν για να τελειώνουμε με τις σάχλες, ο Σασμός όσο κι αν δημιουργεί αντιπάθειες, όσο κι αν ενοχλεί, όχι μόνο δεν έχει πέσει, αλλά μέχρι στιγμής έχει καταφέρει να αυξήσει κιόλας τα ποσοστά του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Κατά τη γνώμη μου οι σειρές πρέπει να παίζονται μια σεζόν η δεύτερη χρονιά είναι κουραστική και πολλές φορές την τραβάνε την πλοκή από τα μαλλιά παρόλο που οι σειρές κάνουν νούμερα και φέτος οι περσινές επίσης είναι πάρα πολλές πόσες να δεις καλύτερα λιγότερες και πιο προσεγμένες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !