Σοφία Μουτίδου: Σκληρή απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου - "Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο;"

6



Τη δική της απάντηση στην Κατερίνα Καινούργιου έδωσε η Σοφία Μουτίδου, με βίντεο που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στο οποίο απάντησε στις αναρτήσεις της παρουσιάστριας.

«Μόλις είδα μια απάντηση της Κατερίνας Καινούργιου, και απάντησα και εγώ με δικό μου story. Λέει, “Τι εννοεί η Σοφία Μουτίδου; Της κάναμε κάτι: Την ενόχλησε κάτι στην φώτο; Γυναικεία αλληλεγγύη σου λέει μετά. Αλήθεια δεν καταλαβαίνω. Καλό βράδυ”. Εγώ δεν καταλαβαίνω. Εγώ έγραψα, “λίγο ακόμα πρέπει” στη φωτογραφία. Το μυαλό σας που πήγε εσάς; Ποια αλληλεγγύη; Δεν καταλαβαίνω τίποτα. Λέξη δεν καταλαβαίνω.

Έναν τίτλο έβαλα και ο κόσμος έγραψε από κάτω. Ανοιχτό θέμα. Σε επόμενο στόρι, γεμάτο αλληλεγγύη γράφει κάποιος, “Η Μουτίδου πριν λίγο ανέβασε αυτό στον λογαριασμό της. Δεν καταλαβαίνω κάτι. Γιατί αυτή μπορεί να ξεβρακώνεται, να χώνει άντρες στα βυζι@ της στην παράστασή της ενώ κάποιες γυναίκες που και αυτές κάνουν ότι γουστάρουν (εδώ αισθητικές επεμβάσεις) τις κατακρίνει;”

Κάποιος άντρας το έγραψε αυτό και η Κατκεν το έχει κάνει αναπαραγωγή. Κατκεν που είναι η αλληλεγγύη σου που μιλάνε έτσι για μένα; Είπα εγώ κάτι για σένα; Σε έβρισα; Αναπαρήγαγα κάτι που λέει κάτι για τα βυζιά σου; Είπα κάτι; Που είναι η γυναικεία σου αλληλεγγύη κάθε μέρα το μεσημέρι που θάβεις ένα κάρο κόσμο; Χιλιάδες πρότυπα πάχους; Που είναι; Που όποιον θέλεις πιάνεις στο στόμα σου;

Και τώρα θίχτηκες από τι; Από που να το πάρεις; Αισθητικά, νομικά, ιατρικά; Από τι; Από το “λίγο ακόμα πρέπει;” Θες να δεις τι απαντήσεις έχω πάρει; Πόσο ευρύ είναι το θέμα; Το ότι εσύ και κάποιοι φίλοι σου γράψατε για αισθητικές επεμβάσεις, είναι δικό σας πρόβλημα. Αυτό πας στον ψυχολόγο και στο λέει. Προβολή λέγεται. Το δικό σου το πρόβλημα το κοτσάρεις στον άλλο. Αλλά, έχουμε μάθει το support girls να είναι μόνο για τις παπάτζες.

Για την ουσία support girl δεν υπάρχει. Να σας τα πει και μια χαμηλοκ@@α Πόντια. Άντε. Όλες ψηλοκάβαλες Σουηδές. Ή να μιλήσω για το προσωπικό support που πήρα στην υπόθεση με τους ομοφυλόφιλους;

Κατκεν, που με ήξερες και από πρώτο χέρι και ήξερες τι άνθρωπος και τι παιδί είμαι και τις προθέσεις μου. Εύκολα βάζετε το λιθαράκι σας για να πείτε το λιθαράκι σας κάθε μέρα για κάποιον. Και μόλις κάποιος βάζει έναν τίτλο “support art girls” και το χέρι ψηλά. Και ξέρεις γιατί; Γιατί είναι και αυτό μόδα. Και ό,τι είναι μόδα το ακολουθείτε. Αυτό είναι το πρόβλημα και έχετε και τη δύναμη της τηλεόρασης. Μόδα και τηλεόραση βούτυρο στο ψωμί. Φιλιά πολλά. Λίγο ακόμα πρέπει» είπε η Σοφία Μουτίδου σε βίντεο που δημοσίευσε.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Άλλη μία κόντρα που δημιουργεί η Κατ Καιν για να πουλήσει. Το αστείο είναι ότι μόνη της θίχτηκε. Η Μουτίδου δεν είπε κάτι. Στην ουσία της κόντρας τώρα δεν χρειάζεται να πω ότι η Σοφία έχει όλα τα δίκια με το μέρος της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η χειρότερη/καλύτερη Ελληνίδα παίκτρια reality.
    Ας μετρήσουμε κόντρες λοιπόν από την αρχή της σεζόν:
    - Καινούργιου VS Τσιμτσιλή
    - Καινούργιου VS Λιάγκας
    - Καινούργιου VS Μαλέσκου
    - Καινούργιου VS Γερμανού
    - Καινούργιου VS Μαγγίρα
    - Καινούργιου VS Σκορδά
    - Καινούργιου VS Παπανώτας
    - Καινούργιου VS Ρακιτζής
    - Καινούργιου VS Τσιμτσιλή (ξανά)
    - Καινούργιου VS Πρώην Σύντροφος
    - Καινούργιου VS Σπυροπούλου
    - Καινούργιου VS Νυν κοπέλα του τελευταίου πρώην συντρόφου
    - Καινούργιου VS Μουτίδου
    - Καινούργιου VS Κούγιας
    συγνώμη δεν υπάρχει κάποιο φιλικό πρόσωπο, συνεργάτης ή υπεύθυνος επικοινωνίας που να την προστατέψει από όλα αυτά που κάνει καθημερινά ή μήπως οι άνθρωποι που έχει γύρω της δεν την αγαπούν τόσο όσο λένε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν λάθος της Σοφίας να σχολιάσει (όλοι καταλάβαμε τι εννοούσε) . Όμως η Κατκέν από τη μανία της να βγαίνει θύμα τα έκανε μούτι. Ακολούθησε μετά το βίντεο της Μουτίδου που στην ουσία την εξευτέλισε. Θα βγει πάλι αύριο και θα λέει ότι της κάνουνε πόλεμο και θα βγάλει λογυδριο στην εκπομπή το οποίο θα της το συλλαβιζει ο Μαλλης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για εμένα δεν ήταν λάθος. Είναι αυτό που λέμε και εμείς στις παρέες. Είναι ίδιες στη φωτογραφία,με μόνη διαφορά το χρώμα στο μαλλί. Είναι γεγονός ότι έχουν κάνει διάφορα στο πρόσωπο. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να εκνευρίζονται από την αλήθεια.

      Διαγραφή
  4. Από τη μια η Μουτίδου, η οποία προφανώς υπονοεί διαφορα με την φωτογραφία αλλά μάλλον δεν είναι όσο θαρραλέα πιστευει και δεν τα λέει ξεκάθαρα μην φάει μηνύσεις. Από την άλλη η Καινούργιου η οποία διψάει για τσακωμούς, χάνει κι οποιο δίκιο είχε στην συγκεκριμένη περίπτωση συνεχίζοντας έναν καυγά. (Μάλλον όλη τη σεζόν προσπαθεί να τσακώνεται για να υπάρχει ενδιαφέρον!) Όσο πάει η σεζόν τα πράγματα γίνονται χειρότερα, απορία θα είναι αν θα μείνει τηλεθεατής τον Μαιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !