Ελεονώρα Μελέτη: «Θα περιμένουμε να μην κάνει νούμερα η Πέπα…»

2



Ο Νίκος Μάνεσης μίλησε ξανά μέσα από την εκπομπή του για τα νούμερα τηλεθέασης, τονίζοντας ότι δεν πρόκειται να πάρει λέξη πίσω και πως μπορεί να βγαίνει πρώτος, αλλά ακόμη είναι νωρίς.

Την αναφορά του στα νούμερα τηλεθέασης σχολίασαν το πρωί της Δευτέρας (10/10) στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη «Mega Καλημέρα».

Mετά την προβολή του αποσπάσματος από την εκπομπή του Νίκου Μάνεση, ο Κώστας Τσουρός πιάστηκε από την ατάκα του παρουσιαστή “θα περιμένουμε και θα επανέλθουμε”, και αναρωτήθηκε “τι ακριβώς θα περιμένουμε;” . «Να μην κάνει νούμερα η Πέπα» είπε με χιούμορ η Ελεονώρα Μελέτη. Στη συνέχεια, η Άννα Ζηρδέλη αναρωτήθηκε για ποιο λόγο ο Νίκος Μάνεσης βρίσκει λάθος τα νούμερα τηλεθέασης τώρα, ενώ όλα τα προηγούμενα χρόνια δεν έλεγε τίποτα. Μάλιστα στη συνέχεια απευθύνθηκε στην Ελεονώρα Μελέτη ρωτώντας την, αν την περίοδο της σύντομης συνεργασίας της με τον παρουσιαστή κοιτούσαν κατ’ αυτόν τον τρόπο τα νούμερα.

Τότε η Ελεονώρα Μελέτη απάντησε: «Δε θυμάμαι αν είχε τέτοιο καημό τότε για τα νούμερα. Έχω κάνει απόσβεση… Τα διαβάζαμε λίγο διαφορετικά τα νούμερα τότε. Κοιτάγαμε ποιος έβγαινε κάθε τέταρτο και έκανε νούμερα για να τον βγάζουμε συχνότερα, αν έκανε νούμερα το λίνκ από το κέντρο ή την επαρχία, αν πήγαινε περισσότερο η τυρόπιτα από τη σπανακοτυρόπιτα… Έτσι διαβάζαμε τα νούμερα».

Δημοσίευση σχολίου

2Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ απορώ με τον Μάνεση αλήθεια. Γιατί του φαίνεται περίεργο μια 30χρόνη ή ένας 40χρόνος να βλέπει τη Πέπα; Σε αυτές τις ηλικίες οι περισσότεροι έχουν παιδιά. Και τα παιδιά ως γνωστόν αποφασίζουν τι θα δουν όλοι, ειδικά το ΣΚ το πρωί. Σιγά μη τσακωθούν με τα παιδιά για τα μάτια του Μάνεση. Ναι Μάνεση σε περνάει η Πέπα κι αυτό είναι το λογικό για τη ζώνη που είσαι.
    Όσον αφορά τη Μελέτη, ας χαλαρώσει λιγάκι με τον Μάνεση. Το ότι είναι τσακωμένοι μεταξύ τους, δεν ενδιαφέρει κανέναν και τις ειρωνείες της και την εμπάθεια της ας τα κρατήσει για τον εαυτό της. Μόνο να προσέξει μη καταπιεί το σάλιο της και δηλητηριαστεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Μάνεσης τα λέει σωστά. Το κάθε μηχανάκι θα πρέπει να βάζει και την σωστή ηλικία. Αυτό λέει ο Μάνεσης. Ότι δεν γίνεται σωστές μετρήσεις γιατί μια μάνα μπορεί να μην αλλάξει την ηλικία της ας πούμε 35 και μπαίνει στις μετρήσεις φαίνεται ότι το βλέπει αυτή κι όχι το παιδί της που είναι 5 και μπαίνει στο συγκεκριμένο δυναμικό κοινό. Όσοι είναι άσχετοι και δεν καταλαβαίνουν, ας μην γράφουν την χαζοματαυ τούς. Όσο για την Μελέτη , βρήκε τρόπο να χτυπήσει. Δεν κοιτά τα χάλια τους στην εκπομπή που και φέτος έχει πρόβλημα και κάνει ότι δεν το βλέπει.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !