Eurovision 2023: Νέα αποχώρηση από τον διαγωνισμό

5

 


Μετά το Μαυροβούνιο και τη Βόρεια Μακεδονία, και η Βουλγαρία ανακοίνωσε ότι δεν θα συμμετάσχει στον διαγωνισμό της Eurovision 2023, λόγω του υψηλού κόστους συμμετοχής.


Προκειμένου να συμμετέχουν στον μουσικό διαγωνισμό, οι ραδιοτηλεοπτικοί φορείς πληρώνουν ένα ποσό, το οποίο διαφέρει ανάλογα με το μέγεθος της χώρας.

Ανάμεσα σε αυτές ήταν και η Βουλγαρία, η οποία αποφάσισε και την απόσυρσή της. Έτσι, στον διαγωνισμό που θα πραγματοποιηθεί στο Λίβερπουλ θα λάβουν μέρος 37 χώρες, όπως επιβεβαίωσε η EBU.


Σημειώνεται, ότι το συνολικό κόστος συμμετοχής όλων των εμπλεκόμενων ραδιοτηλεοπτικών φορέων ανέρχεται σε περίπου 5 εκατομμύρια λίρες. Ωστόσο, το ακριβές ποσό που πληρώνει κάθε χώρα δεν δημοσιοποιείται.


Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Δεν αποσυρομαστε κι εμεις καλυτερα?Απ'το να πεταμε λεφτα μας στελνοντας "καλλιτεχνες" απ'τα Lidl τυπου Stefania, Amanda που δεν τους ξερει ουτε η μανα τους,καλυτερα να αποσυρθουμε μεχρι να μπορεσουμε να στειλουμε μια αξιοπρεπη συμμετοχη με καποιο αναγνωρισιμο προσωπο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Διαφωνώ. Μη ξεχνάμε ότι η Stefania και η Amanda επανέφεραν την Ελλάδα στη δεκάδα κάτι που είχαμε να δούμε από το 2013. Οι τελευταίες μας συμμετοχές είναι άκρως επιτυχημένες. Ψηφίστηκαν μάλιστα σε πολύ υψηλές θέσεις και από την κριτική επιτροπή κάτι που δε συνέβαινε τα τελευταία χρόνια

      Διαγραφή
    2. Χα χα, η κλασική καβαλημένη κομπλεξαρία! Τις δύο που αναφέρεις μπορεί να μην τις ξέρεις εσύ, στην Ευρώπη όμως μια χαρά ανταπόκριση είχαν. 10η και 7η θέση αντίστοιχα. Αναγνωρίσιμο πρόσωπο στην Ελλάδα εννοείς υποθέτω. Μόνο που δεν ψηφίζει η Ελλάδα. Το πιθανότερο είναι με τη δική σου πρόταση να κοπούμε στον ημιτελικό, άρα να είναι σίγουρα πεταμένα λεφτά.

      Διαγραφή
    3. Διαφωνω απολυτα.Η συμμετοχη στην eurovision ειναι ο "καθρεφτης" της μουσικης μας στην Ευρωπη.Οταν στελνουμε τοσο εναλλακτικες και flat συμμετοχες που δεν σημαινουν τιποτα για εμας,μονο και μονο επειδη εκαναν καποια υποτυπωδη καριερα στο εξωτερικο, ακυρωνεται ολο το νοημα του διαγωνισμου και στην καλυτερη περιπτωση διεκδικουμε 8η ή 9η θεση.Θυμηθειτε παλια που στελαμε πιο αναγνωρισιμους τραγουδιστες διεκδικουσαμε με αξιωσεις μια θεση αναμεσα στην πρωτη 3αδα, ακομα και την πρωτια.Τωρα ζητημα ειναι αν θα μπουμε στην 10αδα.

      Διαγραφή
  2. Ετσι κι αλλιως ελαχιστα ασχολουμαστε πλεον με τον διαγωνισμο και στην Ελλαδα. Την εβδομαδα που γινεται η διεξαγωγή ασχολούμαστε λίγο, βλέπουμε και τον τελικό και μετά δεν θυμόμαστε σχεδόν τίποτα ούτε απο δικές μας συμμετοχές, ούτε των ξένων.

    Εχουν περασει οι εποχες του hype της Eurovision εδω και χρόνια. Βεβαια για την Ερτ οπως και να'χει ειναι εστω ΜΙΑ βραδια το χρονο που βλεπει υψηλη τηλεθεαση οποτε λογικο να θελουν να υπάρχουμε ως χώρα στο διαγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !