QUIZ για δυνατούς τηλεοπτικούς λύτες...

20


Κοινή πρεμιέρα αποφάσισαν τα "μεγάλα κανάλια" , ωστόσο ένα απο αυτά φαίνεται ότι έχει άλλα σχέδια. Και μπορεί να τηρήθηκε η ημερομηνία έναρξης για κοινή πρεμιέρα, ένα απο αυτά σκέφτεται να ξεκινήσει κατά 10' νωρίτερα απο τους αντιπάλους του στο prime time...

Sorry αν σας το χάλασα...

Δημοσίευση σχολίου

20Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απαντήσεις
    1. Τέτοιες "απάτες" δεν κάνει ο ΑΝΤ1.Ζεί έτσι κι αλλιώς σε άλλον κόσμο. Εγώ είμαι ανάμεσα σε MEGA η ALPHA και καταλήγω προς ALPHA για υπάρχει μεγάλο άγχος και φόβος εκεί.

      Διαγραφή
    2. Και από πού προκύπτει ότι υπάρχει μεγάλο άγχος και φόβος στον alpha;

      Διαγραφή
    3. Όσοι ασχολούνται επαγγελματικά με την τηλεόραση καταλαβαίνουν τι εννοώ.

      Διαγραφή
    4. Άρα καλώς λέγαμε ότι εδώ μέσα γράφουν στελέχη καναλιών και όχι απλοί τηλεθεατές. Γι' αυτό και η τόση μανία με τα νούμερα και τα κανάλια. Εσύ από ποιο κανάλι εκπέμπεις πουλάκι μου;

      Διαγραφή
    5. Τι απάτες κάνει ο αντένα δηλαδή και να θίχτηκες;;

      Διαγραφή
  2. Νομίζω ότι αναφέρεται στο MEGA . Ούτως ή άλλως ξεκινάει και το δελτίο του νωρίτερα και τελειώνει νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mega κ Star που θα τελειωσουν και τα δελτία νωρίτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Κι εγώ προς Mega καταλήγω. Αν το καλοσκεφτείτε η Γη της Ελιάς θα παίζει πάλι ένα ολόκληρο δίωρο κάθε βράδυ από Δευτέρα έως Κυριακή (τουλάχιστον την πρώτη εβδομάδα). Κουραστικό για τους τηλεθεατές και το λέει κάποιος που βλέπει τη σειρά... Οπότε αυτό δείχνει ένα άγχος από πλευράς καναλιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δηλαδή θα "φάμε στη μάπα" εφτά ημέρες τη Γη της ελιάς; 🥱🥱🥱

      Διαγραφή
    2. Σύμφωνα με το πρόγραμμα στην ιστοσελίδα του Mega έτσι φαίνεται...

      Διαγραφή
  5. Τα κανάλια με τα δελτία σκέφτηκα και εγώ. Νομίζω είναι πιο εύκολο να το ρυθμίσουν έτσι ώστε να ολοκληρωθεί το δελτίο πιο γρήγορα και να ξεκινήσει η prime time ζώνη 10 λεπτά νωρίτερα. Εμένα όλα αυτά μου φαίνονται χαζά. Αν ο τηλεθεατής θέλει να δει κάτι θα το δει είτε ξεκινήσει 10 λεπτά νωρίτερα είτε όχι.
    Τώρα που βγάλατε το quiz μπορεί να την βάλουν στην άκρη την σκέψη αυτή για να μην τους ''πυροβολούν'' αύριο στις διάφορες σελίδες πως δεν τήρησαν την συμφωνία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Mega ή Star που έχουν δελτία και μπορουν να κλέψουν το 10λεπτο γιατί είναι ζωντανο πρόγραμμα. Και ο Σκάι έχει αλλα δεν νομίζω να καταφυγει σε τέτοια τακτική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το γιατί δεν ξεκινάνε οι σειρές αρχές Σεπτεμβρίου και ξεκινάνε στην μέση και προς το του μήνα αυτό δεν το έποιασα καλά καλά.
    Τα κανάλια έχουν πάθει τέτοια τρέλα φέτος που δεν περιγράφετε και προσπαθούν να κάνουν ότι είναι δυνατό καλύτερο για να κερδίσουν πόντους.Και η πλάκα είναι ότι ορισμένες σειρές δεν τις βάζουν την τάδε ημέρα/ώρα και τις βάζουν η άλλη μέρα η κάποια λεπτά ποιο νωρίς για να αποφύγουν και καλά το τάδε κανάλι επειδή έχει δυνατή σειρά κι εκείνο και να πάρουν τηλεθεατές.Πράγμα που δεν συμβαίνει τις περισσότερες φορές.
    Προσωπικά για μένα φάουλ είναι να ενηρώνεις τι θα κάνεις ακριβώς και τι δεν θα κάνεις,διότι το άλλο κανάλι που θες να αποφύγεις τελευταία στιγμή αλλάξει και πέσει πάνω σου τι θα κάνεις,θα αλλάξεις προγραμματισμό στην πορεία επειδή δεν πήγαν όπως τα ήθελες?
    Άντε και άλλαξες ο κόσμος θα σε ακολουθήσει? Ιδού η απορία...
    Σαν τηλεθεατής με αυτά που έχουμε δει κατά καιρούς και από αυτά που λένε και υπάρχει ο ενθουσιασμός πριν καλά καλά ξεκινήσουν τα πράγματα πάνε διαφορετικά από ότι τα περιμένουν.
    Αν μιλήσουμε για όλα τα κανάλια και ειδικά για την φετινή χρονιά η οποία θα έχει πολύ ωραίες σειρές,τα τέσσερα μεγάλα (Α,ΑΝΤ1,ΜΕΓΚΑ ΚΑΙ ΣΚΑΙ) οι σειρές κατά την άποψη μου θα έχουν παρόμοια νούμερα με ας πούμε χαμηλή πτήση τον Σκάι και δεν θα έχουν μεγάλες διαφορές και το πρώτο κανάλι θα κερδίζει στο νήμα.
    όσο Για ΕΡΤ εκεί πάνω κάτω θα πηγαίνει όπως πέρσι ίσως και μία ιδέα παραπάνω και τέλος για το ΟΠΕΝ είναι ρίσκο μιας που όλο το κανάλι βαδίζει χαμηλά.



    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φέτος καθυστέρησαν λόγω Ευρωμπάσκετ. Φοβήθηκαν τον ανταγωνισμό των αγώνων. Και είχαν δίκιο, γιατί η Εθνική και ο τελικός έκαναν μεγάλα νούμερα.

      Διαγραφή
  8. Το σενάριο της Γης της Ελιάς είναι πολύ δυνατό με συνεχείς ανατροπές γι' αυτό το Mega δεν χορταίνει με δίωρα επεισόδια 7 στα 7. Τρολάρω προφανώς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εν τέλει, ο ΣΚΑΪ είναι αυτός που ξεκίνησε τη σειρά των 9 στις 20:52, όπως έχει ξαναπράξει και άλλες χρονιές (πχ με πρεμιέρα Voice)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτό δείχνει πανικό και ανασφάλεια

      Διαγραφή
    2. 8:58 Κι εσύ το ίδιο θα έκανες αν ήσουν στη θέση τους.

      Διαγραφή
    3. Ναι το έχει ξανακάνει. Τί το θέλει και συμμετέχει σε αυτές τις συζητήσεις και τάχα μου συμφωνεί; Αφού μετά δεν το τηρεί.

      Διαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !