ΑΠΟΚΛΥΠΤΙΚΟ: Αλλαγές στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 - Μπαίνουν νέες σειρές...

10

 


Με στενευμένες αλλαγές θα συνεχίσει το υπόλοιπο του πρώτου μέρους της σεζόν ο ΑΝΤ1, τουλάχιστον μέχρι να ξεκινήσει το ΜΟΥΝΤΙΑΛ.

Έτσι η σειρά Παγιδευμένοι τουλάχιστον για 2 Τετάρτες θα σταματήσουν αν προβάλλονται την συγκεκριμένη μέρα. Έτσι στις 19/10 και ώρα 22:00 θα προβληθούν οι ΣΕΡΡΕΣ με διπλό επεισόδιο ενώ την επομένη Τετάρτη η 26/10 στις 22:00 θα προβληθεί η σειρά ΓΕΦΥΡΑ (ένα επεισόδιο). 

Οι σειρές του ΑΝΤ1+ θα προβληθούν στον ΑΝΤ1  σαν μια πρώτη γνωριμία της πλατφόρμας του ΑΝΤ1 αλλά και γιατί οι Παγιδευμένοι έχουν μείνει λίγο πίσω στα γυρίσματα καθώς πολλά απο αυτά απαιτούνται ειδικές άδειες (αστυνομικά τμήματα, εισαγγελία, κολυμβητήρια κτλπ.)

Ωστόσο αλλαγές θα υπάρχουν και τις Πέμπτες αφού στις 22:00 απο της 21/10 θα προβάλλονται νέες πετυχημένες ελληνικές ταινίες, ξεκινώντας απο το ΕΤΕΡΟΣ ΕΓΩ.

Την ίδια μέρα εγκαινιάζει ο Γρηγόρης Αρναουτογλου άλλη μια προβολής του THE 2 NIGHT SHOW. Η LATE NIGHT εκπομπή του ΑΝΤ1 θα παίζει ΔΕΥΤΕΡΑ, ΤΡΙΤΗ , ΤΕΤΑΡΤΗ και ΠΕΜΠΤΗ, ενώ το ΕΝΩΠΙΟΣ ΕΝΩΠΙΩ αλλά και η νέα εκπομπή ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ θα παίζουν Κυριακή στις 00:30.


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Ενδιαφέρον!!! Οι Σέρρες πάντως είναι εξαιρετική δουλειά. Όπως και το έταιρος εγώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Του έδωσαν μια μέρα επιπλέον του Γρηγόρη για να τον καλοπιάσουν. Για εμένα είναι υπερβολή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 4 μερες x 3 καλεσμενοι = 12 καλεσμενοι την εβδομαδα μονο για τον Γρηγορη. Αλλη μια φορα που ο Αντ1 δεν εχει σχεδια για το μελλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή θα δείξουν μόνο ένα επεισόδιο από την κάθε σειρά και τέλος? Ότι να ναι πρόγραμμα. Μια χαρά τα πήγαιναν Τετάρτη οι παγιδευμένοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Οι Σερρες θα πατωσουν,...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σιγά εσύ ξινόγαλο που έβγαλες πόρισμα από τώρα.

      Διαγραφή
  6. Κατανοώ το ότι οι Παγιδευμένοι έχουν μείνει πίσω στα γυρίσματα αλλά δεν μου αρέσει καθόλου το πώς προσπαθούν να σπρώξουν τον κόσμο να γραφτεί στην πλατφόρμα τους. Μου φαίνονται πολύ φτηνά τα κόλπα αυτά. Αυτοί δεν είναι που λένε πως γίνεται χαμός από κλικ στην πλατφόρμα;; Αν γίνεται χαμός γιατί το κάνουν αυτό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ας ελπίσουμε να αναγκαστούν από τα νούμερα και από τον κόσμο να δείξουν όλα τα επεισόδια.

      Διαγραφή
  7. O Ant1 τώρα που ο κόσμος γνώρισε τις σειρές του.... Κάνει ξανά αλλαγές εστω και για λίγο και να το θυμάστε θα τις καψει..... Πάντα αυτοκαταστροφικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Είναι η πιο υπέροχη σειρά που έχει ποτέ προβληθεί περιμένουμε πως και πως για να την δούμε.Μην κόψετε ούτε ένα επεισόδιο . ένα επεισόδιο πραγματικά θα είναι τεράστιο λάθος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !