Ετοιμάζεται για ΑΝΤ1 ο Μάνεσης; Τι είπε ο παρουσιαστής και πυροδότησε τις φήμες;

8


Ο δημοσιογράφος, έπειτα από την προβολή ενός βίντεο, συνομιλούσε με συνεργάτη του και κάποια στιγμή είπε: «Για να μην πούμε κι άλλα. Λίγα είπαμε; Το βλέπω λίγο σικέ κι όταν βλέπω σικέ εγώ τρελαίνομαι. Διανύω και τα τελευταία μου έτη εδώ στον Alpha, την τελευταία διετία. Εγώ (το λέω). Γεια σας. Φιλιά. Σε σόκαρε ε; Παίρνω σύνταξη… σε άλλο κανάλι».

Ύστερα από τα όσα είπε on air ο Νίκος Μάνεσης, στο πλατό επικράτησε μια σχετική αμηχανία, αφού κανείς δεν περίμενε κάτι τέτοιο.

Λέτε να δούμε την επιστροφή του στον ΑΝΤ1;

Δημοσίευση σχολίου

8Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Η Γερμανού φεύγει καλοκαίρι. Ο Μάνεσης καλοκαίρι '24. Η Τσιμτσιλή συζητά με δύο κανάλια, καθώς είναι δυσαρεστημένη με την κομμένη ώρα και τη κόντρα με Καινούργιου-BarkingWell. Η Τατιάνα θέλει να είναι μαζί με Ευαγγελάτο στην ίδια στέγη, ενώ είναι δυσαρεστημένη που παίζουν απέναντι ενώ είχαν συμφωνήσει άλλα. Η Μουρμούρα (κάποια στιγμή) κατεβάζει ρολά. Αλήθεια ποιος θα μείνει σε αυτό το κανάλι; Ή μήπως οι νέοι ιδιοκτήτες θα κάνουν αυτό που κάνουν και στα Ευρωπαϊκά τους κανάλια, δηλαδή μαγνητοσκοπημένα προγράμματα, reality, talent show και σειρές;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. το τι θα γίνει είναι απλά για να έχουμε να λέμε και στη σφαίρα του φανταστικού, το κανάλι αυτή είναι σε καλή φάση, σε άλλα κανάλια υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα!

      Διαγραφή
    2. Ολο αυτο ειναι ρεπορταζ που γραφεις; Γιατι στην ουσια λες σαν να ειναι σιγουρο οτι ολοι αυτοι φευγουν

      Διαγραφή
    3. Μα καμία σχέση όμως...... Ο Μάνεσης και η Τσιμτσιλή φεύγουν και ειδικά η Τσιμτσιλή φέτος πήρε την καλύτερη απόφαση.... Εάν πήγαινε στον Σκάι θα είχε κάνει βουτιά σε μονοψήφια δες την Σκορδά.... Οπότε γιατί να φύγει από ένα κανάλι που κάνει 25άρια..... Η Μια ώρα έκανε καλό στο Happyday

      Διαγραφή
  2. Παντως εγω αν εκανα αντιστοιχο σχολιο στη δουλεια μου, ο εργοδοτης μου δεν θα ηταν πολυ χαρουμενος. Πολυ περιεργο που ανθρωπος με την πειρα του, κατεπεσε σε κατι τοσο μικροπρεπες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Λογικά θα πάει Αντ1 για να παρουσιάζει μαζί με την σύζυγο Φαίη Μαυραγανη το "Στούντιο με θέα" όπως παλιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. -Με αυτά που είπε το μυαλό πάει ότι θα πάει δίπλα στην Γυναίκα του.
    -Την Γερμανού αν θελήσει πραγματικά να την κρατήσει το κανάλι (τίποτα δεν αποκλείουμε) πρέπει ο Α να την δέσει με ισχυρό συμβόλαιο.
    -Η Σταματίνα αν πάρει αυτά που θέλει αρκεί να την κάνουν και ισχυρό συμβόλαιο τότε μόνο θα μείνει πιστεύω.
    Τα κανάλια κάνουν πολλά λάθη και πρέπει να δίνουν τους παρουσιαστές/τριες γη και ύδωρ για να μην φεύγουν,γιατί αλλιώς θα χάσουν αυτό που έκτισαν τόσα χρόνια.
    Στην χώρα μας έτσι έχουμε μάθει να τους ανοίγουμε την πόρτα πριν κλείσουν δεκαετεία και να γκρεμίζουμε όχι μόνο τις ζώνες που χτίστηκαν και το προφιλ του καναλιού επίσης.
    Θυμάστε ο Αντ1 που ήταν και που είναι τώρα? ο Σκάι? Καλά το όπεν περιπτωσάρα νέο κανάλι για μία χρονιά ήταν που αντί να χτίζεται γκρεμίστηκε με το διώξιμο των δυνατών χαρτιών.Πάντως λίγα λάθη από τα κάνάλια δεν έγιναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο άλφα έχει μια Σταματίνα του 22% που δίνει ώθηση σε όλο το πρόγραμμα, δε γίνεται να την κάνει στην άκρη για την κάθε Καινούργιου. Και τη Γερμανού πρέπει επίσης να τη διαφυλασσει ως κόρη οφθαλμού!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !