Συνεργασία της United Media και τη Nova TV με τα EMMY Awards

0



Η United Media, η εταιρεία ΜΜΕ της United Group, κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη και μητρική εταιρεία της Nova, όπως έχει γίνει γνωστό, έχει επιλεχθεί από τη Διεθνή Ακαδημία Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών για να συμμετάσχει στη διαδικασία επιλογής για τα Διεθνή Βραβεία Emmy. Την Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου, πραγματοποιήθηκε στο Ντουμπρόβνικ με οικοδεσπότες την United Media και τη Nova TV, η εκδήλωση για τον ημιτελικό γύρο στον οποίο μια κριτική επιτροπή αποτελούμενη από κορυφαίους επαγγελματίες από τον κόσμο της παραγωγής και της τηλεόρασης αξιολόγησε τα έργα στην κατηγορία Telenovela. 

Η Victoriya Boklag, Διευθύνων Σύμβουλος και Αντιπρόεδρος Marketing και Media της United Group και μέλος της Ακαδημίας Τηλεοπτικών Τεχνών και Επιστημών στο πλαίσιο της εκδήλωσης τόνισε μεταξύ άλλων: «Τα Media είναι ένα πολύ σημαντικό μέρος της United Group και συνεργαζόμενοι με το δίκτυο των μεγαλύτερων επαγγελματιών των ΜΜΕ στον κόσμο αλλά και φιλοξενώντας τη σπουδαία αυτή εκδήλωση, ελπίζουμε να αποκτήσουμε πραγματικά νέες ιδέες, νέες ευκαιρίες για συνεργασίες και συμπαραγωγές και φυσικά να δείξουμε στον κόσμο το περιεχόμενό μας και να προσπαθήσουμε να το ανταγωνιστούμε». 

Σε ερώτηση που δέχτηκε η Victoriya Boklag για το γεγονός ότι η United Group δραστηριοποιείται στον κλάδο των τηλεπικοινωνιών και ΜΜΕ επισήμανε: «Αν κοιτάξετε τον κόσμο πριν από 20-30 χρόνια, δεν υπήρχε τόσο μεγάλη σύνδεση των τηλεπικοινωνιών με τον κόσμο των Media. αλλά τώρα είναι εξαιρετικά διασυνδεδεμένοι. Επενδύουμε σε σταθερά δίκτυα, κατασκευάζουμε τώρα οπτικές ίνες στην Κροατία. Στην Ελλάδα μόλις κάναμε μια τεράστια ανακοίνωση για επένδυση 2 δισ. ευρώ. Κατασκευάζουμε επίσης ίνες στη Βουλγαρία. Για εμάς είναι σημαντικό να έχουμε και τα δύο και πιστεύουμε ότι είναι και οι δύο σημαντικές και βιώσιμες επιχειρήσεις για την United Group». 

Κλείνοντας, η CEO της United Group δήλωσε: «Η στρατηγική της United Group ήταν ανέκαθεν η δημιουργία των πιο σύγχρονων δικτύων, σταθερών και κινητών, επειδή, και πάλι, η πλειονότητα του περιεχομένου μέσων - παραδοσιακά μέσα, τηλεοπτικά κανάλια, περιεχόμενο χρηστών - καταναλώνεται σήμερα μέσω του Διαδικτύου. Έτσι, χτίζουμε ενιαία σχέδια, χρησιμοποιούμε τη δική μας πλατφόρμα EON που δημιουργήσαμε εντός της United Group η οποία είναι τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργούμε ως μια "μηχανή" ολοκληρωμένων υπηρεσιών telco και media».  

Δημοσίευση σχολίου

0Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου (0)

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !