Αυτοί είναι οι πρώτοι καλεσμένοι στην Super Κατερίνα

10

 



Το πιο χαρούμενο, συναρπαστικό και ενημερωμένο πρωινό επιστρέφει!  

«Super Κατερίνα», από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 10 το πρωί.  

Η Κατερίνα Καινούργιου έρχεται για δεύτερη χρονιά, μαζί με την παρέα της για να μας κρατά καθημερινά για τρεις ώρες συντροφιά.


Μαζί της θα είναι ο αγαπημένος Γρηγόρης Γκουντάρας, με την έμπειρη ματιά του και φυσικά το χιούμορ του καθώς και η Χρίσλα Γεωργακοπούλου, ο Γιάννης Πουλόπουλος και ο Στέφανος Κωνσταντινίδης με πλούσιο ρεπορτάζ, επικαιρότητα, σχόλια, αποκαλύψεις, αποκλειστικότητες, gossip, καλεσμένους, αλλά και ανθρώπους της διπλανής πόρτας, που έχουν να μας μάθουν πολλά μέσα από τις ιστορίες τους.

Ζωντανές συνδέσεις από όλα τα σημεία που το ρεπορτάζ θα βρίσκεται σε εξέλιξη αλλά και συμμετοχή των τηλεθεατών, με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που κάθε μέρα θα μας δένει ακόμη περισσότερο.  

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος θα ενισχύσει και φέτος την εκπομπή, όχι μόνο με το καυστικό του σχόλιο, αλλά και με μια δική του ενότητα που θα μιλήσει στις καρδιές των τηλεθεατών!

Ο Νικόλας Σακελλαρίου θα κάνει τις μέρες μας άλλοτε γλυκές κι άλλοτε αλμυρές, ανάλογα με τις νόστιμες συνταγές του!


Τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου η Κατερίνα Καινούργιου υποδέχεται την Χριστίνα Χειλά Φαμέλη και τον Ορφέα Αυγουστίδη, την Αργυρώ και τον Αστέρη δηλαδή από τον «Σασμό», στην πρώτη τους κοινή τηλεοπτική συνέντευξη.


«Super Κατερίνα» από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και κάθε μέρα στις 10:00 π.μ. στον Alpha!



Project Manager: Θέμης Μάλλης

Οργάνωση Παραγωγής: Ντόρα Πνευματικάτου

Αρχισυνταξία: Κατερίνα Πόθα

Σκηνοθεσία: Δημήτρης Σταματόπουλος

Παραγωγή: Barkingwell Media


Δημοσίευση σχολίου

10Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Το κουτσομπολιό το έγραψαν στα αγγλικά ως gossip για να μην καταλάβουν οι βλάχοι εδώ τί θα κάνουν. Ντρέπονται να γράψουν την Ελληνική λέξη αλλά δεν ντρέπονται να κουτσομπολεύουν και να κοιτούν από την κλειδαρότρυπα αυτοί και όλοι οι υπόλοιποι των πρωινών.
    Θα έχει λέει και συμμετοχή των τηλεθεατών με μια πρωτότυπη αμφίδρομη διαδικασία που θα δένει περισσότερη μέρα με την μέρα την Καινούριου και το κοινό της. Με λίγα λόγια και με βάση παλιότερες εκπομπές της Καινούριου την κάτσαμε. αχαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Καινουριου επαθε Σκορδα το 2019 με τις Αγριες Μελισσες. Ενα σιριαλ δεν σε σωζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο alpha το έχει παρακανει και κουράζει.Υπερβολική ανακύκλωση σε πρόσωπα των σειρών του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ωχ θα προσπαθησει να κανει η καινουργιου σοβαρη κουβεντα...τι εχουν να τραβιξουν φαμελη αυγουστιδης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πω πω τους λυπάμαι που θα μπλέξουνε με την κεντρικιά. Εντωμεταξύ δεν έχει ιδέα από σασμό και θα τους ρωτάει βλακείες η κουτσομπολιά πχ για το γάμο του Αυγουστίδη. Δυνατοί καλεσμένοι πάντως. Μπράβο. Ειδικά αν είναι αλήθεια αυτό που ακούγεται ότι ο Λιάγκας θέλει για την πρεμιέρα τον σύζυγό της φόνισσας από την Πάτρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σοβαρά ακούγεται κάτι τέτοιο για την εκπομπή του Λιάγκα;; Ευτυχώς που δουλεύω και δεν θα δω τίποτε από αυτά. Όλοι αυτοί πραγματικά σε κάνουν να μην θέλεις να ανοίξεις την τηλεόραση και να την αντιμετωπίζεις ως έπιπλο του σπιτιού.

      Διαγραφή
    2. Καλησπέρα. Το άκουσα σε μια εκπομπή στο YouTube την κάνει ένας παλιός δημοσιογράφος της Λαμπίρη με τη σύζυγο του και το λέγανε σα φήμη. Κι εγώ το ίδιο ο,τι βλέπω μόλις γυρίσω που μου εμφανίσει το yt. Είναι πολύ τοξικές όλες.

      Διαγραφή
  6. Καλά ο Πουλόπουλος δεν είχε βάλει τα κλάματα πέρυσι στην εκπομπή γτ ηταν υποτίθεται η τελευταία του χρονιά στην τηλεόραση??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Πουλόπουλος έβαζε τα κλάματα γενικά.

      Διαγραφή
    2. Ναι θυμάμαι πως έλεγε πως ήρθε η ώρα να σταματήσει την καριέρα του στη δημοσιογραφία και πώς θα ασχοληθεί με το νέο του επιχειρηματικό βήμα πού ήταν μια ξενοδοχειακή μονάδα στη Μύκονο.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !