Η Ρούλα Κορομηλά επιστρέφει στο MEGA - Τι θα παρουσιάσει;

7


 

Σύμφωνα με την μεσημεριανή εκπομπή του ΣΚΑΙ, «Γεια σου», η Ρούλα Κορμομηλά θα επανέλθει τηλεοπτικά μετά από κάποια χρόνια αποχής, συγκεκριμένα από το 2016, που παρουσίαζε το Bravo Roula, στο Έψιλον, αυτή την φορά μέσα από το Mega και την πολύ γνωστή εκπομπή, Σπίτι με το Mega.

Η Ρούλα Κορομηλά την φετινή σεζόν θα βρίσκεται στο τιμόνι της μουσικής εκπομπής του Mega και θα υποδέχεται κάθε εβδομάδα τους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν σε κάθε επεισόδιο. Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, για τις ανάγκες των γυρισμάτων έχει δημιουργηθεί ένα υπερπαραγωγή πλατώ στο γνωστό νυχτερινό κέντρο, Διογένης Στούντιο.


Να θυμίσουμε ότι η Ρούλα Κορομηλά μαζί με τον Αντώνη Ρέμο παρουσίασαν την συγκεκριμένη εκπομπή την Πρωτοχρονιά του 2020.

Δημοσίευση σχολίου

7Σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ!

Σχόλια άσχετα με το θέμα,υβριστικά προσβλητικά ή κεφαλαία ,θα διαγράφονται χωρίς καμία εξήγηση.

Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το SITE TVNEA.COM.

Από την στιγμή που ο χρήστης γράφει σχόλιο αποδέχεται τους παρακάτω όρους του Tvnea.com .

Οροι χρήσης Tvnea.com (κάνε κλικ εδώ).

Τα σχόλια δικά σας
Υποβολή Παραπόνων στο email:tvnea@hotmail.com

  1. Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ... Δε μπορεί να ησυχάσει... Θέλει να είναι στη τηλεόραση...

      Διαγραφή
  2. Κοιτάξτε τώρα τι γίνεται. Όταν είχε ανακοινωθεί ότι η Κορομηλά ενδέχεται να πάει στην κρατική τηλεόραση έπεσαν τα αρνητικά σχόλια και τα κραξίματα βροχή. Τώρα που πάει στο Μέγκα όλα καλά καμωμένα και δεν μιλάει κανείς. Κοινώς μούγκα. Είναι βλέπεις Μέγκα και εκεί ο,τι παίζει είναι τέλειο;#not

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα την βαρεθηκαν να χτυπαει πορτες και να τους πρηζει και της εδωσαν ενα τυρακι μηπως και την ξεφορτωθουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν καποιος εχει στηριξει την ζωη του στην ματαιοδοξια και δεν εχει ουσιαστικα ενδιαφεροντα ,παθαινει αυτο που επαθε η Κορομηλα. Χωρις την τηλεοραση νιωθει ανυπαρκτη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Πολύ ωραία ιδέα! Από την αρχή η Κορομηλά έπρεπε να παρουσιάζει την εκπομπή. Σαββατόβραδο, Mega, κορυφαίοι τραγουδιστές να παρουσιάζουν τα best of από το ρεπερτόριο τους από τις παλιές χρυσές εποχές. Της ταιριάζει. Πιστεύω φέτος θα αλλάξει το concept της εκπομπής μια και έχουν πάει οι πάντες πλέον και θα γίνουν πιο θεματικές οι βραδιές. Τύπου ''Στην υγεία μας'' αλλά σε πιο γκλαμουράτη Mega version.

    Από το να βάλουν μια ακόμη αμερικανιά talent show σαν το περσινό ναυάγιο του ''X-Factor'' προτιμώ να δω τη Ρούλα να παρουσιάζει ρετρο μουσικές στιγμές.

    Επίσης αν η Κορομηλά ήθελε πάση θυσία να είναι στην τηλεόραση τώρα θα ήταν πάνελ σε μια από τις δεκάδες ανούσιες σχολιαστικές εκπομπές που υπάρχουν ή θα είχε πάρει αμπάριζα τις κριτικές επιτροπές των talent shows αρμέγοντας το παρελθόν της ή απλώς θα έβγαινε να δίνει συνεντεύξεις σε όλες τις εκπομπές και να σχολιάζει τηλεοπτικά πρόσωπα για να την παίζουν τα sites. Αντιθέτως η Κορομηλά επιστρέφει μόνο όταν της προτείνουν κάτι που την αφορά και δεν βρίσκω τίποτα κακό σε αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν φτανει που παρακαλαει για εκπομπη θελει να πρωτοστατει κι ολας, πανελ δεν καταδεχεται. Στα εβδομηντα οι ανθρωποι ασχολουνται με ουσιαστικα πραγματα και δεν παρακαλανε να βρεθουν με μια εκπομπη στην τηλεοραση, οικτο προκαλει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
Δημοσίευση σχολίου

#buttons=(Accept !) #days=(20)

Our website uses cookies to enhance your experience. Learn More
Accept !