ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ: Ο κύβος ερρίφθη . Αυτό είναι το μέλλον του Εκατομμυριούχου...

20

 



Όπως έγινε γνωστό, οι Ράδιο Αρβύλα επιστέφουν στις οθόνες μας πολύ νωρίτερα από αυτό που όλοι περιμέναμε , ως εκ τούτου , οι αλλαγές στον πρόγραμμα του ΑΝΤ1 είναι αναμενόμενες, αφού ο Εκατομμυριούχος είχε μέχρι πρότινος την θέση τους..

Τι θα συμβεί όμως από 17/10 με τον Εκατομμυριούχο;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του TVNEA.COM το πετυχημένο τηλεπαιχνίδι του ΑΝΤ1 θα σταματήσει την προβολή του μέχρι τέλη Απριλίου όπου και θα επιστρέψει για να καλύψει ξανά το κενό που θα αφήσουν οι Ράδιο ΑΡβύλα. 

Όχι, δεν μετακομίζει Σαββατοκύριακο (ευτυχώς, θα ήταν καταστροφικό), αλλά δυστυχώς ούτε στο καθημερνό πρόγραμμα του ΑΝΤ1  (ας πούμε στις 4 με 5 το απόγευμα που είναι γεμάτο με 2άρια).

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μια ζωή τραγικός ο ΑΝΤ1

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Προφανώς ο Γρηγόρης βλέποντας τα μεσημεριανά νούμερα της ζώνης θα αρνήθηκε να μετακινηθεί εκεί και να καεί. Θα προτιμάει να επιστρέψει τον Απρίλη στην ώρα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν το πιστεύω. Λογικά είναι απόφαση του ΑΝΤ1.

      Διαγραφή
  3. Ο Αντ1 μιά ζωή λάθη κάνει στον προγραμματισμό και δεν μας φαίνετε πλέον παράξενο η όποια αλλαγή κάνει δεν βγαίνει όπως θα την περιμέναν στις περισσότερες περιπτώσεις.
    Εγώ να ρωτήσω γιατί μας πυροβολούν με επανάληψη των ίδιων και των ίδιων σειρών και δεν βάζουν τηλεπαιχνίδι η τίποτα άλλο εκείνη την ώρα? Τα νούμερα είναι πεσμένα κι εκείνοι εκεί στο κανάλι επιμένουν.Δεν καταλαβαίνουν ότι κουραστήκαμε? Στοι κάτω κάτω μπαίνουμε στην πλαφόρμα του Αντ1 και βλέπουμε όλοι μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτοκτονικη κίνηση!Ο Αρναούτογλου δεν αντέδρασε με αυτή την απόφαση?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλα συγγνωμη Ο αντεννα σταματα ενα απο τα πιο επιτυχημενα προγραμματα του? αυτο ειναι αυτοκτονικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κρίμα να σταματήσει για τόσους μήνες ένα τόσο πετυχημένο και αγαπημένο παιχνίδι. Λες και δεν μπορούσαν να το βάλουν σε κάποια άλλη ζώνη. Γιατί όμως λέτε ότι αν πήγαινε Σαββατοκύριακο θα ήταν καταστροφικό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενα προγραμμα οταν ειναι καθημερινό, εχει συγκεκριμένους τηλεθεατες. Οταν πάει ΣΚ αλλαζει το κοινό που βλέπει τηλέοραση. Μπορει απο το 18 να κάνει 10.

      Διαγραφή
  7. Γιατί να θέλει ο Γρηγόρης να πάει μεσημέρι. Του αρέσει η βραδινή ζώνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα μπορουσε να παρει τη θέση του 5×5 στης 17:30 δλδ και ο Σεφερλής να παει 4-5....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Θα μπορούσαν να το βάλουν ως lead-in για το κεντρικό δελτίο ειδησεων,αν μη τι αλλο θα έκανε σταθερά υψηλά νουμερα και οχι νουμερα-ασανσέρ οπως το 5x5.Πλήρως απαξιωτική μεταχείριση για το πιο επιτυχημενο τηλεπαιχνιδι παγκοσμιως.Κακώς πηρε ο ant1 τα δικαιώματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δεν νομίζω ότι τέτοιο στυλ παιχνιδιού και με το σκοτεινό σκηνικό ταιριάζει εκείνη την ώρα ίσως το κάνουν και για οικονομια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μια χαρα ταιριάζει,το deal πως παίζει 6 η ωρα εδω και τόσα χρονια?Παλια στο mega πάντα πριν απ το κεντρικό δελτίο έπαιζε οτι ωρα κι αν ηταν το δελτίο(το οποίο είχε μετακινηθεί αρκετές φορές)

      Διαγραφή
  11. Δεν νομίζω πως ταιριάζει το συγκεκριμένο παιχνίδι το μεσημέρι. Ένα άλλο παιχνίδι οικογενειακό στο στυλ του Ρουκ Ζουκ θα ταίριαζε αλλά ο Εκατομμυριούχος για μένα ταιριάζει στην απογευματινή ζώνη από τις εφτά και μετά. Δεν πιστεύω καν πως ο Γρηγόρης θα ήθελε να μετακινηθεί στις 4 ή στις 5 η ώρα. Η γνώμη μου είναι πως προτιμά να μην παίζει καθόλου παρά να πάει εκείνη την ώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον χειμώνα που νυχτώνει νωρίς,μπορεί κάλλιστα να παίζει και στις 5:30.Εξάλλου μετα το Πάσχα που ο Κανακης φεύγει διακοπες(μην τυχόν και πάθει καμια υπερκόπωση) θα ξαναμπεί στις 20:00.Το να βγαίνει καινουρια σεζον για ουτε 1 μηνα και ενώ σκίζει στα ποσοστά τηλεθέασης να το κόβουν απότομα δεν τιμάει καθόλου το καναλι.

      Διαγραφή
  12. Οι Αρβύλα θα σταματήσουν να προβάλλονται κατά τη διάρκεια του Μουντιάλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και τι θα βάζουν στις 8 για εκείνον τον καιρό?Οι αγώνες θα παίζουν 6 ή 9,η ζωνη των 8 θα ειναι ελέυθερη.Θα ξαναφέρουν πίσω τον εκατομμυριούχο ή θα παει πιο αργά το δελτίο ειδησεων?

      Διαγραφή
    2. εκπομπή θα υπάρχει για το Μουντιάλ, τύπου pre-game

      Διαγραφή
  13. Για φανταστείτε να πήγαινε απόγευμα με τρία παιχνίδια στη σειρά; Μάλλον αυτό θα ήταν καταστροφικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καθόλου καταστροφικό,ίσα ίσα που θα έχτιζε μια πολυ γερή απογευματινή ζωνη με δυνατή πάσα στο δελτίο ειδησεων και στην συνέχεια να ακουλουθει μια δυναμική prime-time ζωνη με Αρβυλα και σειρες.Αλλα τόσο τους κόβει…

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !