Κουτσελίνη για Σκορδά: «Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει...»

3



Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στις τηλεοπτικές κάμερες και αναφέρθηκε στην πορεία της Φαίης Σκορδά και στη φετινή μεταγραφή της. Στο απόσπασμα που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα της τηλεοπτικής εκπομπής «Happy Day» η παρουσιάστριια σχολίασε και τη φετινή είσοδο της Μαρίας Κορινθίου στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη.

«Η Φαίη κάνει αυτό που ξέρει πολύ καλά, είναι νωρίς να της δώσουμε παράσημο ή να της το πάρουμε. Κάθε εκπομπή χτίζει, θέλει τον χρόνο της και αυτό ισχύει για όλες τις εκπομπές» είπε αρχικά.

«Η Φαίη είναι σε έναν σταθμό που δυστυχώς ακόμη δεν έχουν αποδώσει τα νούμερα σε όλο το πρόγραμμα συνολικότερα. Άρα πρέπει να βλέπουμε και συνολικά το κανάλι τι κάνει. Ξέρεις τι παθαίνουν οι άνθρωποι που πηγαίνουν σε ένα κανάλι; Την πρώτη βδομάδα τα νούμερα είναι πολύ υψηλά, συνηθίζουν το κανάλι και ο παρουσιαστής και άντε μετά να ξανανέβεις τη σκάλα» είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, ενώ για την Μαρία Κορινθίου είπε πως κατέχει έναν ωραίο αυθορμητισμό.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μηπως να σταματησει λιγο κι αυτο που σχολιαζουν δημοσια αλλες εκπομπες; Δεν ειπε κατι κακο, καλα λογια ειπε, αλλα ρε παιδι μου, ειναι ωραιο να καθονται να σχολιαζουν τα νουμερα του καθενα και πως θα ανεβουν κτλ; Αλλο το γραψει ενα τηλεοπτικο σαιτ, και αλλο να τα βγαζουν μονοι τους στις εκπομπες τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ ο Αντέννα πάει καλά? Ότι να ναι η κουτσελινη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μόνο εγώ θυμάμαι άραγε τη Μαρία Κορινθίου να συμμετέχει στον Πρωινό Καφέ την πρώτη χρονιά της Ελεωνόρας Μελέτη για λίγες μόνο εκπομπές; Για ψάξτε στα αρχεία σας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !