UPDATE (καθαρά νούμερα τηλεθέασης): Σκληρή η μάχη στα πρωινά... - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 18/10/2022

10


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 15,4
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 14,8
ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 8,3
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 7,1
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 4,6
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 12,8
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ1 7,2
BREAKFAST@STAR 10,5
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 18,3


ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πολύ άσχημα μονοψήφια για Σκορδά και κάτι μου λέει ότι έτσι θα συνεχίσει. Το κεφάλι της στον τοίχο θα χτυπάει που δεν πήγε Σταρ που θα της ταίριαζε περισσότερο κι έχει και προγράμματα ψυχαγωγίας να την στήριζαν. Και μην ακούσω ότι στον Σκαι τα φέρνει τα λεφτά της. Ο Σκαι έχει αποδείξει ότι εκπομπές με μονοψήφια τις τελειώνει σε μία σεζόν. Δεύτερη σεζόν με 7αρια δεν θα υπάρξει. Λογικά θα της προτείνουν για του χρόνου ή βραδινό ή τη ζώνη Μουτσινά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Προφανως δεν πηγε σταρ λογω χρηματων. Το συμβολαιο της Σκορδα ειναι μονοετες; Παντως, εχει γραφτει οτι εχει πολυ αυστηρο συμβολαιο, οποτε για φετος αλλαγη ωρας δεν νομιζω να παιζει αν αυτη δεν πει ναι.

      Διαγραφή
    2. To star ηθελε χαμηλου κοστους πρωινο, σιγα μην εδινε μισθο 15 χιλιαρικα στη Σκορδα οπως ο σκαι

      Διαγραφή
  2. Πέρασε μπροστά η Καινούριου έστω και με μικρή διαφορά. Χαμογελά σήμερα. Για την ώρα μεγάλη χαμένη στα πρωινά είναι η Σκορδά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Όπως φαίνεται και στα καθαρά, πρώτος και χθες ήταν ο Λιάγκας. Η Καινούργιου ας μείνει να χαμογελά για τις γυναίκες και για οποιοδήποτε άλλο κοινό βγαίνει πρώτη (πχ γυναίκες 18-25, γυναίκες 25-34 και πάει λέγοντας...)

      Διαγραφή
    2. Το χαμόγελο της πάγωσε όταν είδε τα καθαρά νούμερα 😂😂😂😂

      Διαγραφή
  3. Ήρθαν τα πάνω κάτω με τα καθαρά. Εγκεφαλικό η Κατ Καιν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θυμάμαι 2 χρόνια πριν το ζεύγος Γκουντάρα αποχωρεί από το Καλοκαίριnot πριν ολοκληρωθεί η σεζόν τους για να πάνε διακοπές. Και την παρουσίαση της εκπομπής αναλαμβάνουν Χατζίδου-Παύλου μαζί με τη Μαίρη Αργυριάδου. Η Καινούργιου ακόμη διακοπές και ξεκινούν η Φαίη, η Ελεονώρα και η Καραβάτου. Και κάνουν οι Χατζίδου-Παύλου 14% στο νεανικό και διψήφια στο σύνολο για καμιά εβδομάδα, πάνω από Σκορδά και Καραβάτου που κάνουν 7%, και βγαίνουν δεύτεροι πίσω από την Ελεονώρα στον Alpha.
    Και βγαίνει η Καραβάτου μαζί με την Μαριλού Ρεπαπή, που οι ΚουΚου έκαναν 7% πολύ πιο πίσω από Χατζίδου, και αρχίζουν καθημερινό θάψιμο τύπου Καινούργιου και λένε "Καλή η Χατζίδου και ο Ετεοκλής αλλά μόνο για τοπικό κανάλι OPEN" και "Και μόνο για λίγα και μικρά πράγματα είναι αυτοί". Και ξαφνικά τον τελευταίο μήνα η ίδια τριάδα Χατζίδου-Παύλου-Αργυριάδου, στο Star αυτή τη φορά, σημειώνουν αξιοπρεπή πορεία απέναντι στα μεγαθηρία χωρίς να έχουν μεγάλη στήριξη και budget, πορεία που δεν είχαν σε καμία περίπτωση το περυσινό δίδυμο Καρτελιάς-Παπίλα (ή η 4η σεζόν των ΚουΚου) που δεν κατάφεραν ποτέ να κάνουν έστω και ένα διψήφιο και περιορίστηκαν σε 3-4% για το μεγαλύτερο μέρος της σεζόν. Και η Καραβάτου που κορόιδευε είναι στα αζήτητα και η Ρεπαπή παλεύει με τη Μπακοδήμου να γλιτώσουν το κόψιμο.
    Στο σχόλιο αυτό δε λέω πως Χατζίδου-Παύλου είναι καλοί παρουσιαστές αλλά τουλάχιστον στέκονται αξιοπρεπώς ως σχεδόν άπειροι, με μία διαφορετική πρόταση από τον ανταγωνισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ανεβασμένο το star τελευταία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. προς το παρον φαινεται να του βγαινει του Σταρ η αποφαση να μη δωσουν γη και υδωρ στη Φαιη και να εμμεινουν σε ενα low budget πρωινο προγραμμα. Δεν το περιμενα η αληθεια ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !