Στην πρώτη θέση η SUPER Κατερίνα - Δείτε τα νούμερα τηλεθέασης (18/54) 13/9/2022

27


Στη μάχη με την τηλεθέαση βρέθηκαν όλα τα κανάλια στην πρωινή ζώνη. 

Αναλυτικά:

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΠΡΩΙΝΟ ΜΑΣ 15,5
ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ 9,2
ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ 8,3
SUPER ΚΑΤΕΡΙΝΑ 17,1
ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΪΝΙΑΤΙΚΑ 7,1
ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ 12,1
ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΡΤ 5,8
BREAKFAST@STAR 6,5
ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ 17,4

Δείτε αναλυτικά τα 15' εδώ


ΜΗ ΚΑΘΑΡΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗΣ.

*Τα στοιχεία τηλεθέασης είναι κατά προσέγγιση, αφορούν στη χρονική ζώνη μετάδοσης των προγραμμάτων που έχουν δώσει τα κανάλια και είναι ενδεικτικά.

ΠΗΓΗ: Nielsen Media Research

Δημοσίευση σχολίου

27Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Στο γενικό βέβαια της έριξε καταπρακιά η Σκορδά με 5 μονάδες παραπάνω, αλλά anyway.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Και η Σκορδά το νεανικό ποσταρει ..Τώρα αν πέσει και άλλο θα ποσταρει το γενικό...Τα καλά και συμφέροντα...Βέβαια και στο γυναικείο κοινό κατραπακια έφαγε η Σκορδά ,anyway

      Διαγραφή
  2. Δεν πουλησε' η "κόρη" της μαματζερ ..Η Σκορδά δεν το χει καθολου με τις συνεντεύξεις...Θα μου πεις το έχει με την παρουσιαση;Όχι ,αλλά εκεί έχει το πάνελ,είχε τον Λιάγκα κάπως σώζεται η κατάσταση.Χθες οι ερωτήσεις ήταν επιπέδου ....δημοτικού..με ατελείωτες παύσεις...Η Καινούργιου τι νούμερα είναι αυτά;;Αλήθεια;;;Τα ύστερα του κόσμου ..Αυτή πάλι σώζεται από τον Ανδρέα και τον Μαλλή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δύσκολα τα πράγματα για τον Λιάγκα. Μια σεζόν κράτησε η χαρά του. Πάλι στην αβεβαιότητα τώρα.

    Το οτι οι εκπομπες της Καινουργιου και της Κουτσελινη παιρνουν πρωτιες δειχνει και το ποσο γερασμένο είναι ακόμα και το λεγόμενο ''δυναμικό κοινό'' της tv. Εκπομπές μεσα στην ψευτοσυντήρηση και την ηθικολογία, την κατινιά, την τρασίλα και την εκμεταλλευση ανθρωπινου πόνου.

    Μπράβο στη Δαναη που δείχνει να κραταει με το πιο ''εναλλακτικό'' δικο της πρωινό για 3η χρονιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυνατες σφαλιάρες για τον Λιάγκα απο ολες σχεδον τις κατευθύνσεις!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το εντυπωσιακό με τον Λιάγκα είναι ότι δεν φαίνεται διατεθειμένος να κάνει αλλαγες. Συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο. Επίσης φυσικά μετράει το δυναμικό κοινό αλλά και το σύνολο. Έχετε υπόψιν ότι αν ρίξετε μια ματιά στους δημοσιευμένος ισολογισμούς, ο ΣΚΑΙ που παραδοσιακά είναι στις πρώτες θέσεις στο σύνολο είναι το μόνο ιδιωτικό κανάλι που εμφανίζει κερδοφορία τα τελευταία πέντε χρόνια και μάλιστα αυξανόμενη. Προφανώς κάτι κάνουν καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο που έτσι που τα ξοδεύουν σε παρουσιαστές, δεν θα τους μείνει κάτι στο τέλος!

      Διαγραφή
    2. οι ισολογισμοι δεν λενε παντα την αληθεια... ιδιως οταν καποια εσοδα προερχονται απο προηγουμενες σεζον με πολυ πετυχημενες παραγωγες (πχ εσοδα survivor1) ή ακόμη και πωλήσεις assets (πχ ραδιόφωνα κλπ)... Τα νουμερα δεν λενε παντα την αληθεια....
      Επισης οι γνωριζοντες ξερουν οτι οι συμφωνιες κλεινονται απο την προηγουμενη χρονια, που σημαινει οτι περσυ που ο ΣΚΑΙ πηγε ψιλοχαλια ειχε τα εσοδα που ειχαν υπολογιστει απο την προηγουμενη σεζον που ηταν σε καλυτερη κατασταση.

      Διαγραφή
  6. Έλεγα εγώ χθες για την Ζήνα πως έχει ξεκινήσει χλιαρά και έκανε 17%! αχαχαχα Δεν είναι να μιλάω, τα αντίθετα γίνονται. Έπεσα μέσα όμως με την Καινούριου και πως θα επιστρέψει στην πρώτη θέση. Αυτή καλώς ή κακώς μου αρέσει ή όχι η εκπομπή της -που για μένα δεν βλέπεται- έχει ξεκινήσει με δυναμική και με το δεξί.
    Ο Παπαδάκης του έδωσε διψήφιο του Λιάγκα και αυτός το έκανε μονοψήφιο. Δεν είναι καλό αυτό. Δεν πάει καλά το Πρωινό του ΑΝΤ1. Θέλει αλλαγές. Ο Παπαδάκης στα τελευταία τέταρτα πέφτει και αυτός αλλά ο Λιάγκας ρίχνει ακόμα περισσότερο τα νούμερα που του δίνει. Δεν πάει καθόλου καλά η εκπομπή.
    Του ΣΚΑΙ φαίνεται να του βγαίνει η Σκορδά αλλά οι Αταίριαστοι δεν κρατάνε τα νούμερα που τους δίνει και τα κάνουν μονοψήφια. Η ζώνη 12-2 είχε και πέρυσι πρόβλημα και αν και ξέρω πως είναι νωρίς για συμπεράσματα τα πρώτα αποτελέσματα δεν τα λες και θετικά.
    Πρόβλημα μεγάλο έχει και το Σταρ με το ζευγάρι. Η Ζήνα το θέλει το χειροκρότημα της που τα τόσο χαμηλά μονοψήφια που της δίνουν τα ανεβάζει και μάλιστα χθες τα ανέβασε και αρκετά. Η εκπομπή αξίζει σκληρή κριτική αλλά αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι η γυναίκα ξέρει από τηλεόραση και πως να ανεβάζει τα χαμηλά νούμερα που παίρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Πώς το είπε ο Πέτσας; Όποιος δεν προσαρμόζεται πεθαίνει...Ο Λιάγκας πρέπει να προσαρμοστεί. Για την Καινούργιου δεν έχω λόγια. Όσο πιο τρας η εκπομπή τόσο καλύτερα τα νούμερα. Μπράβο στους τηλεθεατές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Που είναι βρε παιδιά σήμερα η Αυλικοί της Σκορδά???? Η Κατερίνα και αύριο πρώτοι θα είναι θα το δείτε..... Ο Λιάγκας ένιωσε πέρυσι Θεός νουμεράκιας.... Αλλά τα νούμερα τα έκανε Πισπιρίγκου.... Η Σκορδά στον Σκάι νιώθει Μενεγάκη έχει άλλο ύφος.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Πισπιρίγκου του τα έκανε, σωστό. Της Κατερίνας της τα κάνει η τρασίλα και οι τηλεφωνήτριες. Μη δούμε το Λιάγκα να ακολουθεί κι αυτός αν δει ότι δεν ανεβαίνει με τίποτα τη σχολή τρας της Καινούργιου και βάλει κι αυτός τηλεφωνικές. Φαντάσου να μιλάει για επιδόσεις και μόρια κι ο Λιάγκας, σαν ένα παλιό δελτίο του σταρ ένα πράγμα. Έχει να πέσει πολύ γέλιο αν το δούμε κι αυτό. Πιστεύω θα τη φάει λάχανο τη Κατερίνα αν το γυρίσει κι αυτός στο πατροπαράδοτο τρας.

      Διαγραφή
  9. Το ότι κάνει τέτοια νούμερα η Καινούριου δείχνει το επίπεδο μας, όχι ότι οι άλλοι είναι καλύτεροι αλλά η συγκεκριμένη κιτρινίζει όσο δεν πάει. Φέτος δεν την έχω δει αλλά αν κρίνω από όσα έχω διαβάσει και σε ζαπινγκ που κάνω έχω σοκαριστεί. Η κοπέλα είναι αγενής και κίτρινη όσο δεν πάει.. Ελπίζω να πέσει στην πορεία, διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος δεν δεν είναι καθόλου αγενείς και το ανέφερε και η ίδια ότι είδες εκπομπές και ήταν τραγικό που ήταν στην τσίτα με πολλά νεύρα

      Διαγραφή
  10. Η Μαγγίρα κόλλησε στο 7%

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Έχουμε την Καινούργιου που έχει κοινωνικά πολλά μέσα στην εκπομπή, έχουμε και την Σκορδά που έχει τελείως αλλάξει και πάει προς Δανάη Μεριά κάτι που σημαίνει ο κόσμος πάει Καινούριου γιατί πρωτιμά αυτά να δει.
    Αν δεν υπήρχαν αυτά όλα (του Φιλιπίδη και τα υπόλοιπα) μέσα στην εκπομπή της,ούτε θα τραβούσε για να λέμε και την αλήθεια και θα ήταν μόνο η Ζήνα σε αυτά τα θέματα όπως ήταν τότε μόνη της.
    Τώρα για τους κάτω κάτω (Λιάγκα-Μαγγίρα) είναι παρόμοια τα νούμερα με πέρσι και ας άλλαξαν στυλάκι/ύφος οι εκπομπές,και ας έφεραν νέα πρόσωπα να παρουσιάσουν και ας έκαναν του κόσμου τις αλλαγές. της Μαλέσκου την θέση στα νούμερα ποια εκπομπή να την πείρε? η ΕΡΤ? η Μαγγίρα πείρε την θέση της ΕΡΤ? Βελτίωμένενη στην Παρουσίαση αλλά τα νούμερα κοντέυουν να πάνε κάτω και από το Μακεδονία όμως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι σχέση έχει το Μακεδονία TV με τα νούμερα της Μαγγίρα;

      Διαγραφή
    2. Κάνει το μακεδόνια 7%; Για να συνέλθουμε λιγάκι. Η Μαγγίρα κάνει συνέχεια 7%, γιατί είναι άσχημο αυτό όταν αυτός είναι πάνω κάτω ο μέσος όρος του καναλιού; Μπράβο της που έχει πια ένα σταθερό ποσοστό και δεν είναι ασανσέρ. Υπάρχει κόσμος δηλαδή που τη προτιμά σταθερά ανεξάρτητα από τι παίζει αλλού. Και το 7% με τόσα πρωινάδικα σε ένα κανάλι με συγκεκριμένα ποσοστά τηλεθέασης, μόνο άσχημο δεν το μπορεί να το πει κάποιος εκτός βέβαια αν είναι εμπαθής.

      Διαγραφή
  12. Η Κουτσελθνη ,χωρίς λιντιν σάρωσε ...Τελικά παίζει ρόλο το λιντιν ή όχι.;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΕΙΝΑΙ LIVE REALITY SHOW. Η Super Κατερινάshian δείχνει το δρόμο για το μέλλον της τηλεόρασης και των ζωντανών εκπομπών. Σε αυτή λοιπόν βλέπουμε μία "κεντρική hostess παίκτρια reality" που δεν διστάζει στο βωμό του κέρδους της τηλεθέασης να δείξει στο κοινό μέχρι και τις πιο άγριες προσωπικές της στιγμές. Η Καινούργιου θα μπορούσε άνετα να είχε βγει από σεζόν του Big Brother, Survivor, Gntm και Power Of Love. Από την αρχή της καριέρας της ως κεντρικιά έχουμε ακούσει πράγματα από το καθημερινό live 3ωρο reality της όπως:
    - Τα μέλη σιλικόνης στο σώμα της
    - Πως αρχίζει και πως τελειώνει κάθε σχέση της
    - Live ανακοίνωση τουλάχιστον 3 χωρισμών της
    - Τον ξυλοδαρμό από πρώην σύντροφό της
    - Την πρώτη της φορά στα 22 της χρόνια
    - Ζωντανά προξενιά με πλούσιους γαμπρούς
    - Συμβουλές της Μάρας Μεϊμαρίδη για να "δέσει" τον εκάστοτε εφοπλιστή
    - Τις σχέσεις με τους γονείς της
    - Τους καυγάδες και τσακωμούς με τον πατέρα της
    - Τα block στο instagram
    - Την κατάψυξη ωαρίων
    - Το τέλος των φιλιών της με ανθρώπους της showbiz.

    Σε μία πενταετία από σήμερα οι τηλεοπτικοί σταθμοί θα επιλέγουν για κεντρικές παρουσιάστριες τους παίκτριες από το Big Brother, το GNTM, το Survivor και το Love Island που θα είναι πρόθυμες να δείξουν τα πάντα ζωντανά μπροστά στο κοινό που τους παρακολουθεί και όχι δημοσιογράφους, ψυχαγωγούς και ηθοποιούς.

    Άλλωστε μη ξεχνάτε πως στην Αμερικανική τηλεόραση 15 χρόνια τώρα μεσουρανούν οι Kardashians οι οποίες έχουν εισχωρήσει σε θέσεις παρουσιαστριών, ηθοποιών σε σήριαλ και κινηματογραφικές ταινίες.

    ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΗΣ KATERINASHIAN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καταπέλτης. Αλλά συμφωνώ τόσο πολύ μαζί σου...

      Διαγραφή
    2. Ναι αλλά μαζί της ασχολείσαι κάθε μέρα! Τέτοια παθιασμένη σχέση passive-aggressive δεν έχω ξαναδεί!

      Διαγραφή
    3. Βλέπω κάθε μέρα μεγαλώνει το κατεβατό... Μπράβο τι να πω;... Αν από όσα προβλήματα και καταστάσεις απασχολήσουν την χώρα μας εσείς παθιάζεστε ΤΡΕΛΑ με νούμερα και την τηλεόραση... Μπράβο σας. Η κατκεν πάντως στο τέλος του μήνα θα πληρωθεί από τον άλφα εσύ που κάθεσαι κάθε μέρα και σπαταλάς χρόνο για αυτά θα πληρωθεί επίσης;

      Διαγραφή
    4. Θα αλλάξει κανάλι η Καινούργιου και θα το παίζει ποιότητα Μενεγάκης ,όπως κάνει η Σκορδά στον Σκάι για την ώρα🤣🤣🤣🤣Γιατί αν ήσουν αρχικατινα στο Αλτερ,απλή Κατίνα στο Μέγκα και αντένα ,κατινα θα παραμείνεις και στον Σκάι ..και σήμερα έδειξε πινελιές Κατίνας.

      Διαγραφή
  14. Σωστη αναλυση ανωνυμε ΟΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ ΠΡΩΤΙΕΣ ΤΗΣ KATERINASHIAN ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΣΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΕΠΙΛΕΓΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΧΩΡΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΚΕΨΗ.😱☹️

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !