Εκτός προγράμματος το ΕΜΕΙΣ στο OPEN - Τι έγινε;

7

 


Εκτός προγράμματος θα βγει η εκπομπή το OPEN "ΕΜΕΙΣ". 

Η εκπομπή που παρουσιάζει η Ίνα Ταράντου απο σήμερα μέχρι και την Παρασκευή θα ειναι εκτός καθώς η παρουσιάστρια βρέθηκε θετική στο COVID 19.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Αν κοπει η Ταραντου , πρεπει να κοπει και το αφτερ νταρκ , η Μιχελιδακη και πολλα αλλα,ευτυχως η Πανια δεν πηρε εκπομπη. Τουλαχιστον η συγκεκριμενη εχει ποιοτητα και η ιδια ειναι συμπαθεστατη. Αν η εκπομπη δεν παει , αυτο δεν σημαινει οτι η ιδια ειναι ανικανη , αλλα αυτοι που επελεξαν την θεματολογια και την ωρα . Νομιζω παντως οτι θα αλλαξει ωρα μεταδοσης με την Μιχελιδακη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Να πω κάτι; Η Τζωρτζέλα πέρυσι την ίδια ώρα έκανε αρκετά μεγαλύτερη τηλεθέαση! Το 'πα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη συγκρίνουμε μια αξιοπρεπή εκπομπή με το trash. Το ΟΡΕΝ προσπαθεί να χτίσει ένα νέο προφίλ και αυτό δε γίνεται από τη μια μέρα στην άλλη.

      Διαγραφή
    2. Πολύ σωστή η Σωστή Γνώμη ωστόσο παρατηρούμε αυτοκαταστροφικές κινήσεις από το Open από τη Day 1. Το χειμώνα του 2020 το The Booth με Μουτίδου, Αναστασοπούλου και Κρυσταλλία Ρήγα κόπηκε με 8%. Ελπίζω να δοθεί χρόνος στην Ταράντου!

      Διαγραφή
  3. Κακώς η Μάριον κάνει κυρίως ψυχαγωγία , θα της πήγαινε περισσότερο μία καθαρη ενημερωτική εκπομπή απέναντι απο τα δελτία και ίσως με κάποιες συνεντεύξεις.Η εκπομπή που κάνει δεν έχει ταυτότητα. Γενικά το όπεν θα έπρεπε να επενδύσει περισσότερο στην ενημέρωση δεδομένου και της τηλεθέασης που σημειώνε πέρυσι όταν είχε συνεχή ροή για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσωπικά θα ήθελα Μιχελιδάκη πρωί ή 12-2. Η Ταράντου ήταν εκπληκτική στο ντοκιμαντέρ ''Η Ζωή αλλιώς''.Είναι αξιόλογη δημοσιογράφος. Μακάρι να της βρουν κάτι άλλο. Τη θέλουμε στο ζωντανό καθημερινό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !