Το « Ό,τι αγαπώ» κάνει πρεμιέρα - Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι!

4



Το « Ό,τι αγαπώ» με επίκεντρο τα μεγάλα τραγούδια, μια υπέροχη παρέα και με ιδανικό οικοδεσπότη τον Γιάννη Μπέζο κάνει πρεμιέρα αυτό το Σάββατο 8 Οκτωβρίου στις 21:00, στο OPEN. Μια εκπομπή από καρδιάς, μια εκπομπή με πολύ μεράκι και με αγάπη για την μουσική που μας επιφυλάσσει τα καλύτερα.

Επιλέγοντας  αγαπημένους του ανθρώπους και κάποιες από τις διαχρονικές επιτυχίες που θεωρεί μοναδικές, ο Γιάννης Μπέζος, καταθέτει το προσωπικό του «Ό,τι αγαπώ» και εμμένοντας στη λογική ότι το καλό τραγούδι δεν έχει ηλικία, μας χαρίζει ένα διαφορετικό Σαββατόβραδο.


Στο φιλόξενο και ζεστό στέκι του, η Δήμητρα Παπαδοπούλου, η Ρένια Λουιζίδου, η Κατερίνα Λέχου, ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης, η Τζένη Μπότση, η Νάντια Μπουλέ και η Μαριάννα Πολυχρονίδη , σε χαλαρή διάθεση, με τους μαγικούς ήχους της μουσικής συντροφιά, ανταλλάσσουν σκέψεις και πειράγματα απολαμβάνοντας ξεχωριστές στιγμές.


Με την Δήμητρα Παπαδοπούλου να σκορπάει τη χαρά, να ξεσηκώνει τους πάντες, κάνοντας μάλιστα και ένα απρόσμενο ντουέτο με τον Γιάννη Μπέζο, αποδεικνύοντας και τις φωνητικές της δυνατότητες, με την Νάντια Μπουλέ και τη Μαριάννα Πολυχρονίδη σε ιδιαίτερες ερμηνείες και με την Κατερίνα Λέχου, τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη, την Ρένια Λουιζίδου και την Τζένη Μπότση να μοιράζονται μουσικές και όχι μόνο προτιμήσεις και ιστορίες.


Μαζί τους, τραγουδιστές της νεότερης γενιάς, ο Πάνος Παπαϊωάννου, η Μυρτώ Βασιλείου και η Μαρία Αλαμανή – Ναθαναηλίδου μας κερδίζουν με τις υπέροχες φωνές τους.

Μοναδικές μελωδίες που ‘γίναν ιστορία, ξεχωριστοί καλεσμένοι και ζεστή ατμόσφαιρα σε μια εκπομπή που γίνεται κοινή ανάσα με τους τηλεθεατές.

Δημοσίευση σχολίου

4Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μεγάλος ο ανταγωνισμός το βράδυ του Σαββάτου. Από τη μια το απόλυτο σόου j2us και από την άλλη το Μαίρη Μαίρη Μαίρη, η Γη της ελιάς, το Φλόγα και άνεμος και ο Γλυκάνισος. Στη μάχη μπαίνει και το Ό,τι αγαπώ που θυμίζει σε στυλ το Στην Υγειά μας και στην ΕΡΤ2 η αυλή των χρωμάτων που κάνει σχετικά καλά νούμερα στο σύνολο του κοινού. Να δούμε πως θα τα πάει και το Love Island

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιάννης Μπέζος - Ό,τι Αγαπώ = Τίποτα Δηλαδή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !