Rouk Zouk: Θα αντέξει για 6η συνεχόμενη χρονιά;

5


Στον ΑΝΤ1 και φέτος, ο χρόνος αρχίζει από… «Rouk Zouk»!

Από τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου και καθημερινά στις 15:00, το «Rouk Zouk» επιστρέφει για 6η χρονιά με την απολαυστική Ζέτα Μακρυπούλια στα «decks» του αγαπημένου παιχνιδιού.

Και αυτή τη σεζόν, χορεύουμε, γελάμε, διασκεδάζουμε και… ρουκζουκάρουμε με αγαπημένα παιχνίδια, κόντρες αντιπάλων, αλλά και πολλές ανατροπές.

Το διασκεδαστικό «Μας κούφανες» έρχεται ξανά για να μας χαρίσει μοναδικές στιγμές γέλιου, ενώ φέτος, για πρώτη φορά, θα απολαύσουμε versus παιχνίδια στο «Photo Quiz» και στο «Ρουκζουκόλεξο» με τους παίκτες να δοκιμάζουν τις γνώσεις, τη γρήγορη σκέψη τους, αλλά και την ταχύτητά τους στο… buzzer.

Είστε έτοιμοι να ρουκζουκάρουμε για 6η συνεχόμενη χρονιά;

Δημοσίευση σχολίου

5Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Πιστεύω πως ναι θα αντέξει και θα τα πάει πολύ καλά. Η Ζέτα είναι υπέροχη και το παιχνίδι πολύ διασκεδαστικό ότι πρέπει για νωρίς το απόγευμα. Αυτό που δεν νομίζω οτι θα πάει καλά είναι το ρουκ ζουκ σπέσιαλ. Ήδη από πέρυσι πήγαινε μέτρια, πιστεύω πως ο κόσμος βαρέθηκε να βλέπει διάσημους να παίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρουκ Ζουκ, Παπαδάκης και Άγριες μέλισσες ήταν ότι καλύτερο είχε ο αντ1 τα τελευταία χρόνια. Φέτος στηρίζεται μόνο σε ρουκ ζουκ και Παπαδάκη, ίσως και στην Μάγισσα. Τα υπόλοιπα δεν μου λένε κάτι, πολύ αδιάφορα. Δύσκολη η χρόνια για τον αντ1 φέτος. Πάντως το Ρουκ Ζουκ θα τα πάει και φέτος καλά, αγαπημένη συνήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Νομίζω ότι θα πάει καλά, αλλά παίζει και ρόλο οι παίκτες που θα είναι εκεί σε κάθε επεισόδιο. Τώρα για το σπεσιαλ επεισόδιο, δεν μου αρεσαν αρκετά επεισόδιο, πήγαιναν αρκετοί διάσημοι και που ήταν Αοσμοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θα αντεξει ειναι καθαρη ψυχαγωγια που πολλες φορες γινεται viral σε luben κι σοσιαλ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !