στΟργή: «Για να βγει ο πόνος από την ψυχή μας, πρέπει να μιλάμε…»

0



Οι αναμνήσεις μπορούν να μας γυρίσουν στο παρελθόν, μέρες, εβδομάδες, ακόμα και χρόνια πριν και να θυμηθούμε τον πόνο που ζήσαμε τότε. Οι αναμνήσεις όμως, μπορούν να μας θυμίσουν και όμορφες στιγμές.

Η Γιατρός (Μαρία Ναυπλιώτου), στο αποψινό επεισόδιο της «στΟργής», παροτρύνει τους ασθενείς της να ανοίξουν την καρδιά τους, να ξεκλειδώσουν τη μνήμη τους και να μοιραστούν μαζί της χαρούμενες αλλά και τραυματικές αναμνήσεις. Γιατί «αυτοί που αξίζουν περισσότερο την ευτυχία είναι όσοι είχαν τις μεγαλύτερες ατυχίες στο παρελθόν».

Η Μάρω (Ευδοκία Ρουμελιώτη) στη συνεδρία της, αποφασίζει να ακολουθήσει τη συμβουλή της Γιατρού και να μιλήσει γιατί «πρέπει να βγει ο πόνος από την ψυχή της».

Η Αλίκη (Αναστασία Παντούση), κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της, διηγείται γεγονότα από την παιδική της ηλικία που την έκαναν να κλάψει και ζητά τη βοήθεια της Γιατρού γιατί «δεν θέλει να την καταπιεί το παρελθόν».

«Φωτιά»

Η Μάρω περιγράφει τη φονική φωτιά στο σπίτι της, που προκάλεσε τον χαμό της κόρης της, σκαλίζοντας επώδυνες αναμνήσεις. Στη συνέχεια, ανοίγει κι άλλο την καρδιά της στη Γιατρό, μιλώντας για την κρυφή σχέση που

δημιουργήθηκε ανάμεσα σε εκείνη και στον γιο του άντρα της, τον Πέτρο. Ένα νεαρό αγόρι, ο Άγης έρχεται στο γραφείο σε κατάσταση κρίσης, συνοδευόμενος από τον θείο και τον ξάδερφό του. Η Αλίκη, που τυχαίνει να βρίσκεται εκεί, παρακολουθεί το γεγονός. Στο μεταξύ, εξιστορεί στη Γιατρό τη δύσκολη παιδική της ηλικία, αλλά και το πώς βρέθηκε ο πατέρας της στη φυλακή.

Πρωταγωνιστούν: Μαρία Ναυπλιώτου (Γιατρός, Μαργαρίτα Καλογεροπούλου), Ευδοκία Ρουμελιώτη (Μάρω Μανωλάκου), Αναστασία Παντούση (Αλίκη Ορφανού), Βίκυ Παπαδοπούλου (Βίκυ Βρανά), Κωνσταντίνος Λάγκος (Δαμιανός Γαλάνης), Γιολάντα Μπαλαούρα (Πηγή), Βασίλης Μηλιώνης (Μπίλη), Μέγκυ Σούλι (Μυρτώ), Μαρίλια Μητρούση (Άννα)

Στο ρόλου του Απόστολου, ο Νίκος Καραθάνος

Συμμετέχουν: Παναγιώτης Μαρίνος, Παναγιώτης Γαβρελάς, Σεμέλη Μητροπούλου, Γιάννα Σταυράκη, Σταύρος Μαρκάλας, Ελένη Χαλαστάνη, Έλενα Αλαφάκη, Έλενα Δασακλή, Μάριος Δεγαΐτας, Θάνος Σαπουντζής, Φιλιώ Βρεφίδου, Ελένη Υφαντή, Σταύρος Βολκός, Κωνσταντίνος Καραμουσάλης, Μαρία Ορφανού, Δημήτρης Νικολόπουλος, Φώτης Τσοτουλίδης, Νίκος Αναστόπουλος, Θοδωρής Βραχάς, Βασίλης Χαρίσης

«στΟργή»

Το 5ο επεισόδιο, απόψε στις 21.00

Στον ΣΚΑΪ

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !