Κατεβάζουν ρολά οι σειρές για έναν μήνα;

9


Σε μία κοινή απόφαση προχωρούν τα κανάλια σχετικά με τα σίριαλ ενόψει του νέου έτους.

Συγκεκριμένα σκέφτονται να προχωρήσουν σε κοινή «ανακωχή» διακόπτοντας όλες τις σειρές στην prime time για σχεδόν έναν μήνα και μαζί και το «Σασμός» που έχει καθηλώσει το κοινό και κάνει μεγάλη επιτυχία.

Πρόκειται για μία τακτική που εφαρμοζόταν σε εποχές 2000 και το ίδιο θέλουν να κάνουν και τώρα οι τηλεοπτικοί σταθμοί οι οποίοι μετά την απόφαση για κοινή εκκίνηση της σεζόν στις 19 Σεπτεμβρίου, κάθονται ξανά στο… τραπέζι ενόψει των γιορτών των Χριστουγέννων.

Η συζήτηση είχε ξαναγίνει το καλοκαίρι, όμως τώρα φουντώνει για τα καλά λόγω και του «φρένου» που σημειώνεται στην πορεία της διαφημιστικής δαπάνης.

Η αρχική πρόταση που έπεσε στο τραπέζι σύμφωνα  με την real news, θέλει τον ΑΝΤ1, το MEGA, το Star, και τον Alpha να «κατεβάζουν ρολά» σε σειρές, ριάλιτι και τηλεπαιχνίδια έως τις 23 Δεκεμβρίου και να επανέρχονται και πάλι στις 23 Ιανουαρίου.

Βέβαια, από αυτά εξαιρούνται τα εορταστικά προγράμματα, όπως είναι ο ημιτελικός και τελικός του Just the 2 of Us στον Alpha που θα γίνει παραμονή Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς.

Την ίδια στιγμή ο ΣΚΑΙ που βρίσκεται εκτός συζητήσεων, ετοιμάζει το Survivor All Star προκειμένου να προβληθεί μετά τις 20 Δεκεμβρίου και να πάρει ποσοστό από την τηλεθέαση.

Κάποιοι βέβαια εκφράζουν τις αντιρρήσεις τους για τη διάρκεια της διακοπής και δεν αποκλείεται τα προγράμματα να επιστρέψουν μία εβδομάδα νωρίτερα και στις 15 Ιανουαρίου.

Μπορεί το ριάλιτι επιβίωσης να παίζει μόνο του… μπάλα για τρεις περίπου βδομάδες, όμως θα βρεθεί αντιμέτωπο με το «Σασμός», το «Αυτή η νύχτα μένει», τη «Γη της Ελιάς», το «MasterChef» αλλά και άλλες σειρές που κάνουν μεγάλη επιτυχία.

Ο ΑΝΤ1 που κατεβάζει ρολά για έναν επιπλέον μήνα λόγω Mundial, ετοιμάζει αλλαγές στο πρόγραμμά του. Οι «Παγιδευμένοι» θα επιστρέψουν με τρία επεισόδια την εβδομάδα, ενώ στο πρόγραμμα θα ενταχθεί και η «Μάγισσα», που αποτελεί ένα δυνατό χαρτί και ξεκίνησε ήδη γυρίσματα.

Δημοσίευση σχολίου

9Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γιατί πήγε πολύ καλά η κοινή έναρξη και είπαν να το κάνουν και για τις γιορτές

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγγνώμη δηλαδή οι παγιδευμένοι θα σταματήσουν από 18 Νοεμβρίου έως 23 Ιανουαρίου? Κλείστο το μαγαζάκι ρε Ποφάντη. Θα κάνουμε δύο μήνες να δούμε τη σειρά είναι σοβαροί ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι το Μουντιάλ και μετά που τελειώνει αυτό είναι οι γιορτές. Ότι θα σταματούσαν για ένα μεγάλο διάστημα ήταν γνωστό αλλά αυτό που λένε τώρα για κοινή έναρξη των σειρών και για μια τόσο μεγάλη διακοπή τους μετά τις γιορτές μου φαίνεται μεγάλη ανοησία.

      Διαγραφή
  3. Δηλαδή σκέφτονται όλοι μαζί να αφήσουν για ένα μήνα το survivor να παίζει ολομόναχο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. παλι "δωρακι" στον ετοιμαθανατο ΣΚΑΙ κανουν τα καναλια...

      Διαγραφή
  4. Με τον ΣΚΑΙ τί να κουβεντιάσουν; Αφού δεν τις τηρεί κάτι τέτοιες συμφωνίες. Έπαθαν και έμαθαν. Αλλά θεωρώ μεγάλη ανοησία να αφήσουν το ριάλιτι να παίζει για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα μόνο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δεν αναφέρετε τίποτα για την ΕΡΤ; Μην κάνετε ότι δεν υπάρχει, γιατί υπάρχει και πάει και καλά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εχουν κανει καποια μυστικη συμφωνια με τον Ατζουν ολα τα καναλια, να αφηνουν να παιζει καθε χρονο 1 μηνα μονο του το ''Survivor'' στις γιορτες για να σωζεται η παραγωγη του ακομη μια σεζον?

    Βεβαια απο την αλλη οκ, δεν θα τρεχουν ολοι χριστουγεννιατικα πισω απο το ριαλιτι του Σκαι. Και παλιοτερα οπως λεει και το αρθρο σταματαγαν για κοντα 1 μηνα τα προγραμματα μετα τις γιορτες και αρχιζαν γυρω στις 20 Γεναρη. Για να δουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. για ποιο λογο να κανουν τοσο μεγαλη διακοπη; Ειδικα μεγκα και αλφα δεν εχουν λογο, πανε σφαιρα. Και γιατι να αφησουν το πεδιο ελευθερο στον ΣΚΑΙ παλι; Τι μπορει να σκεφτονται και δεν παει το μυαλο μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !