TVNEA.com: Εκρηκτικό ξεκίνημα, εντυπωσιακό ρεκόρ

1


Κάθε αρχή & δύσκολη, κάθε ανανέωση κρύβει και λίγο άγχος. Στις 29/08 το νέο TVNEA.COM ήρθε στην οθόνη σας, ανανεωμένο, αποδεικνύοντας πως.... το TVNEA.COM είναι εδώ και συνεχίζει...

 Η ανταπόκρισή σας; Κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Το TVNEA.COM κατέγραψε απανωτά ρεκόρ επισκεψιμότητας, τα υψηλότερα των 24 μηνών!

 Τι κι αν διανύαμε την τελευταία εβδομάδα διακοπών, τι κι αν βρισκόμαστε σε χαλαρή περίοδο, πάνω από 700.000 επισκέψεις σημειώθηκαν σε 7 ημέρες, την ώρα που καθημερινά προστέθηκαν χιλιάδες νέοι αναγνώστες, άτομα που 'ξεφύλλισαν' για πρώτη φορά στο site μας.

Να σημειώσουμε μάλιστα ότι την Παρασκευή 2 Σεπτέμβριου το TVNEA.COM σημείωσε ρεκόρ μοναδικών αναγνωστών, με το εντυπωσιακό 33.221 .

 Αξιοσημείωτο είναι δε, πως η έκρηξη αύξησης των καθημερινών 'κλικ' άγγιξε το 55% συγκριτικά με τα-αντίστοιχα-νούμερα της προηγούμενης σεζόν, χρονιάς ιδιαίτερα ανοδικής για το TVNEA.COM!!

Eχουμε πολλούς λόγους να χαιρόμαστε, ο κυριότερος εξ'αυτών χιλιοειπωμένος:Eίμαστε περήφανοι που δουλεύουμε σε ένα ιστότοπο που δεν έχει βοήθεια από κανένα όμιλο sites ή περιοδικών ή κάποιο κράχτη με δυνατό προφίλ στο instagram (influencer)!

 Παρά τις αντικειμενικές δυσκολίες, το TVNEA.COM καθιερώθηκε με το...σπαθί του ως ένα από τα πλέον έγκυρα & δημοφιλή 'περιοδικά' του διαδικτύου. Οι άνθρωποι των media, αλλά και οι απλοί αναγνώστες, ξέρουν πως εδώ θα βρουν έγκυρο & πληρέστατο ρεπορτάζ.

 Η ανταπόκρισή σας; ΣΥΓΚΙΝΗΤΙΚΗ.

 ΜΕ ΕΚΤΙΜΣΗ,

 Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ TVNEA.COM

Δημοσίευση σχολίου

1Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !