Θυμήθηκε οτι ήταν λάθος που θεωρησε τον Λιάγκα γοητευτικό...

6


Στον Γιώργο Λιάγκα αναφέρθηκε η Κατερίνα Καινούργιου και δήλωσε πως μετανιώνει για ένα σχόλιο που είχε κάνει στο παρελθόν για εκείνον.

Με αφορμή κάποιες δηλώσεις του Χρήστου Λούλη για τη Ζέτα Μακρυπούλια, θυμήθηκε μια στιγμή που είχε χαρακτηρίσει «γοητευτικό» τον παρουσιαστή. Ο ηθοποιός υποστήριξε πως μετάνιωσε που είχε πει στο παρελθόν ότι η συνάδελφός του «είναι μόνο ωραία γυναίκα και όχι καλή ηθοποιός».


«Κι εγώ έχω κάνει βλακείες. Πριν από 10 χρόνια είχα πει ότι θεωρώ γοητευτικό τον Γιώργο Λιάγκα. Έχω πει τέτοια βλακεία», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

«Να το πούμε τώρα, είναι εξαιρετικός δημοσιογράφος, αλλά σαν άντρας τώρα που τον βλέπω, δεν τον θεωρώ γοητευτικό», συμπλήρωσε.


Στη συνέχεια, έσπευσε να δικαιολογηθεί, αναφέροντας πως όλα είναι θέμα γούστου και τόνισε πως με τα χρόνια, έχουν αλλάξει κάποια πράγματα. «Αλλάζουν τα πράγματα, το λέω με χιούμορ, μην το πάρετε πολύ σοβαρά. Αλλάζουν τα γούστα. Εμένα άλλοι άνδρες μου άρεσαν παλιότερα, άλλοι τώρα», είπε.

Δημοσίευση σχολίου

6Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ακριβως η ιδια ιστορια οπως περσι. Η Καινουργιου ξεκιναει με νουμερα και πρωτια, μετα αν πεσει εστω και λιγο παθαινει πανικο, αρχιζει να μιλαει ασχημα σε ολους, να τσακωνεται με ολους και τελικα οι τηλεθεατες της γυρνανε την πλατη. Αδιανοητο ποσες φορες της εχει δωθει η ευκαιρια να γινει μια καλυτερη εκδοχη του εαυτου της και τελικα καταληγει στα ιδια. Επαξια εκπροσωπος του παλιου Εψιλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολύ καλό, πολύ δεύτερο. Αν το έλεγε ο Λιάγκας για αυτήν, θα γινόταν χαμός. Μέσα σε δύο χρόνια έχει τσακωθεί ή έστω έχει δημιουργήσει θεμα με τους πάντες (Μαλεσκου, Μαγγίρα, Σκορδά, Λιάγκας, breakfast @star, Γερμανού, Τσιμτσιλή)... Έλεος. Ας κάνει κάτι ο άλφα επιτέλους. Όπως το πε χθες ο Μουτσινάς, παλιά τηλεόραση, εμετός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενας άνθρωπος που να την αγαπάει δεν μπορεί να τη συμβουλέψει για αυτήν της την τοξικότητα?? Αν είναι δυνατόν. Όσα νούμερα και να κάνεις όσο και να σκίζεις είναι δυνατόν να βγαίνει αυτό το πράγμα στον αέρα ? Θλιβερή εικόνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πόσο πιο χαμηλά θα πέσει για τα νούμερα; Αλήθεια δεν ντρέπεται καθόλου; Την οικογένειά της δεν την σκέφτεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κι εσύ κάποτε ήσουν γοητευτική, δεν υπάρχει τίποτα πιο γοητευτικό από το φυσικό. Πλέον δεν είσαι, το πλαστικό δεν είναι καθόλου γοητευτικό. Το αν δεν θεωρείς κάποιον πια γοητευτικό απλά δεν το λες, στοιχειώδεις κανόνες αξιοπρεπούς συμπεριφοράς. Αλλά ξέχασα μιλάμε για τη καινούργιου οπότε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα, ενας ανθρωπος να τη συμβουλευσει δεν παιζει; Εχει μπλεξει με τους νοσταλγους της παλιας κακης τηλεορασης, και πλεον εχει χασει καθε μετρο. Απο τον αλφα ας κανουν κατι, ας επεμβουν λιγο στο τι γινεται, γιατι απο την παραγωγη της εκπομπης δεν παιζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !