Κούγιας σε Λιάγκα: «Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα»

1



Με το θέμα του βιασμού μίας 19χρονης στο Αστυνομικό Τμήμα Ομόνοιας από δύο αστυνομικούς καταπιάστηκε στο ξεκίνημά του το πρωί της Δευτέρας 17/10 το Πρωινό.

Αρχικά, προβλήθηκαν πληροφορίες από τα όσα ισχυρίστηκε η κοπέλα στην κατάθεσή της, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε η τηλεφωνική επικοινωνία με τον Αλέξη Κούγια, ο οποίος ανέλαβε την υπεράσπιση ενός εκ των δύο αστυνομικών.



«Που τα βρήκατε αυτά; Η δικογραφία είναι μυστική» αναρωτήθηκε ο Αλέξης Κούγιας. «Το τι είπε η κοπέλα, το γνωρίζει η κοπέλα και το γνωρίζω εγώ. Τίποτα από αυτά που διαβάσατε δεν είναι αλήθεια» συνέχισε ο γνωστός ποινικολόγος, με τον Γιώργο Λιάγκα να απαντά: «Προϊόν ρεπορτάζ. Δεν είναι από τη δικογραφία. Από το περιβάλλον της κοπέλας».

«Εκείνο που πρέπει να ψάξουμε στους αστυνομικούς είναι ότι έγινε κάτι στα αποδυτήρια του αστυνομικού τμήματος στο ισόγειο. Κατά τα άλλα από αυτά που σας είπαν, βγάλτε εσείς τα συμπεράσματά σας και να ξέρετε ότι η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική» συνέχισε ο κ. Κούγιας.

«Καμάκι την ώρα της υπηρεσίας μέσα σε αστυνομικό τμήμα;» αναρωτήθηκε, ανεβάζοντας τον τόνο της φωνής του ο Γιώργος Λιάγκας.


«Αν ζηλεύετε τη δόξα συναδέλφων σας που γίνονται εισαγγελείς, δεν θα έχετε καλή τύχη με εμένα. Σας το λέω ξεκάθαρα. Ηρεμήστε λίγο. Είναι μία περίεργη περίπτωση. Υπάρχει ένα κορίτσι 19 ετών που πρέπει να προστατεύσουμε και η αλήθεια είναι εντελώς διαφορετική» αποκρίθηκε ο Αλέξης Κούγιας.

«Αφού σας διαβεβαιώσω για να ηρεμήσετε κι εσείς ότι δεν ζηλεύω κανένα συνάδελφό μου και καμία δόξα. Μία χαρά. Ακολουθώ τον δικό μου δρόμο» είπε ο Γιώργος Λιάγκας και συνέχισε τις ερωτήσεις.

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ποση αξιοπρεπεια εχει η τηλεοραση: βγαζουν στον αερα καποιον που με μαθηματικη ακριβεια θα τους ξεφτυλισει ξανα και ξανα και ξανα, μονο και μονο για να γινει μαναφουκι. Τι να τα κανεις τα νουμερα, τα λεφτα και την δοξα αμα πεφτεις τοσο χαμηλα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !