Ο Παράδεισος των κυριών: Τι θα δούμε την πρώτη εβδομάδα προβολής;

12



Η νέα μεγάλη σειρά του Alpha «Ο Παράδεισος των κυριών» κάνει πρεμιέρα τη Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου στις 20:00 και θα προβάλλεται από Δευτέρα έως και Πέμπτη την ίδια ώρα.

Τι θα δούμε στα πρώτα επεισόδια:

Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 1

Αθήνα 1963. Τα εγκαίνια του πολυτελούς καταστήματος γυναικείας μόδας «ο Παράδεισος των κυριών» αναμένονται φαντασμαγορικά. Ζωντανή ορχήστρα, επίδειξη μόδας με πρωταγωνίστρια την πρώην Σταρ Ελλάς – και αρραβωνιαστικιά του ενός εκ των δύο ιδιοκτητών-, και λαμπεροί καλεσμένοι από τον χώρο της μόδας, του κινηματογράφου και της πολιτικής πρόκειται να τιμήσουν με της παρουσία τους, τους νεαρούς ανερχόμενους επιχειρηματίες Αριστείδη Γερακά και Ντίνο Παπακώστα, που έχουν ως στόχο να αλλάξουν τον εμπορικό χάρτη της πόλης, αλλά και τις ζωές τους. Το βράδυ πριν από τα εγκαίνια είναι και οι δύο καλεσμένοι στη δεξίωση, που έχει οργανώσει ο πατέρας της, της κρυφής σχέσης του Ντίνου, της Αμαλίας για τα γενέθλια της. Εκείνο το βράδυ, που η Αμαλία κλείνει τα 20 της χρόνια θα ανακόψει απότομα τα σχέδια και των δύο και θα τους φέρει αντιμέτωπους με εφιαλτικά μυστικά του παρελθόντος που θα στοιχειώσουν το μέλλον τους και θα τους κάνουν εν αγνοία τους ήρωες ενός ανήθικου δράματος.

Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 2

Οι τραγικές εξελίξεις έχουν αφήσει τον Ντίνο σε κατάσταση σοκ. Ο συνεταίρος και αδερφικός του φίλος βρίσκεται δολοφονημένος και η γυναίκα της ζωής του παντρεύεται άλλον. Επιπλέον τα εγκαίνια του μαγαζιού πρέπει να ακυρωθούν και η πιθανότητα της οικονομικής καταστροφής δεν φαντάζει πια τόσο μακριά. Μέσα σε όλα αυτά εμφανίζονται και δύο αστυνόμοι που αντί να βοηθούν στην λύση του μυστήριου του θανάτου του Αριστείδη, περιπλέκουν ακόμη περισσότερο την υπόθεση. Γιατί η Μιράντα προσπαθεί να αποφύγει να δώσει κατάθεση και πως θα αντιδράσει η Αμαλία όταν καταλάβει ότι οι δικοί της επιμένουν να παντρευτεί τον άντρα που την κακοποίησε;

Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 3

Η επιστροφή της Αμαλίας έχει δώσει κάποια ελπίδα για το μέλλον στον Ντίνο, ο οποίος δίνει εντολή τα εγκαίνια να γίνουν την επόμενη εβδομάδα. Κι ενώ όλα δείχνουν να μπαίνουν πάλι σε μία σειρά, η εξαφάνιση της Ντέπυς, του τελευταίου ανθρώπου που είδε τον Αριστείδη ζωντανό, δεν αφήνει αμφιβολίες ότι η υπόθεση είναι πολύ πιο περίπλοκη από ότι παρουσιάζεται. Επιπλέον ο Αποστόλης πληροφορείται τον θάνατο του γιου του και ζητάει ευθύνες από την Βικτώρια. Η μόνη της ελπίδα για να γλιτώσει από τις συνεχείς πιέσεις του- να επισπευστεί ο γάμος της ανιψιάς της με τον Πάρη, πράγμα, όμως, το οποίο αποδεικνύεται πολύ πιο δύσκολο απ’ ότι νόμιζε και θα την αναγκάσει να πάρει «έκτακτα» μέτρα.

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου, στις 20:00

Επεισόδιο: 4

Η Ντέπυ επισκέπτεται το σπίτι του Ντίνου και του εξηγεί τον λόγο για τον οποίο εξαφανίστηκε και πρέπει να παραμείνει εξαφανισμένη. Ο Ντίνος την πιέζει πριν διαφύγει στο εξωτερικό να δώσει κατάθεση στην αστυνομία κι ενώ εκείνη δέχεται τελευταία στιγμή, όλα ανατρέπονται. Εντωμεταξύ αποκαλύπτεται κι ένας άλλος φόνος και ο Αποστόλης δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό του ότι και με αυτόν συνδέεται η Βικτώρια. Όσο ο Ντίνος προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια του, η Αμαλία έρχεται αντιμέτωπη με τον μεγαλύτερό της εφιάλτη.

Δημοσίευση σχολίου

12Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Φέτος θα έχουμε πολύ ωραίες σειρές και δεν θα ξέρουμε πια να πρωτοδούμε από όλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή σίγουρα όχι. Είναι κακό αντίγραφο του Velvet που έπαιξε στον ΑΝΤ1 αλλά και το αντίστοιχο στην ΕΡΤ1

      Διαγραφή
    2. Και πώς το ξέρεις εσύ ότι είναι κακό το αντίγραφο; Έγινε ειδική προβολή επεισοδίων για σένα;

      Διαγραφή
    3. Άντε καλά 5:20. Δες το

      Διαγραφή
    4. Φυσικά. Πρώτα βλέπουμε και μετά σχολιάζουμε.

      Διαγραφή
    5. 5.41 για πες, ποιες σειρές θέλεις να δεις;

      Διαγραφή
    6. @6:16 Σχεδόν όλες της ΕΡΤ συν Στοργή από Σκαι συν Μαέστρο από mega. Σειρά σου, εσύ ποιες θέλεις να δεις;

      Διαγραφή
  2. Σχεδόν όλες της ΕΡΤ συν Στοργή από Σκαι συν Μαέστρο από mega. Σειρά σου, εσύ ποιες θέλεις να δεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Μιλάμε για ποιότητα, όπως "τα νούμερα" στην ΕΡΤ1.

      Διαγραφή
    2. @7:22 Αυτό βρήκες να πεις από όλα όσα σου ανέφερα; Τα περισσότερα σίριαλ της ΕΡΤ δεν έχουν ποιότητα; Πας και κολλάς επίτηδες ειδικά στα Νούμερα; Δεν σε είδα όμως να γράφεις ποιες θα παρακολουθήσεις εσύ που σε ρώτησα παραοανω. Περιμένω απάντηση.

      Διαγραφή
    3. Ήμουν σίγουρος ότι δεν έχεις τα κότσια να απαντήσεις για τις σειρές που θα παρακολουθήσεις. Φαντάσου τι σαβούρες βλέπεις που κι εσύ ο ίδιος ντρέπεσαι να παραδεχτείς αχαχαχαχα

      Διαγραφή
    4. Να μαντέψω εγώ τι σειρές θα βλέπει αυτό το νούμερο; Ποιος Παπαδόπουλος, Εκτός Υπηρεσίας και Παγιδευμένοι. Εντελώς τυχαία πάντα εννοείται...Πάλι ρόμπα 🤣🤣🤣

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !