Τo ΕΡΤ news από σήμερα εκπέμπει σε όλη την επικράτεια

7

 


Το νέο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, το EΡΤNEWS, από σήμερα Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2022, εκπέμπει σε όλη την επικράτεια.


Αν δεν έχει ήδη εμφανιστεί στις οθόνες σας στις πρώτες θέσεις της τηλεόρασής σας, θα χρειαστεί να κάνετε έναν αυτόματο επανασυντονισμό από τις ρυθμίσεις του τηλεκοντρόλ και θα το βρείτε μαζί με τα άλλα κανάλια της ΕΡΤ.


Υπενθυμίζεται ότι η μετάδοση του ΕΡΤNEWS έχει ήδη αρχίσει και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες, Cosmote και Nova.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Γίνεται καταμέτρηση τηλεθέασης άραγε; Δεν μπορώ να βρω το πρόγραμμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είχαν πει ότι η ΕΡΤ NEWS θα βγει σε HD και τελικά την έβγαλαν σε SD... Μα δεν έχουν ελέγξει τι χωράει πού, πριν κάνουν βαρύγδουπες ανακοινώσεις; Εν τω μεταξύ σήμερα όλη την ημέρα γινόταν το "έλα να δεις" με το μπες - βγες της ΕΡΤ NEWS στον πρώτο πολυπλέκτη... Δεν χωράει έστω σε HD στον δεύτερο πολυπλέκτη;

    Επίσης, εάν δεν διορθώσουν την μικρή γραμματοσειρά τους στις ειδήσεις, γενικότερα αλλά και πολύ περισσότερο σε όλη την δομή με το L banner, δεν θα υπάρξει τηλεθέαση. Το L banner πρέπει να υπάρχει μόνο όταν προβάλλεται το Euronews και ΟΧΙ στα δελτία ειδήσεων ή στις εκπομπές. Ειδικά στα δελτία ειδήσεων είναι περιττό γιατί όλες οι λεζάντες (τόσο της κύριας οθόνης όσο και κάτω αλλά και δεξιά) είναι τόσο μικρές, που δεν μπορεί κανείς να τις διαβάσει. Το ίδιο μικρό είναι και το κυλιόμενο κείμενο στο κάτω μέρος των ειδήσεων αλλά και το κείμενο της νοηματικής.

    Επίσης, εάν είναι, η ΕΡΤ NEWS να δείχνει ταυτόχρονα ειδήσεις μαζί με ΕΡΤ1 και ΕΡΤ3, συν την ταυτόχρονη μετάδοση της εκπομπής "Περίμετρος", ποιο το νόημα και το όφελος;

    Πρέπει οπωσδήποτε να αναρτήσουν πρόγραμμα στις ιστοσελίδες τους αλλά και οδηγό προγράμματος στις τηλεοράσεις και μάλιστα αναλυτικά με το πότε ακριβώς είναι τα διάφορα ένθετα εντός των ωριαίων εκπομπών. (Π.χ. Υγεία, Περιβάλλον, Κόσμος, κτλ).

    Επίσης είναι απορίας άξιον γιατί δεν ανεβαίνουν οι ειδήσεις της νοηματικής, η εκπομπή "Prime", οι ωριαίες ενημερωτικές εκπομπές και το "Βράδυ Κυριακής" στο ERTflix.

    Γενικότερα το όλο εγχείρημα, αν και πολύ σπουδαίο και σημαντικό, δείχνει μια προχειρότητα που δεν τιμά τον γίγαντα που λέγεται ΕΡΤ αλλά ούτε και εμάς τους τηλεθεατές που αγαπούμε την ΕΡΤ.

    Ελπίζω εκεί στην ΕΡΤ να διαβάζουν όλα τα σχόλια των τηλεθεατών και να λάβουν σοβαρά υπ' όψιν τους τις παρατηρήσεις όλων μας, κυρίως όσες αφορούν την γραμματοσειρά , την αναγραφή προγράμματος και το ανέβασμα δελτίων και εκπομπών στο ERTflix.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Για εκπομπή ΕΡΤ NEWS σε HD, μία είναι η λύση! Εφαρμογή DVB-T2, ΤΩΡΑ! (Αλλιώς hd με ΔΩΡΕΑΝ streaming, όταν η οπτική ίνα φτάσει μέχρι το σπίτι)...

    Με την τεχνολογία DVB-T2 που πρέπει να εφαρμοστεί καί από την ΕΡΤ καί από την DIGEA... ΧΘΕΣ, ο κάθε πολυπλέκτης έχει την δυνατότητα να φιλοξενήσει 18 προγράμματα SD ή 6 προγράμματα HD ή συνδυασμό αυτών!

    Για φανταστείτε π.χ. στον πρώτο πολυπλέκτη:

    01)ΕΡΤ1 HD
    02)ERT2 HD
    03)ERT3 HD
    04)ERT NEWS HD
    05)ERT SPORTS HD [!] (σε συνεργασία με EuroSport)!
    06)ΕΡΤ ΒΟΥΛΗ HD.

    Και στον δεύτερο, με υποχρεωτική πανελλαδική κάλυψη, (ας είναι και σε SD):

    - EΡΤ... [NEWS 2 ή SPORTS 3 κτλ] (το όνομα θα αλλάζει ανάλογα με την πρόγραμμα που θα δείχνει εκείνη την στιγμή, δηλαδή επιπλέον live ειδησεογραφικά γεγονότα που εξελίσσονται παράλληλα ή επιπλέον live αθλητικά γεγονότα).
    - ΕΡΤ MUSIC [!]
    - ΕΡΤ KIDS [!]
    - ΡΙΚ SAT
    - BBC
    - DW
    - TV5
    - ΕΡΤ ΡΑΔΙΟΦΩΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το ότι η ΕΡΤ εδώ και 8 χρόνια από την 1η ψηφιακή μετάβαση παραβιάζει διπλά τη νομοθεσία, να μην το αναφέρουμε καν... Αρχικά ο νόμος που την κάνει ψηφιακό πάροχο που προβλέπει πανελλαδική κάλυψη 98% (έναντι 95% της Digea), ενώ και ο ιδρυτικός νόμος της ΕΡΤ προβλέπει πανελλαδική κάλυψη 100% για τα κανάλια της.
    Και αυτό γιατί είναι ανίκανη τόσα χρόνια να ολοκληρώσει έναν διαγωνισμό προμήθειας πομπών για να καλύψει ολόκληρη την χώρα
    Ο δεύτερος πολυπλέκτης με την ΕΡΤ2 HD, EΡΤ3 HD και τα ξενόγλωσσα εκπέμπει μόνο σε 40 από τα 168 κέντρα εκπομπής της Ελλάδας καλύπτοντας πληθυσμιακά μόλις το 65% των τηλεθεατών, ποσοστό που φαίνεται υψηλό αλλά δεν είναι αφού μόνο ο Υμηττός και η Πάρνηθα, η Αθήνα δηλαδή, και λίγο παραέξω, καλύπτουν το 40% των τηλεθεατών..

    Η υπόλοιπη Ελλάδα και κυρίως η επαρχία και η πλειονότητα των νησιωτών και των ακριτών έχει κατουρήσει στο πηγάδι (αλλά το χαράτσι των 3 ευρώ το μήνα στους λογαριασμούς της ΔΕΗ υπερ ΕΡΤ παραμένουν 3 ευρώ, και ας βλέπουν τα μισά κανάλια από αυτά που θα έπρεπε να βλέπουν! Αυτά δεν γίνονται 1,50!)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για εκπομπή ΕΡΤ NEWS σε HD μια είναι η λύση!!
    Πατήστε το ΟΚ για να δείτε το καινούργιο κανάλι ΕΡΤ NEWS σε HD όπως γίνονται και με τα υπόλοιπα κανάλια.
    Όταν το πατήσεις σε ΟΚ το λογότυπο των καναλιών απουσιάζουν και σου δείχνουν πραγματικά η αγαπημένη σου εκπομπή η η αγαπημένη σου σειρά η και το αγαπημένο σου προγράμμα σε HD.
    Εμείς στην Rather σας έχουμε αυτοδύναμο ίντερνετ, παντοδύναμη τηλεόραση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου, αφού δεν χωράει, να εκπέμπει το ert news σε sd στον πρώτο πολυπλέκτη (μαζί με ΕΡΤ 1, ΕΡΤ 2, ΕΡΤ 3, ΕΡΤ 1 HD, Βουλή, Ραδιόφωνα...) και στον δεύτερο πολυπλέκτη (μαζί με ΕΡΤ 2 HD, ΕΡΤ 3 HD, ΡΙΚ Sat, BBC World, TV5 Monde...) σε HD και να μεταφερθεί όλη η ελληνική τηλεόραση (ΕΡΤ, Digea) σε DVB - T2.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !