Φαίη Σκορδά: Η αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τον Γιώργο Λιάγκα και την Δούκισσα Νομικού

0



Αλλαγές θα γίνουν το προσεχές διάστημα στην εκπομπή “Πρωινό μας” όπως επιβεβαίωσε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Πέμπτης.

Οι δημοσιογράφοι συνάντησαν την παρουσιάστρια σε δημόσια έξοδο και μίλησε για το νέο ξεκίνημα στον ΣΚΑΙ, την πορεία της εκπομπής “Πρωινό μας” και την Δούκισσα Νομικού.

«Χαίρομαι πάρα πολύ. Ήταν μία πολύ συνειδητή απόφαση και επιλογή. Περνάμε καλά. Έχουμε ακόμα δρόμο, χρειαζόμαστε αλλαγές, δεν το έχουμε βρει ακόμη 100%» δήλωσε η Φαίη Σκορδά ξεκαθαρίζοντας ωστόσο πως δεν θα υπάρξουν αποχωρήσεις αλλά προσθήκες.

Σε ερώτηση για την Δούκισσα Νομικού και τις εξελίξεις με την αποχώρησή της από το Πρωινό του ΑΝΤ1, η παρουσιάστρια απάντησε: «Εμένα η Δούκισσα μου αρέσει πάρα πολύ. Ένα από τα αγαπημένα μου projects είναι το Dancing with the Stars και είχα πάει όταν παρουσίαζε η Δούκισσα και πραγματικά είναι εξαιρετική στη δουλειά της. Είναι αυτή η περίοδος τώρα που είναι διαφορετική».

Όσο για το αν θα μπορούσε να τη δει στο δικό της πάνελ, η Φαίη Σκορδά απάντησε: «Πάντα θα την ήθελα στην ομάδα μου, όχι στο πάνελ γιατί δεν ακούγεται ωραίο – άλλο να είσαι δημοσιογράφος. Μακάρι, πάντα θα την ήθελα, αλλά νομίζω πως και η ίδια πάνω της μπορεί να έχει ένα πρότζεκτ και να τα πάει καταπληκτικά».

Τέλος όταν ρωτήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες που ήθελαν την Δούκισσα Νομικού να ενοχλήθηκε με τη συμπεριφορά του Γιώργου Λιάγκα, η Φαίη Σκορδά αποχώρησε λέγοντας: «Δεν θα μπω καθόλου σε αυτή τη διαδικασία».

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !