Νίκος Μάνεσης για τα νούμερα τηλεθέασης: "Οι 30, οι 35χρονοι και οι 40χρονοι έβλεπαν καρτούν για 3χρονα"

10


Στα όσα είπε το περασμένο Σαββατοκύριακο για τα νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του, που προκάλεσαν αίσθηση και συζητήθηκαν ιδιαίτερα μέσα στη βδομάδα, απάντησε ο Νίκος Μάνεσης το πρωί του Σαββάτου.

«Καταρχήν θα πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον Alpha, που δε με ενόχλησε για να με λογοκρίνει. Είναι θέμα ταμπού οι τηλεθεάσεις. Πείστηκα να δώσω ένα δύο στοιχεία γιατί αμφισβητήθηκα. Εξηγώ ότι τα νούμερα τηλεθέασης δεν είναι η πρώτη σελίδα που λέει νικήσαμε χάσαμε. Είναι ένα εργαλείο δουλειάς για να ξέρουμε τι θέλει το κοινό. Έκατσα και διάβασα τα νούμερα του Σαββατοκύριακου. Τι συμβαίνει; Το γνωστό που είπα και γελάγατε. Την Πέππα το Γουρουνάκι. Την Κυριακή βρήκα σημεία και τέρατα. Να δείξω και να κάνουμε σχόλια» είπε αρχικά ο Νίκος Μάνεσης.

Τότε ο δημοσιογράφος έδειξε on camera τα νούμερα τηλεθέασης της περασμένης Κυριακής και εξήγησε τι ακριβώς συμβαίνει, αρχικά στο δυναμικό κοινό, ενώ στη συνέχεια μίλησε με περισσότερες λεπτομέρειες κάνοντας τη δική του ανάλυση.

«Το δυναμικό κοινό την περασμένη Κυριακή… Το κοινό 25-44 έβλεπε παιδικά για πάνω από μια ώρα. Οι 30, οι 35χρονοι και οι 40χρονοι βλέπανε καρτούν για τρίχρονα. Αυτό συμβαίνει τον τελευταίο 1,5 χρόνο. Είναι μοτίβο. Θα παρακαλέσω να μην το αμφισβητήσει κανείς. Μιλάμε για την πρωινή ψυχαγωγική ζώνη Σαββατοκύριακου…. Πετσοκόπηκαν όλοι… Προφανώς οι κύριοι και οι κυρίες δε βλέπουν καρτούν, βλέπουν τα παιδιά τους, εδώ όμως γράφεται ότι το κοινό αυτό βλέπει καρτούν.

Αλλοιώνεται το δείγμα; Αυτό μόνο εγώ το βλέπω; Σας φαίνεται φυσιολογικό; Δεν είναι. Δε λέω ότι συμβαίνει κάτι το περίεργο, δε λέω ότι υπάρχει συνωμοσία. Δε λειτουργεί. Από αυτά τα νούμερα που εμφανώς είναι αλλοιωμένα, έχασαν άνθρωποι τη δουλειά τους. Παραπλανούμαστε από το πρόγραμμα που σας παρουσιάζουμε. Fake τα νούμερα, fake και η σκαλέτα. Το περίφημο δυναμικό κοινό φαίνεται να παρακολουθεί Πέππα το γουρουνάκι και ένα ρωσικό καρτούν. Δε λέω ότι γίνεται κάτι ύποπτο. Έχει αποτύχει το μοντέλο. Πρέπει να εκσυγχρονιστεί το μοντέλο…

Είπαν κάποιοι ότι μιλάω φέτος εκ του πονηρού. Σας ενημερώνω ότι μίλαγα από πέρσι, αλλά μίλαγα αποσπασματικά. Πέρσι είχα πει χειρότερα. Φέτος έγινε περισσότερο οργανωμένο, γιατί κουράστηκα επί ενάμιση χρόνο να γίνεται αυτό το πράγμα. Δεν είμαι μόνος, αλλά είμαι αυτός που πρώτος μίλησε… Δημιουργούνται πλασματικά νούμερα. Αν προκληθούμε θα επανέλθουμε. Η πρόθεσή μου είναι να διαπιστώσουν οι ειδικοί ότι παραπλανιούνται», είπε, μεταξύ άλλων, ο Νίκος Μάνεσης.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όσο ήταν πρώτος μουγγα,τώρα που δεν τα πάει καλά ,φταίει η nielsen ..Σε πιστέψαμε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον συμπαθεις η οχι, δεν εχει αδικο σε αυτο το θεμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καταντά βαρετός κι εμμονικος.Παντα υπερόπτης,που δεν αποδέχεται μια ήττα (άσχετα από την αγιογραφία των Μέσων στο πρόσωπό του τόσα χρόνια)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιατί δεν γίνεται ένας 30αρης να έχει παιδικά στην τηλεόραση για να δει το παιδί του;; Ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βασικά αυτό που λέει είναι πως το τρίχρονο παιδί του τριαντάρη βλέπει το παιδικό αλλά στη μέτρηση φαίνεται σαν να βλέπει ο τριαντάρης το παιδικό και έτσι υπάρχει αλλοίωση στα νούμερα. Και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στη δουλειά κάποιων γιατί τα νούμερα αποφασίζουν τη συνέχεια ή μη εκπομπών. Ο τριαντάρης να βάλει το παιδικό για να το δει το τρίχρονο αλλά να κάνει και τη σωστή ρύθμιση ώστε να φανεί πως το παιδικό το βλέπει το παιδί και όχι εκείνος. Έτσι η θέαση του τρίχρονου παιδιού θα πάει στο παιδικό κοινό και όχι στο δυναμικό.

      Διαγραφή
  5. Ο κόσμος άρχισε να του γυρνάει την πλάτη από τότε που μίλησε απάντησε απαξιωτικά και με αγένεια σε γυναίκα που ζωντανά τόλμησε να του πει να προβάλει ένα γεγονός/μια είδηση που στην κοινωνία είχε γίνει ντόρος αλλά τα κανάλια ή δεν το πρόβαλαν ή το υποβάθμισαν. Γύρισε και της είπε: «δεν θα μας πείτε εσείς πως θα κάνουμε τη δουλειά μας» και μετά φυσικά την εξαφάνισε από την οθόνη. Ήταν που ήταν αντιπαθής μετά από αυτήν την συμπεριφορά ξεκίνησε σιγά σιγά η πτώση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στη βαση τους, αυτα που λεει ισχυουν. Οντως δεν ξερω κατα ποσο τα νουμερα από τα ''μηχανακια της agb'' πλεον ειναι τοσο αξιοπιστα. Αληθεια, εχει καποιος απο εδω; Απλα με τον τρόπο που το εκανε ολο αυτο, εχασε το δικιο του και ολοι ασχολουνται με αυτον για τον λαθος λογο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλό θα ήταν να βάζετε και τα νούμερα των υπολοίπων εκπομπών είτε είναι ενημερωτικές, ψυχαγωγικές, παιδικά, ντοκυμαντέρ κτλ.για να καταλάβει ο κόσμος τι ισχύει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Με δείγμα 1000 άτομα σε πλυθυσμο 10.000.000 τα νουμερα καθε αλλο παρα αντιπροσωπευτικά ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπορεί να έχει δίκιο σε αυτά που λέει, αλλά θα είχαν μεγαλύτερη αξία αν τα έλεγε όταν ήταν πρώτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !