Κόβεται το Πρώτο Δελτίο στον ΑΝΤ1... Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος

7

 


Σταματά την προβολή του όπως όλα δείχνουν η εκπομπή του ΑΝΤ1 "Πρώτο Δελτίο". Σύμφωνα με πληροφορίες του TVNEA.COM την Παρασκευή που μας έρχεται θα βγει για τελευταία φορά στον αέρα του καναλιού.

Αν και γίνονται προσπάθειες μέχρι και αυτή τη στιγμή να κρατηθεί στο πρόγραμμα του καναλιού  καθώς η εκπομπή δεν κόβεται λόγω χαμηλής τηλεθέασης , αλλά λόγω μπάτζετ και συμμαζέματος οικονομικού σε όλο το κανάλι γενικώς.

Να θυμίσουμε ότι η εκπομπή του ΑΝΤ1 ήταν σταθερά στη δεύτερη θέση ενώ αρκετές φορές τερμάτιζε πρώτο στην ώρα του  (όπως χθες).

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Εγώ το είχα δει και μου άρεσε. Ειδικά ο Γρηγοριάδης ήταν πάρα πολύ καλός και έδειξε πως μπορεί να σταθεί και μόνος του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εντωμεταξύ στο Ποιος Παπαδόπουλος γιατί άλλαξε ο πρωταγωνιστής και μπήκε στη θέση του άλλος ηθοποιός; Ξέρει κανείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και στα άλλα κανάλια προφανώς οι αντίστοιχες εκπομπές που παίζουν στις 5 θα έχουν αυξημένο μπάτζετ που τα διαφημιστικά έσοδα δεν το αναπληρώνουν, ποτέ όμως δεν θα τις έκοβαν κυρίως για να διατηρήσουν το ενημερωτικό τους κύρος. Ο ΑΝΤ1 όμως για άλλη μια φορά μας δείχνει πόσο "ψηλά" έχει την ενημέρωση και κόβει μια εκπομπή που απλά δεν τα "φέρνει" λόγω ώρας, λες και τα "φέρνει" ας πούμε η Πρώτη Εικόνα στον ΣΚΑΪ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δηλαδή πριν ένα μήνα που ξεκίνησε δεν ειχαν κανει κοστολόγιο, τώρα το θυμηθηκαν οτι πρεπει να συμμαζευτεί το μπάτζετ. Καταντάει γελοίο το ολο θεματακι ειδικα απο τη στιγμη που εχουν σκασει ενα σωρο λεφτα για το μουντιαλ με το οποίο εδώ είστε κι εδώ ειμαι θα μπουν μεσα με τα μπουνια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Είπαμε ο αντ1 κάνει κακό σε ότι πάει καλά. Τιμωρεί όλα τα καλά. Πρόβλημα οικονομικό ο αντ1? Που έχει πάρει όλες της εταιρείας σε όλο τον κόσμο. Κρατάει εκπομπές με 1,5% και 2% και πετάει κάτι καλό που πάει καλά. Από το κακό στο χειρότερο. Κρίμα. Τρίζουν τα κόκαλα του μπαμπά Κυριακού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κριμα. Και για τον Γρηγοριαδη που ειναι πολυ καλος και για τον Αντ1 που κανει μια ακομα λαθος επικοινωνιακα κινηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Γρηγοριάδης σε δηλώσεις του. Είπε πως θα κάνουν στο κανάλι μεγάλες περικοπές και η δική τους εκπομπή είναι η πρώτη που παίρνει η μπάλα. Είπε και ο ίδιος ότι δεν είναι θέμα τηλεθέασης αλλά οικονομικών. Πρέπει κάπου να τα έκαναν σαλάτα και να μπήκαν μέσα και άρχισαν τώρα να κόβουν. Ας ελπίσουμε να μην επηρεαστούν εργαζόμενοι και απλώς να μπουν σε άλλες εκπομπές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !