Γιώργος Λιάγκας: Είναι κανονισμένες οι φάρσες. Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο...

5




Με αφορμή την φάρσα που έκανε ο Άρης Καβατζίκης στον Νίκο Μάνεση, ο Γιώργος Λιάγκας έκανε μια συγκεκριμένη αναφορά στο Πρωινό την Τετάρτη. Ο παρουσιαστής «φωτογράφισε» συγκεκριμένη εκπομπή (όχι το Πάμε Δανάη) στην οποία γίνονται φάρσες και τόνισε ότι οι φάρσες αυτές είναι στημένες.

«Στο όνομα της φάρσας γίνονται τα μεγαλύτερα εγκλήματα. Άνθρωποι που κάνουν υποτίθεται χιούμορ, βγαίνουν και εκτελούν ανθρώπους κανονικά χρόνια στην τηλεόραση, το έχουμε δει. Μην πω ονόματα τώρα.

Να πούμε αλήθεια στον κόσμο; Εγώ δεν μπορώ να λέω ψέματα και ας τελειώσει η καριέρα μου. Υπάρχει μια τηλεοπτική εκπομπή που κάνει φάρσες. Οι φάρσες είναι όλες προκανονισμένες. «Θα σε πάρει τρεισήμισι ώρα ο Λιάγκας να σου κάνει φάρσα». Είναι κανονισμένες οι φάρσες. Έτσι γίνονται φάρσες και γίνεται και λίγο πλακίτσα. Μην λέμε ψέματα στον κόσμο. Τον Μάνεση δεν του είπαν ότι θα τον πάρουν τηλέφωνο και πάλι καλά αντέδρασε».

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το τρεισήμιση φυσικά δεν είναι τυχαίο! Καταλάβαμε νομίζω ποια σατιρική/χιουμοριστική/σχολιαστική μεσημεριανή εκπομπή εννοεί ο Λιάγκας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν στέκει αυτό που λέει αν εννοεί Μουτσινά. Εκεί δεν κάνουν φάρσες σε τρίτους. Βάζει η παραγωγή τρίτους να κάνουν φάρσα στο Μουτσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Kαι κανει οτι δεν ξερει...Οπως και με τους καλεσμενους

      Διαγραφή
  3. Αν εννοεί τον Μουτσινα είναι άστοχο, γιατί ο Μουτσινας δεν κάνει φάρσες οι άλλοι του κάνουν (και καλά) με απώτερο σκοπό να διαφημισουν κανένα νέο τραγούδι ή θεατρικό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !