Σασμός: Νέο trailer, καινούργιο τραγούδι!

18


 

ΣΑΣΜΟΣ - Πρεμιέρα Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου, στις 21:00.


Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στην οθόνη μας!


Ο απόλυτος νικητής της σεζόν 2021-2022, η σειρά που καθήλωσε καθημερινά εκατομμύρια τηλεθεατές στους τηλεοπτικούς δέκτες, ο «Σασμός», επιστρέφει στη συχνότητα του Alpha ακόμα πιο σαρωτικός, απόλυτα ανατρεπτικός και σίγουρα απρόβλεπτος.

Πρεμιέρα, Δευτέρα 19 Σεπτεμβρίου 2022, στις 21:00.

Το νέο trailer που ανακοινώνει την πρεμιέρα του πολυαναμενόμενου Β΄κύκλου της σειράς, έρχεται με ένα καινούργιο τραγούδι, με τίτλο «Χαμένη ζωή». ‘Ενα τραγούδι με ήχο σύγχρονο, με δύναμη και ένταση, μέσα από την ιδιαίτερη φωνή του Χρήστου Θηβαίου, σε μουσική Νίκου Τερζή και στίχους Γιάννη Κότσιρα.


Η ιστορία συνεχίζεται…


…με τον κύκλο της βεντέτας μεταξύ των δύο οικογενειών, των Βρουλάκηδων και των Σταματάκηδων, να αναζωπυρώνεται. Ένα πρόσωπο, από το παρελθόν, πολώνει ακόμη περισσότερο την κατάσταση, ενώ νέα γεγονότα φέρνουν ανατροπές, κινούν τον ιμάντα της ιστορίας και οδηγούν τη δράση στην απόλυτη κορύφωση!

‘Ετσι γεννιέται η ελπίδα και ο σασμός!


Η νέα σεζόν βρίσκει τους βασικούς ήρωες της σειράς με νέες προκλήσεις, συναισθηματικές και προσωπικές. Nέες αφίξεις, καινούργιοι ρόλοι, ισχυρά διλήμματα. O δρόμος για τον σασμό είναι γεμάτος θυσίες. Μείνετε συντονισμένοι. Η συγκλονιστική συνέχεια σύντομα στην οθόνη μας!


Δείτε το trailer εδώ: 

Δημοσίευση σχολίου

18Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Τέλειο!! Θα το δούμε. Το περιμένουμε τόσο καιρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκτός απο το οτι αναστήθηκε ο πεθαμένος..Αυτό με τα τραγούδια συνέχεια που ακριβώς χρησιμεύει στην πλοκή;Η πλοκή παει απο το κακό στο χειρότερο πάντως και αυτοί ασχολούνται με τα τραγούδια(λες και είναι το mad tv)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα τραγούδια δεν χρησιμεύουν στην πλοκή. Παίζουν το ρόλο που είχαν και τα τραγούδια του Alex Sid στις Άγριες Μέλισσες...το ξέχασες;

      Διαγραφή
    2. Αυτό λεω..Αφου δεν χρησιμεύουν γιατί δίνουν τόση έμφαση εκεί και οχι στην πλοκή;Οι Άγριες μέλισσες που κολλάνε τώρα;

      Διαγραφή
    3. Τι εννοείς που κολλάνε; Στο ίδιο ακριβώς σύστημα. Έβγαιναν συνέχεια τραγούδια του Alex Sid που έντυναν σκηνές. Δεν είναι πρώτη σειρά που γίνεται αυτό.

      Διαγραφή
    4. Οι Αγριες μέλισσες που κολλάνε όταν μιλάμε για το πόσο άκυρο είναι να γίνεται μιούζικαλ ο Σασμος και να μην επικεντρώνονται στην πλοκή.Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τις Άγριες μέλισσες αλλά και πάλι δεν καταλαβαίνω τον συσχετισμό σου...

      Διαγραφή
    5. Μα δεν λέω κάτι διαφορετικό. Έφερα σαν παράδειγμα τις άγριες μέλισσες για να πω ότι εκτός από το Σασμό υπάρχουν κι άλλες σειρές που συμβαίνει αυτό με τα τραγούδια. Δεν είναι πάντα επιτυχημένο το αποτέλεσμα, κάποιες φορές είναι και βαρετό, αλλά έχουν χρησιμοποιήσει πολλοί αυτή τη μέθοδο. Απ' όσο γνωρίζω αυτό χρησιμεύει στην οικονομία σκηνών, στις οποίες οι διάλογοι θα ήταν άσκοποι, αλλά φυσικά και στην επιβράδυνση της εξέλιξης που στα καθημερινά τους είναι απαραίτητη.

      Διαγραφή
    6. Αυτό λεω πως ακόμα και εκει ή όπου αλλού γίνεται αυτό με υπερβολή είναι λάθος.Οταν δίνουν σημασία εκει και οχι στην πλοκή καταντάει γραφικό.Σαν καθημερινό γεμίζει τις σκηνές με επαναλαμβανόμενα γεγονότα,έχουν και αυτή την υπερβολή με τα τραγούδια και καταντάει γραφικό...Γνώμη δική μου βέβαια

      Διαγραφή
    7. Ναι συμφωνώ. Σε μεγάλο βαθμό αφαιρούν πόντους από την όποια δυναμική της σειράς.

      Διαγραφή
  3. Βαρετό πολύ, τα ίδια και τα ίδια. Φέτος δεν θα αντέξει, θα συνεχίσει τη φθίνουσα περσινή του πορεία και θα πέσει πολύ, θα το δείτε. Ο κόσμος τα βαρέθηκε όλα αυτά και θα στραφεί σε όποιο κανάλι προσφέρει κωμωδίες εκείνη την ώρα, έχει ανάγκη να ξεσκάσει. Στις 21.00 είναι ώρα για κάτι πιο ανάλαφρο και οικογενειακό και όχι για δράματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και εσύ που το ξέρεις;Αυτές οι σειρές έχουν χτίσει κοινό,δύσκολα θα τις αφήσουν για να δουν κωμωδίες(και μη νομίζεις και οι κωμωδίες μια απο τα ίδια είναι)

      Διαγραφή
    2. Ποια ήταν η φθίνουσα περσινή πορεία βρε λακαμά; Ξέχασες τι ποσοστά χτυπούσε μέχρι τέλους; Δεν χρειάζεται να δείχνετε ακόμα πόσο σας έτσουξε.

      Διαγραφή
    3. Σας έτσουξε Αντενάκια! Καρφώνεστε γιατί μόνο εσείς έχετε κωμωδία εκείνη την ώρα. Κόψατε τις σειρές. Διώξατε τον Σασμό και όλες τις σειρές για να βάλετε ριαλιτι του κώλου. Και τώρα μιλάτε για κωμωδίες ξανά. Είστε για γέλια

      Διαγραφή
    4. Αντεννάκι μόνος σου καρφώθηκες; Ποιος μωρέ θα δει την βαρετή σαχλοκωμωδία σας όταν απέναντι υπάρχουν τα βαριά πυροβολικά σασμός και γη της ελιάς; Πάλι τη σκόνη τους θα τρώτε!!

      Διαγραφή
  4. Το τρειλερ ίδιες σκηνές με το 1ο.Απλά ίσως έχει 1-2 καινούριες σκηνες.Δεν εντυπωσιαστηκα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάντε ησυχία και ψάξτε τον δεύτερο. Άψογη αισθητικά δουλειά. Πλάνα, χαρακτήρες, εικόνα, μουσική, ηθοποιοί. Να ήταν η ζήλεια ψώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πιστεύω ότι ο Σασμός θα πάει ακόμα καλύτερα φέτος. Από εκεί και πέρα Μαέστρο, Μαύρο Ρόδο, Κάνε ότι κοιμάσαι, Έρωτας Φυγάς, Φλόγα και Άνεμος και μια νύχτα τον Αύγουστο ως τώρα ξεχωρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Συγκλονιστικό! Τι να λέμε τώρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !