ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ: Δείτε αναλυτικά τα 15' στο prime time (10/10/2022)

22


Αναλυτικά η τηλεθέαση που σημείωσαν οι σειρές και τα ριάλιτι στο PRIME TIME.

Δείτε τα 15' στο δυναμικό κοινό


 

Δημοσίευση σχολίου

22Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Σαρωτικος ο σασμός!!! Πάει για κόψιμο το εκτός υπηρεσίας λογικά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Από το μυαλό σου τα βγάζεις μάλλον

      Διαγραφή
    2. Όχι και σαρωτικος.Χαλαρωσε λίγο
      Μοιράστηκαν όλα χθες

      Διαγραφή
  2. Χαμηλά νούμερα για την πρεμιέρα της νύχτας. Και με το δυνατό lead in. Έπρεπε να τελειώσουν οι Παγιδευμένοι και το Ρόδο για να δει νούμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που αυτές οι δύο σειρές δεν πήραν ανάσα απέναντι από το αυτή η νύχτα μένει

      Διαγραφή
    2. Στη κοινή τους ώρα (νύχτα, ρόδο, παγιδευμένοι) η πίτα είναι μοιρασμένη στα 3. Μην ξεχνάς πως ο ανταγωνισμός είναι πολύ δυνατός γιατί και οι 3 σειρές είναι καλές. Πολύ δύσκολο να κάνει κάποια πάνω από 20. Δεν είναι όλες οι σειρές Σασμός.

      Διαγραφή
    3. Τα νούμερα ήταν μοιρασμένα χθες.Ακόμα και ο Σασμος είχε διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη βδομαδα

      Διαγραφή
  3. Που είδες τα χαμηλά νούμερα για το αυτή η νύχτα μένει?? Χαχαχααχ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εξαιρετικη σειρα,το Κανε οτι κοιμασαι. Δυστυχως ο τηλεθεατης, ακομα, δυσκολα μενει στην ΕΡΤ ή γυριζει στη ΕΡΤ, για να παρακολοθησει κατι φανατικα! Φυσικα υπαρχει και η ευκολια του ERTFLIX!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σάρωσε πάλι ο σασμός! Πολύ καλά πήγε και η νύχτα. Τελικά του άλφα του βγήκε 3 δραματικές σειρές στη σειρά. Ελιά σταθερή, αντέχει, το ρόδο και αυτό καλά. Το GNTM αρκετά πεσμένο. Το εκτός υπηρεσίας πάτωσε και οι παγιδευμένοι πεσμένοι αλλά αντέχουν. Σήμερα χαμογελούν άλφα και μέγκα, αντ1 και σταρ προβληματίζονται και ανησυχούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Με ποια λογικη συνεχιζουν το εκτος υπηρεσιας που κανει μονοψηφια και κοβουν τον εκατομμυριουχο που παει καλα?Θα μπορουσαν να βαλουν τον εκατομμυριουχο Δευτερα Τριτη και Παρασκευη στις 21:00 και να στειλουν το Εκτος υπηρεσιας(που την βγαζει-δεν την βγαζει μεχρι τα Χριστουγεννα) σε καποια ζωνη χαμηλου ανταγωνισμου τα Σ/Κ ή αργα την νυχτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτως σι άλλος το πρόγραμμα το αντ1 από 20 Νοεμβρίου αλλάζει λόγο μουντιάλ οπότε μην λέτε μαλακιες για κοψίματα

      Διαγραφή
  7. Σάρωσε ο Σασμός,η νύχτα τα πήγε καλά,το ρόδο στα ίδια..και οι Παγιδευμένοι ανεβαίνουν μόνο όταν τελειώσει ο Σασμός...Χθες δεν έβαλαν διαφημίσεις στους Παγιδευμένους;;Και θα το πω την καλύτερη δουλειά την έκανε ο Παπακαλιάτης που θα κάνει πρεμιέρα την Πέμπτη χωρίς ιδιαίτερο ανταγωνισμό .Να βγει και η Μενεγάκη και να λέει σάρωσε ο Παπακαλιάτης🤣🤣..Μπράβο σε όλες τις σειρές.Και το εκτός υπηρεσίας σίγουρα το βλέπουν περισσότεροι,...αλλά πάμε σύμφωνα με την Nielsen..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μοιράστηκαν οι τηλεθεατές χθες.Ακόμα και ο Σασμος είχε διαφορά σε σχέση με την προηγούμενη εβδομάδα

      Διαγραφή
    2. Οι Παγιδευμένοι έβαλαν ένα διαφημιστικό διάλειμμα στην αρχή και μετά το πήγαν σερί.

      Διαγραφή
  8. Όχι ότι η σειρά Αυτή η νύχτα μένει έχασε όλο το κοινό του Σασμού και από το 8.9 που ξεκίνησαν οι παγιδευμένοι την πέρασε σε 15'. Μόλις τελείωσαν οι Παγιδευμένοι είδε νούμερα ξανά η νύχτα κι αυτό γιατί τελείωσαν όλες οι σειρές. Σόρρυ αλλά ήταν πολύ κακή σειρά με απίστευτο προμο. Σήμερα δύσκολα τα πράγματα και με τις εξελίξεις στους Παγιδευμένους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. οι παγιδευμενοι στο μεταξυ ξεκινησαν 22:30 κανονικα αλλα τα σαινια αλλου site μετρησαν και τα προηγουμενα τεταρτα και αντι για 15 τους βγαζουν 12,8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Χθες όλα ήταν μοιρασμένα ακόμα και τα νούμερα του Σασμού δεν ήταν ίδια με της προηγούμενης βδομάδας.Που σημαίνει πως οι τηλεθεατές μοιράστηκαν.Το θετικό είναι οτι το gntm έπεσε πολύ και κερδίζει η μυθοπλασία.Απογοητευση τα νούμερα του Κάνε οτι κοιμάσαι είναι πολύ καλή σειρά αλλά δυστυχώς δεν βρίσκει ανταπόκριση(γιατί διψήφια η ΕΡΤ είχε κάνει πέρυσι με την Αγάπη παράνομη)αρα δεν είναι θέμα καναλιού.Το "αυτή η νύχτα μένει" δεν πιστεύω πως θα τα κρατήσει τα νούμερα του,ήταν λόγω πρεμιέρας θεωρώ,δεν έχει υπόθεση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πιστεύω πως και τα νούμερα που έκανε το αυτή η νύχτα μένει τα έκανε λογω Στανκογλου-Μπισμπικη.Δεν βλέπεται η σειρά και σίγουρα δεν είναι ανάλογη στο τόσο promo που έχει γίνει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είδα πολύ λίγο από το Αυτή η νύχτα μένει, δεν μου αρέσει καθόλου. Κακή σειρά, δεν ξέρω τι θα προτιμήσει τελικά ο κόσμος αλλά και οι Παγιδευμένοι και το Μαύρο Ρόδο είναι μακράν καλύτερες σειρές.

      Διαγραφή
  12. Ικανοποιητική έναρξη για την Νύχτα, αλλά μένει να δούμε αν θα κρατήσει τα ποσοστά αυτά. Σταθερά συνεχίζουν ο Σασμος, η Ελιά και το Μαύρο Ρόδο. Πεσμένο το GNTM, ενώ ο ANT1 πρέπει να ανάψει λαμπάδα στους Παγιδευμένους, καθώς είναι η μοναδική σειρά που παίζει απέναντι σε ολόκληρο τον ανταγωνισμό παίρνοντας το χαμηλότερο lead-in, κι όμως ανεβάζει πολύ τα ποσοστά στην διάρκεια του επεισοδίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η Γη της ελιάς εξαιρετικά και σταθερή στο δυναμικό.Το οτι η μυθοπλασία στον alpha ξεκινάει απο τις 20:00 βοηθάει να υπάρχει καλό lead in και για τους υπόλοιπους μετά.Παρ'ολα αυτά η Νύχτα δεν έκανε και τα τρομερά νούμερα που περίμεναν.Οι Παγιδευμενοι αρκετά πεσμενοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !