"Ξινά" τα γέλια... μετά το ξέσπασμα της Καινούργιου

3



Απάντηση από την Κατερίνα Καινούργιου μετά το on air ξέσπασμα του Γιώργου Λιάγκα το οποίο η παρουσιάστρια του Alpha πιθανώς να θεώρησε πως αναφερόταν στην ίδια και την εκπομπή της.

«Καλό το lifestyle, μας δίνει λεφτά. Η ψυχαγωγία μου δίνει λεφτά και όχι η ενημέρωση. Αυτή είναι μία αλήθεια. Δεν είπα ότι δεν θέλω να το κάνω. Αν μη τι άλλο, μετά από 30 χρόνια δουλειάς, αν μπορούμε σε κάτι να συνεισφέρουμε για να χτυπήσουμε μία καμπάνα στην κοινωνία και να αφυπνίσουμε συνειδήσεις. Άντε πια! Σας ακούω τόσα χρόνια να λέτε μαλ@κίες», ανέφερε, μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιάγκας σε ένα έντονο ξέσπασμα για τις τηλεοπτικές εκπομπές.

Η απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου:
Πηγαίνουμε πολύ καλά και χειριζόμαστε καλά και θέματα που δεν είναι στο δικό μου το πεδίο, αλλά εμένα πάντα μου αρέσει να στηρίζω την ομάδα μου, η οποία με βοήθησε αυτές τις μέρες να σταθούμε αξιοπρεπώς. Αν κάποιοι θεωρούν πως το να περνάς 0,2% τον άλλον και 0,1% σε τηλεθέαση, και να πανηγυρίζεις εξαιτίας αυτών των τραγικών και θλιβερών γεγονότων… Αυτοί οι άνθρωποι λυπάμαι, αλλά δεν θέλω ούτε να τους ακούω, ούτε να τους βλέπω» είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Ακούστηκαν μάλιστα και γέλια από τους συνεργάτες της.

Πάντως και χθες και σήμερα οι τηλεθεατές γύρισαν και είδαν το Πρωινό με τον Λιάγκα και μάλιστα με μεγαλύτερα  νούμερα απ' το 0,2% που ανέφερε η παρουσιάστρια.

Δημοσίευση σχολίου

3Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Μικροψυχοι ανθρωποι και οι μεν και οι δε. Πανω σε πτωματα παιδιων, τσακωνονται για νουμερα θυμιζοντας κακες εποχες 90s. Τα καναλια δεν μπορουν να τους μαζεψουν; Ο Αλφα πρωτο καναλι αυτην την στιγμη κι εχει αυτο το πρωινο; Ντροπη σε ολους και σε μας που ασχολουμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο αλφα φετος ειναι μακραν το πιο ''διπολικο'' καναλι. Εχει το απολυτο τρας (πρωινο, j2us), και απο την αλλη εξαιρετικες παραγωγες μυθοπλασιας, αλλα και ψυχαγωγικες (Γερμανου)

      Διαγραφή
    2. Κάνεις λάθος όταν είναι αυτή πρώτη Είναι όλα Καλά και όταν δεν πάει καλά κράζει τόσο χαμηλά επαισε μέχρι και με την τσιμτσιλη τα έβαλε είδε ότι δεν πούλησαν τα γκομενικα της είδε ότι με την 12χρονη έχασε το παιχνίδι και άρχισε να μιλάει για αντίπαλα κανάλια αυτό είναι λυπηρό μέχρι και τον Μικρούτσικο είπε πως πέθανε μπας και τραβήξει κόσμο αλλά δεν έπεισε γιατί ήταν φεικ

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !