Εντυπωσιασμένο το Twitter με την νέα σειρά της ΕΡΤ1 «Κάνε ότι κοιμάσαι»

10


Η πρεμιέρα της νέας αστυνομικής σειράς της ΕΡΤ «Κάνε ότι κοιμάσαι» με πρωταγωνιστή τον Σπύρο Παπαδόπουλο είναι προγραμματισμένη για απόψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες, αλλά τα πρώτα επεισόδια έγιναν διαθέσιμα το βράδυ της Κυριακής στο ertflix. 

Στο Twitter ο τίτλος της σειράς έγινε πρώτο trend με τους χρήστες να αποθεώνουν τους ηθοποιούς και συντελεστές. Το αστυνομικό σίριαλ με στοιχεία νουάρ βασίζεται στο μυθιστόρημα του Γιάννη Σκαραγκά «Πριν κοιμηθείς με τον διάβολο» και έχει τη σκηνοθετική καθοδήγηση των Πανταζούδη και Κυράνη.

Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Όπως τα λένε...και από μένα Ναι!
    Ο Παπαδόπουλος έλειπε από μυθοπλασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για το κόστος των 6 εκατομμυρίων, αν θυμάμαι σωστά, θα γράψει κανείς; Ο Πανταζούδης καλό θα ήταν να μείνει στο "Γηροκομείο" του Ψινάκη, να μη μας κουράζει. Ο Παπαδόπουλος να πάει να πλύνει τα χέρια του και να κρατήσει αποστάσεις. Ο Κυράνης ήταν σκηνοθέτης στο Epsilon.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχουν όλα αυτά με το αποτέλεσμα;;;

      Διαγραφή
    2. 3:47 πάλι γκρίνια για την γκρίνια! Γιατί μας κουράζει ο Πανταζούδης και γιατί θα έπρεπε να μείνει στο Γηροκομείο; Σε τι φταίει ο Παπαδόπουλος επειδή έκανε ένα σποτ τότε για τον covid; Και μάλιστα τόσο που δεν θα έπρεπε να ξαναπαίξει μάλλον (από τα συμφραζόμενα σου); Τι σημασία έχει ότι ο Κυράνης ήταν στο έψιλον; Γιατί τόση μιζέρια;

      Διαγραφή
    3. Αν πρέπει να μείνει ο Παπαδόπουλος σπίτι του για το χαζό κυβερνητικό σποτάκι στην έναρξη της πανδημίας τότε πρέπει να μείνει και η Σταυροπούλου που έκανε το άλλο χαζό κυβερνητικό σποτάκι με τις χειροποίητες μάσκες από σεντόνια που δεν προστατεύουν κανένα και βασικά πρέπει όλα τα κανάλια να κλείσουν και να πάνε όλοι σπίτια τους. Άστο τώρα μην το ψάχνεις με το θέμα πανδημία, κυβέρνηση και κανάλια.

      Διαγραφή
  3. Δεν με ενδιαφέρει καθόλου τι λένε στο twitter..Είδα το 1ο επεισόδιο και ήταν καλό.Ο σκηνοθέτης έχει κάνει επιτυχημένες αστυνομικές σειρές(για το παραπάνω σχόλιο το λεω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα πάει πολύ καλά αυτή η σειρά!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ια καλή αντιγραφή σειρά του Netflix ..Λίγο από όλα και όλα είναι θέμα πώς θα το πουλήσεις ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ούτε που την είδες. Ήταν υπέροχη! Πολλά συγχαρητήρια στην ΕΡΤ1. Μακάρι να σκίσει.

      Διαγραφή
    2. Πράγματι 11.56 εξαιρετική σειρά με φοβερή ατμόσφαιρα! Και σου δημιουργεί την αγωνία για το παρακάτω. Έχει ανοίξει πολλά μέτωπα ταυτόχρονα. Συν η Έμιλυ Κολιανδρή κούκλα ❤️

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !