Eurovision: ΝΑΙ του Κωνσταντίνου Αργυρού...

3


Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου με τίτλο «Ένα θέλω μπορεί», ο CEO της PANIK Records εκτός από την Κύπρο, αναφέρθηκε και για την Ελλάδα σχετικά με το διαγωνισμό της Eurovision. Όπως ανέφερε ο ίδιος, για το 2023, η PANIK έχει καταθέσει προτάσεις με τέσσερις καλλιτέχνες: την Evangelia, την Antigoni, την Klavdia αλλά και τον μικρό Victor Vernico. Η είδηση όμως που αποκάλυψε ο κος Αρσενάκος δεν αφορά τη διοργάνωση του 2023.


Όπως δήλωσε, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βλέπει με καλό μάτι μία μελλοντική συμμετοχή στο διαγωνισμό. Η δήλωση αυτή έγινε κατά της διάρκεια συνέντευξης στο περιοδικό “Hello“.


Θα ήταν πολύ ωραία ιδέα να βρεθεί ο Κωνσταντίνος στη Eurovision. Είναι ανοιχτός στις προκλήσεις. Δεν θα έλεγε “όχι”. Αρκεί να έρθει η κατάλληλη στιγμή. Όλα τα έχουμε κουβεντιάσει. Είναι δεκτικός, αρκεί να βρεθεί το κατάλληλο τραγούδι. Θα πήγαινε με ένα τραγούδι με Ελληνικό στίχο.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Καλά.. Ας χαλαρώσουμε λίγο ο Αργυρός δεν έχει το Γκελ του Ρουβά ώστε να μπορεί να σταθεί..... Μην του φουσκώνουν τα μυαλά.... Ναι είναι καλός στην Ελλάδα αλλά όχι για Eurovision

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για ποιο λογο να παει Eurovision ο Αργυρος? Έτσι κι αλλιώς με την λυσσασμένη προώθηση που του κάνουν έχει γίνει πρώτο όνομα στο είδος του πια εδώ και χρόνια. Για διεθνή...επιτυχία μην σχολιάσουμε. Κανεις δεν κάνει - ακόμα και πολύ πιο αξιολογοι απο Αργυρο - ολοι στη χωρα τους γυριζουν μετά το διαγωνισμό και απλώς αυξανουν τις εγχώριες μετοχες τους αν πανε καλα.

    Αν στο μελλον ξεφουσκώσει η επιτυχία του Αργυρου και θελει ενα επικοινωνιακο πυροτεχνημα, τοτε να το συζητήσει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !