UPDATE (καθαρά νούμερα): Δυνατά ποσοστά για Σασμό και Μαύρο Ρόδο - Τι έκαναν οι ΣΕΡΡΕΣ;- Αναλυτικά η τηλεθέαση (19/10/2022)

13


Συνεχίζεται η μάχη ανάμεσα στο PRIME TIME των καναλιών .

 Αναλυτικά για τα νούμερα για χθες : 

Πρόγραμμα 18-54 

ΣΑΣΜΟΣ 27,6
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΑΝΤ1 9,6
ΠΟΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ; 12,7
ΣΕΡΡΕΣ 13,3
THE 2NIGHT SHOW 11,6
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ STAR 8.5
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ ΣΚΑΙ 3,3
LOVE ISLAND 6.8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 3,8
ΞΕΝΗ ΤΑΙΝΙΑ OPEN 7,3
Η ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ 19,7
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ 21,3
MOYΣIKO KOYTI 4.0

ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ. 

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά. 

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

13Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Χωρίς προμο, χωρίς στρατηγική, ο Αντ1 μπορεί να κάψει τα πάντα στο πέρασμα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι κινήσεις του ΑΝΤ1 είναι να διδάσκονται στα πανεπιστήμια για αποφυγή. Μια σειρά επιτυχημένη είχε και της συμπεριφέρεται σαν να την σιχαίνεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μα δεν έχει στοκ επεισοδίων, έτσι κι αλλιώς θα παει μέχρι Ιουνιο τί λυσσάξατε όλοι με δυο Τετάρτες

      Διαγραφή
  3. πέρα από το κομμάτι της τηλεθέασης, αρκετός κόσμος χθες ήταν επικριτικός για την απόφαση του ΑΝΤ1 να προβάλει μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια της σειράς, χρησιμοποιώντας την ως κράχτη, κάτι με το οποίο συμφωνώ και εγώ, δεν αξίζει στην σειρά αυτό που φαίνεται αρκετά αξιόλογη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οι Σέρρες είναι μια σειρά πρότυπο. Ο Καπουτζίδης για άλλη μια φορά αφηγείται μια πολύ δυνατή ιστορία, χωρίς λαϊκισμό ή προσπάθεια να εκβιάσει το συναίσθημα. Εντελώς αβίαστα με έκανε να γελάσω και να συγκινηθώ. Σε αυτές τις σειρές, τα ποσοστά τηλεθέασης δεν σημαίνουν τίποτα για εμένα. Παρά το ελάχιστο προμο που έγινε και την αδιανόητη απόφαση του σταθμού να προβάλλει προς το παρόν μόνο τα δύο πρώτα επεισόδια, τελικά τα πήγε μια χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σε λίγες μέρες ξεκινούν οι αγώνες και αναγκαστικά θα υπάρξουν αλλαγές στον προγραμματισμό του ΑΝΤ1 σε αρκετές ζώνες. Δεν ξέρω ποιους αγώνες θα προβάλει στην ελεύθερη τηλεόραση αλλά φαντάζομαι το Prime time και τα προγράμματα εκεί σίγουρα θα επηρεαστούν και θα υπάρξει "διακοπή'' τους. Μετά τους αγώνες είναι οι γιορτές Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς άρα και εκεί ο προγραμματισμός θα αλλάξει. Όλα αυτά βοηθούν την παραγωγή των Παγιδευμένων να ετοιμάσει αρκετά επεισόδια αλλά αυτές οι διακοπές μπορεί να ευνοήσουν τον ανταγωνισμό. Χθες για παράδειγμα ευνοήθηκε.
    Καλύτερα να έβαζε επανάληψη τους Παγιδευμένους αυτή και την άλλη Τετάρτη ο ΑΝΤ1 παρά αυτό που κάνει με τα αρχικά επεισόδια δύο σειρών της πλατφόρμας του. Σχολιάστηκε αρνητικά από μερίδα του κόσμου στο διαδίκτυο η κίνηση του αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τρομερή η τακτική του Αντ1.Διδάσκει στρατηγική στα αντίπαλα κανάλια.not.
    Το μεγάλο το κράξιμο θα το φάει στο μουντιάλ που θα έχει τα μισά παιχνίδια στην πλατφόρμα για να εκβιάσει τους τηλεθεατές να κάνουν εγγραφή στον Αντ1+.
    Λες και δεν μπορούμε να δούμε τα ματς από 100 διαφορετικές μεριές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. έχουν ήδη ανακοινώσει πακέτο συνδρομής, το οποίο όμως έχει εξάμηνη δέσμευση, ενώ το Μουντιάλ διαρκεί ένα μήνα.
      τραγικά πράγματα

      Διαγραφή
    2. Ας κράξετε όσο θέλετε οι τζαμπατζήδες. Σιγά μη σας εκβιάζουν κιόλας γιατί το mundial είναι ως γνωστόν είδος πρώτης ανάγκης. Με βάση τις τιμές που χρεώνουν οι cosmote και η nova για τα αθλητικά τα 19 ευρώ που ζητάει το ant1+ για όλο το mundial και μισό χρόνο συνδρομή με τα λεφτά αυτά είναι λογικότατη τιμή. Λες και σας χρωστάει κανείς να σας το δείξει όλο τζαμπέ χαχα.

      Διαγραφή
    3. τραγικη αποφαση του ANT1 τοσο η αγορα του Μουντιαλ οσο και η πλατφορμα. Αυτοκτονικες τασεις σε ολο τους το μεγαλειο! ουτε πρωταρηδες να ηταν! καταστρεφουν μια σεζον για το ονορε του μουντιαλ (που θα παει απατο οπως ειναι λογικο, αλλο να παιζει καλοκαιρι με τις τηλεορασεις κλειστες λογω διακοπων και αλλο στο φορτε της σεζον που καθε σπιτι θα θελει να δει τις σειρες του κλπ). Οσο για την πλατφορμα, θα πρεπει οι συνβουλοι που ειπαν στο αφεντικο οτι θα βρεθουν συνδρομητες να πανε σπιτια τους...

      Διαγραφή
  7. Οι ''Σέρρες'' δεν είναι για την αρένα της prime time. Πολύ σωστά προβλήθηκαν σε συνδρομητική πλατφόρμα κι εκεί θα έπρεπε να μείνουν. Πολύ ωραία τα μηνύματα για τη διαφορετικότητα αλλά ή αλήθεια είναι ότι ο Καπουτζίδης έχει χάσει τη φόρμα του ως σεναριογράφος εδώ και καμιά δεκαετία. Γι'αυτο το γύρισε στην τηλεπαρουσίαση. Πολύ ωραία τα μηνύματα που ήθελε να περάσει στις ''Σέρρες'' και παλιότερα στην ''Εθνική Ελλάδος'' αλλά όταν δεν έχεις πραγματικά ενδιαφέρουσα πλοκή ή έστω ατάκες που να μένουν η σειρά θα περάσει και δεν θα ακουμπήσει στο μεγάλο κοινό και θα χαθεί στο πέρασμα του χρόνου.

    Σε ότι άφορά τον Ant1 τώρα και τον προγραμματισμό του...χίλιες φορές να έπαιζε σε επανάληψη επεισόδια ''Παγιδευμένων'' μεχρι να βρεθει το καταλληλο στοκ επεισοδιων. Τωρα μπερδευει το κοινό με αυτές τις αψυχολόγητες κινήσεις... Όπως πάντα ότι να'ναι ο Ant1...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. 19€ για Μουντιάλ και 6μηνη συνδρομή για το περιεχόμενο; 2 σειρές και 10 ταινίες; Λολ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !